fbpx

FŐZÖTT GYURMA HÁZILAG

d with VSCO with g3 preset
A gyurma tipikusan olyan játék, amit nagyon egyszerűen el tudunk készíteni magunk is, otthon található természetes alapanyagokból, ráadásul a bolti gyurma árának töredékéért.
A gyurma egy olyan csodajáték, melynek sikere évtizedek óta töretlen, mellyel minden gyermek leköthető és amellett, hogy szórakoztató vele babrálni, még számos módon fejleszti is a gyerekeket. Például rendkívül jó hatással van a finommotorikára, a kreativitásra, a szín-, és formafelismerésre és még sorolhatnám.
Biztos vagyok benne, hogy minden kisgyerekes családban van pár dobozzal, és abban is, hogy fogyó eszköz. Ha ismered a házigyurma receptjét és rájössz, hogy mennyire egyszerűen és gyorsan el tudod készíteni olyan alapanyagokból, melyek a konyhádban lapultak eddig is, biztos nem választod többé a boltit. Ráadásul agyonreklámozott drága kiegészítők sem kellenek hozzá, egyszerűen használj sütiszaggatókat, vagy természetes kiegészítőket, amikkel lehet formázni, díszíteni, vagy nyomdázni. Übereli a legtöbb bolti terméket!

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)