fbpx

DIZÁJNER FÜZET BEMUTATÓ A MINIMAGON

dizájner füzetek
Ötlet gyárosként folyton, de tényleg folyton kattognak a kerek az agyamban, és a legváratlanabb pillanatban jutnak eszembe ötletek, vagy éppen csak ötlet morzsák, amiket azonnal le kell írnom. Rengeteg füzet, irka, cetli, áll a rendelkezésemre ( költői túlzás, mert a cetlik fogalmam sincs, hogy hol vannak), szóval igazi füzet lány vagyok, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül. A rengeteg füzet között a legnagyobb kedvenceim az egyedi, illusztrált példányok, különösen, ha egy hazai manufaktúrából kerül ki.
designer füzet ringli kids

Ringli Factory-t már karácsonykor bemutattuk nektek, különleges egyedi felsőket és gyerek/felnőtt kiegészítőket tervező csapat, Katival az élén.. Most óriási, határtalan örömömre, egy 5 részből álló füzet kollekcióval jöttek ki.

ringli kids füzetek

Ez már így önmagában egy álom, de külön szeretném felhívni a figyelmet a középen található tengerimalacokat ábrázoló füzetre.

A Minimag csapat szerves részét képezi Bella és Szofi a két tengerimalac, velük Insta-Fb storykban gyakran találkozhattok. Lassan 1 éve váltak családtaggá, nem mondom, hogy könnyen, de ma már például odajönnek kajáért, nagy kegyesen persze, meg esetleg megsimogathatom őket. A lényeg a lényeg, hogy imádjuk a két csajt, akik különösen kamera érzékenyek:

designer füzet ringli kids
designer füzet ringli kids

Az 5 féle mintájú  füzetet külön-külön is meg tudjátok vásárolni, de  az utazás, reggeli, könyves témájú füzetek hármas csomagban is elérhetőek.

A füzetek A5-ös méretben kaphatóak, 60 sima, üres lapból állnak,várva, hogy ti is megtöltsétek az ötleteitekkel, gondolataitokkal.

Engem például most a Minimag cikkjei foglalkoztattak, a hét elején a medve kérdés, na meg persze a farsang.

designer füzet ringli kids

Engem például most a Minimag cikkjei foglalkoztatottak, a hét elején a medve kérdés, na meg persze a farsang.

Nézzetek ti is körül, irány a Ringli gyár 🙂

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)