fbpx

Rajzpályázat a kuflikkal A nyertes rajza bekerül a következő kufli-könyvbe!

pagony.minimag

A Pagony most olyan pályázatot indít, ami még sosem volt, és valószínűleg nem is lesz soha többé! Ez igazi egyszeri alkalom, valami egészen különleges nyereményre.

 

A résztvevő gyerekektől rajzokat várunk, és a legkülönlegesebb rajz bekerül a következő kufli-könyvbe, Dániel András rajzai mellé!

Dániel András kufli-könyveiben rengeteg igazán furcsa élőlény szerepel. Ebinyúl, mezei cselfenc, pápaszemes nyihók… Aki olvasott már kufli-könyvet, vagy látott kufli-rajzfilmet, sok ilyen lénnyel találkozhatott már. A gyerekek pedig ilyenkor elgondolkodnak, milyen lenne egy ilyen kuflis lény, ha ők rajzolnák meg. Mi lenne a neve? Hogyan nézne ki?

A Pagony most ilyen kitalált kufli-könyv mellékszereplőket vár a gyerekektől, és a legötletesebb lény ott lesz az ősszel érkező kufli-könyvben! Ez pedig olyan nyeremény, amit csak egyvalaki nyerhet meg az egész világon.

Sőt: a legjobb 20 pályázó rajzaiból kiállítást rendezünk a Bartók Pagony könyvesboltban, amint erre lehetőség adódik. Plusz: a legizgalmasabb 5 rajz beküldői kuflis ajándékcsomagot nyernek!

A rajzokról készült fotókat a palyazat@kuflijatek.hu email-címre várjuk április 12-ig.

A pályázat részletei itt érhetők el.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket