Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

A Museum of Failure kiállítás Budapestre érkezik

A Museum of Failure kiállítás Budapestre érkezik

Budapestre érkezik a Museum of Failure kiállítás, amely sikertelen termékek bemutatásával  egyedülálló betekintést nyújt az innovációba. A kiállításon több mint 200 vállalkozás terméke található,  olyan érdekességekkel, mint a Colgate fagyasztott lasagnája és a Coca-Cola Blak kávéja. A múzeum  azt mutatja be, hogy a tévedés része az innovációs folyamatnak, és az úttörő ötletekhez vezető út  szerves lépcsőfoka.  

A Museum of Failure-t 2017-ben alapította Dr. Samuel West, és több mint 12 országban volt már  sikeres. 

2024.június 14-én megnyílik Budapesten a sokak által várt Museum of Failure kiállítás, amely a világ  minden tájáról származó, kudarcot vallott termékek és szolgáltatások lenyűgöző gyűjteményét mutatja  be. A 1053. Budapest, Múzeum körút 37. szám alatt található egyedülálló kiállítás 2024. augusztus 25- ig tart. 

A Museum of Failure több mint 200 érdekes tárgyat mutat be, évente újabb tárgyakkal bővül, amelyek  lenyűgöző betekintést nyújtanak a kudarcoknak az innováció útján betöltött kulcsfontosságú  szerepébe. Dr. Samuel West, a kiállítás kurátora és mozgatórugója hangsúlyozza, hogy az  innovációhoz tanulni kell a múlt hibáiból. 

„Az innovációnak kudarcra van szüksége” – állítja Dr. West. „Minden fejlődés, nemcsak a technológiai,  a múltbeli kudarcokból és hibákból való tanulásra épül. A múzeum célja, hogy termékeny  beszélgetéseket ösztönözzön a kudarcról, és arra inspiráljon bennünket, hogy vállaljunk érdemi  kockázatokat” 

A múzeum globális sikere 

museum of failure Budapest

A Museum of Failure 2017-es indulása óta a világ 12 városába utazott, többek között Washington DC be, New Yorkba, Calgaryba, Tajpejbe, Minneapolisba, Saint-Étienne-be, Párizsba, Sanghajba,  Helsingborgba, Hollywoodba és Los Angelesbe. Most Budapest is csatlakozik ehhez az illusztris  listához, és a magyar közönség is megismerheti ezt az elgondolkodtató kiállítást. 

Miért fontos a sikertelenség

A Museum of Failure kiállítás Budapestre érkezik

Társadalmunk gyakran a siker megszállottja, de az igazság az, hogy valódi sikert nem érhetünk el a  bukás megtapasztalása nélkül. A kiállítás küldetése, hogy rávilágítson a haladás eme kritikus  aspektusára. Dr. West felismerte, hogy a sikertelenségtől való félelem az innováció egyik legfőbb  akadálya. A kiállítás célja, hogy ezt a blokkot lebontsa azáltal, hogy bemutatja, hogy még a  legnagyobb és legsikeresebb vállalatok (pl. Atari, Amazon, Facebook, Sony, stb) és személyek is  szembesültek hibás ötletekkel. 

A Museum of Failure mögött az az elképzelés áll, hogy egy olyan vonzó platformot hozzon létre,  amely közvetíti a balsikerekből való tanulás fontosságát. A kiállítás a fiaskók nyílt megbeszélésével  arra ösztönzi a látogatókat, hogy vállalják a kockázatvállalást és az innovációt. Megmutatja, hogy a  nem a vég, hanem inkább a sikerek közötti üres hely. 

További információ:

https://museumoffailure.hu 

https://www.facebook.com/museumoffailure.budapest 

https://www.instagram.com/museumoffailure__budapest/ 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet