fbpx

Nyújtott

Amikor az ember életében először megpillantja a tengert tétre/befutóra fogadok, hogy az első gondolat(ok) egyike ez lesz: lenyűgöző. És tényleg az, nem csoda, hogy a gyerek termék, játék, gyerekszoba kiegészítőket gyártó cégek, tervezők is előszeretettel nyúlnak a tengeri témához.
Most egy pillanatra tekintsünk el attól, hogy ki mennyire várja, nem várja az iskolakezdését, koncentráljunk arra, hogy szeptember 1-én elkezdődik a suli. A tanszereken, füzeteken kívül gondoskodnunk kell tisztasági csomagról, tornaruháról és nem utolsó sorban UZSONNÁS DOBOZOKRÓL.
Ha van óvodás korú gyermek a családban, vagy éppen nemsokára belép a gyermek ebbe a korban, akkor hamarosan találkoztok azzal a helyzettel, amikor szükség lesz kisebb fajta hátizsákra: legyen ez akár mindennapos ovis látogatás (alvós plüssnek és a pizsamának mindig kell hely), kirándulások, vagy éppen csavargás anyával-apával.
Teljesen nyugodt szívvel írjuk le a fenti mondatot, hiszen az amerikai CANDYLAB teljes határozottsággal állítja magáról, hogy egyetlen küldetés vezérli: a világ legjobb fa játék jármű gyártója akar lenni. Szerintünk összejött nekik.
Gyere velünk egy különleges utazásra: bemutatjuk neked a BAJO fajátékok világát, és azt is, hogy hol tudod beszerezni őket. A Bajo mögött egy lengyel családi vállalkozás áll: a tervezés és a gyártás is Lengyelországban történik. 1993-ban alapította Wojciech Bajor, aki egyszerre építész, tervező-designer, és forgatókönyvíró. Eddig több, mint 500 fajátékot tervezett és fejlesztett ki, nem egy közülük rangos díjat nyert. A játékok többségét 4 év alatti gyerekeknek tervezik, de a szülők is nagyon hamar elköteleződnek a márka iránt.
A mackókban az a jó, hogy örök kedvencek maradnak. A gyerekkoromból – ami maradjunk annyiban, nem most volt- a mai napig őrízgetek egy tengerészruhás, bézs mackók, és ha minden jól megy az unokáim is látni fogják. Legújabb válogatásunkban időtlen mackókat mutatunk, amelyekkel nem csak játszani lehet, hanem szuper gyerekszoba kiegészítők is egyben. 🐻🐨🐼.
Elegem van ebből a sok játékból! Biztosan te is kiáltottál már fel így, mint mi :). Ha már a játék kezdetén azon agyalunk, hogyan fogjuk ezt a rengeteg játékot elpakolni, az már rég rossz. A Minimag most nyílt végű játékokat mutat neked, amik kevesebb darabból állnak, mégis tovább játszanak vele.
A Műanyag Mentes Július kezdeményezéshez egyre több cég kapcsolódik, de ugye azt tudjuk, hogy a legfontosabb az lenne, hogy egész évben alacsony számon tartsuk a műanyagjainkat. Kis gyerekes családokban ez egy fokkal nehezebb, mert a játékgyárak öntik a műanyagot ránk.
Íme a legélethűbb baba rágóka mögötti sikersztori. A természetes gumikból készült játékokat imádják a gyerekek, tökéletes ajándék a babáknak, megkönnyíti a fogzást, később pedig fürdőjátékként is funkcionálhatnatnak, de szenzoros játéknak is beválik. A Minimag bemutja a spanyol OLI&CAROL rágókákat.
Mire érdemes figyelni a pelenkázás során? Milyen kiegészítőkre lesz szükséged a baba pelenkázásánál? Ha ezek a kérdések felmerültek nálad is, akkor jó helyen vagy: mutatunk 4 kihagyhatatlan eszközt, amivel akár megkönnyítheted a pelenkázást, akár kiegészítheted azt.
Biztosan ti is voltatok már úgy, hogy konkrétan semmi sincs meg a táskátokban. Édesanyaként megfogadtam magamnak, hogy picit okosabban pakolok, és igyekszem odafigyelni a környezetemre. Praktikus, igazi beleszeretős táskába való dolgokat mutatunk, amelyek segítenek a FÖLDnek is, nektek is.
Hello kismama, június eleje van, ami azt jelenti, hogy nagyon hamar itt az izzasztó kánikula, amit kismamaként talán még nehezebb elviselni. Gyere, és nézelődj a a MINIMAG nyári pont neked szóló divatkörképében. Másképpen szólva mutatjuk a nyár sláger kismama ruháit.

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket