Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Miért hirdess a Minimagon

Csatlakozz sikeres hirdetőink közösségéhez. Érd el célközönségedet, láss valódi eredményeket, és fedezd fel a rugalmas hirdetési formátumokat. Váltsuk a kreativitást valósággá!

Bordás Andrea minimag
BORDÁS ANDREA
TULAJDONOS, FŐSZERKESZTŐ, ALAPÍTÓ

Hello Andi vagyok, a Minimagról.. általában így szoktam bemutatkozni, ha valahova a Minimag képviseletében megyek, és ilyenkor imádom, ha csillogó szemeket látok, és visszakérdezik, tiéd a Minimag? Igen, az enyém, mondom ilyenkor szerényen mosolygva. És napokig repkedek a boldogságtól, mert szuper érzés minimagosnak lenni. 

Civilben 2 közepes korú ( azaz 10- és 14 éves) gyermek anyukájaként próbálok eligazodni a gyereknevelés teljesen átláthatatlan útvesztőiben. Mindezt természetesen meg is osztom az olvasókkal. 

Tudom, hogy minden vállalkozás más, és minden marketing cél egyedi. A Google és Facebook hirdetések gyors visszajelzést és mérhető eléréseket / kattintásokat ígérnek, és ebben igazuk van. De van valami, amit ők nem tudnak nyújtani: a közönség mélyebb érzelmi elköteleződését és annak a presztízsét, hogy a márkáról egy minőségi oldalon írnak, beszélnek róla, stb. 

Egy jól megírt, a márkával és termékkel összhangban álló szponzorált cikk nem csupán informál, hanem építi a márkaimázst és növeli a fogyasztói bizalmat. A cél, hogy a márka, a termék, megmaradjon az olvasók fejében.

Amikor a Minimag.hu egy cikkben hivatkozik a vállalkozásodra, akkor növeli a presztízst az olvasók szemében. A megbízható és érdekes tartalmakon keresztül nem csak információt nyújtunk, hanem bizalmat is építünk. Ezáltal nem csak az ismertséged nő, hanem a márkaértéked is.

Célunk, hogy valódi, tartós kapcsolatot építsünk ki a márka és az olvasóink között, ugyanezt egy Google -facebook hirdetéssel nem lehet elérni, ott kizárólag az árverseny diktál, pedig manapság a vállalkozás által kínált értékek és a személyes kapcsolatok értéke egyre csak nő.

Akár a termékek népszerűsítése, akár a saját történeted megosztása, akár a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatteremtés a célod, a Minimag közönsége szívesen foglalkozik márkád üzenetével.

banner

SEO

A cikkeinkben elhelyezett linkekkel javíthatod weboldalad keresőmotoros helyezését, ami közvetlenül növeli az oldaladra irányuló forgalmat. Ezen felül, a keresőoptimalizált tartalmaknak köszönhetően a tartalom nem csak a jelenlegi, hanem a jövőbeli olvasókat is képes lesz megszólítani.

Linképítés

A linképítés alapvető eleme a modern SEO stratégiáknak, mivel döntően befolyásolja egy weboldal rangsorolását a keresőmotorokban, mint például a Google-ban.A linképítési folyamat során más, releváns és megbízható weboldalakról származó linkekkel bővítjük ki a linkprofilunkat, amelyek segítségével javíthatjuk weboldalunk hitelességét, láthatóságát és keresőmotoros rangsorolását. Ebben a folyamatban a Minimag.hu jelentős előnyt jelenthet a hirdetők számára.

Mutatjuk, hogyan

Megbízható forrásból származó linkek: Egy link a Minimag oldaláról nemcsak növeli a weboldalad hitelességét a keresőmotorok szemében, hanem az olvasók számára is megerősíti vállalkozásod szakértelmét és megbízhatóságát.

Hosszú távú SEO előnyök: A linképítés nem azonnali eredményeket hoz, hanem hosszú távú befektetés a jövőbe. A Minimag.hu-n keresztül szerzett linkek folyamatosan javítják a weboldalad SEO teljesítményét, ami idővel növeli az organikus keresésből származó látogatottságot.

Te kérdezted, mi válaszolunk

A Minimag.hu specifikus demográfiai fókusszal rendelkezik, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy pontosan azokat az olvasókat érjék el, akik valószínűleg érdeklődnek termékeik vagy szolgáltatásaik iránt. 

A Minimag.hu specifikusan a 35+ éves nőket, anyákat célozza meg, így ha a te vállalkozásod is ezt a demográfiai csoportot szólítja meg, akkor a Minimagon megjelenő tartalom pontosan elérheti a kívánt célközönséget.

Egy jól megírt, SEO-barát cikk, amely tartalmazza a vállalkozásodra mutató linkeket, növelheti az oldaladra irányuló forgalmat és javíthatja a konverziós rátákat.

 A közösségi média kampányokkal és a targetált  hirdetésekkel az olvasókat nem csak elérjük, hanem aktív látogatókká alakítjuk, akik későbbi vásárlóiddá válhatnak, remarketing hirdetéseket építhetsz rájuk, vagyis újra és újra megcélozhatod őket a Google kampányaid során.

A Minimag.hu egy olyan platform, amely tartalommarketingen keresztül épít márkahűséget és elköteleződést.

A hangsúly itt nem pusztán a gyors konverziókon van, hanem azon, hogy hosszú távú kapcsolatokat és közösséget építsünk ki az olvasóinkkal. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozás mélyebb, érzelmi szintű kapcsolatot alakít ki a fogyasztókkal, ami hosszabb távon nagyobb értéket képvisel, mint a rövid távú eladások. Így lehet a bizalmat építeni,, a vásárlók hosszabb távon is hűségesek maradnak, ami stabilabb és kiszámíthatóbb bevételi forrást jelent.

Mit javasolunk az együttműködés során?

Ajánlatos integrált, több kommunikációs csatornát alkalmazó marketingkampányokat készíteni, amelyek kombinálják a Minimag.hu tartalmi elköteleződését más, direkt eladásra összpontosító csatornákkal. Ez lehetővé teszi, hogy a hosszú távú márkaépítés mellett a rövid távú konverziós célokat is hatékonyan kezelje a vállalkozás. 

Az integrált megközelítés lehetővé teszi, hogy a Minimag.hu által létrehozott mély, értékorientált tartalmakat összekapcsoljuk direkt eladást támogató csatornákkal, mint például a következők együttes használata:

Google AdWords vagy Facebook Ads segítségével célzott hirdetéseket indíthat, amelyek közvetlenül a termékoldalakra vagy speciális akciós oldalakra irányítanak.

Használhatod a Minimag.hu tartalmait, hogy felépíts egy érdeklődők listáját, majd targetált e-mail kampányokkal közvetlen ajánlatokat küldhetsz számukra.

A Minimag.hu tartalmakat megoszthatod a márkád közösségi média csatornáin, kiegészítve különleges promóciókkal vagy közvetlen hívásokkal a cselekvésre (CTA), hogy növeld az eladásokat.

banner

Szeretnél mély kapcsolatot építeni vásárlóiddal, ami túlmutat a rövid távú tranzakciókon? Beszéljünk arról, hogy a Minimag.hu hogyan segíthet ebben.

Megoldásaink

Tartalom alapú megoldások

Reklám, ami nem tűnik annak. Tudjátok, amikor egy izgalmas cikk olvasása közben találkoztok egy olyan hirdetéssel, ami olyan természetesen illeszkedik a tartalomhoz, hogy szinte észre sem veszitek? Nos, ezek a „Tartalom Alapú Megoldások”. Cikkekben elhelyezett ajánlók, nyereményjátékok, stb. 

Banner formátumok

Amikor a „Banner Formátumokról” beszélünk a Minimagon, akkor a vizuális varázslatról van szó igazából. Ezek a bannerek – legyenek akár standard vagy a kicsit különlegesebbek – nem csak arra szolgálnak, hogy információt közvetítsenek. Ők azért vannak itt, hogy elmeséljenek egy történetet, ami vonz, izgat, és talán még kíváncsivá is tesz.

Mit gondolnak rólunk a partnereink​

Herbarting Kft.
Herbarting Kft.
Tovább olvasom
"Gördülékeny, könnyű együttműködés, ami segít felkelteni a figyelmet a termékeidre."
MiniSkandiHome
MiniSkandiHome
Tovább olvasom
Szuper gyűjtőoldal gyermek témában, legyen szó akár játékról, életmódról, vagy lakberendezésről, mindent megtalálsz egy helyen. Inspiráló és informatív cikkek szülőknek, amivel rengeteg időt és energiát sporólunk ha szeretnék tájékozódni, vagy csak inspirációt gyűjteni.
Manubaba
Manubaba
Tovább olvasom
A Minimag szuper, kiváló grafikák, jó cikkek, lelkiismeretes hozzáállás, ötletelési lehetőség... Szóval minden, ami fontos 🙂
Hannam Fajátékok
Hannam Fajátékok
Tovább olvasom
Lendületes, naprakész, pozitív oldal, nem halmoz el felesleges dolgokkal. A termékek nem csak csodaszépek, de hasznosak, fejlesztenek, gondosan készített, minőségi és természetesek! Csak ajánlani tudom!
Planetino
Planetino
Tovább olvasom
Több bejegyzés is készült már a webshopomról a Minimagon! Abban különbözött más blogcikkektől, hogy ezek valóban érdekesek voltak! Andi kreatívan, megkapóan állítja össze az anyagokat, közvetlenül szól a célközönséghez, így valóban üdítő és informatív ajánlók születnek náluk! Minipiac: Válogatott márkák közt jelen lenni büszkeséggel tölt el. A Minipiacon valóban a minőségi termékek között lehet szétnézni és mégis mindig sikerül úgy kiemelniük a termékeimet, hogy még a rengeteg nagy márka mellett is reflektorfénybe kerüljön. Imádom a Facebookon megjelenő termékválogatós posztokat! Köszi a rengeteg fantasztikus kreatívért, amit legyártotok!
Helloblunny
Helloblunny
Tovább olvasom
A Minimagban azt szeretem,hogy mindig nagyon naprakész és aktuális. Imádom a stílusát és,hogy humoros. Nem csak azt tudom meg, hogy melyik a legmenőbb játék vagy a legjobb cumi itthon, de a világ többi részére is kitekintőt ad.
Ba-Ballon
Ba-Ballon
Tovább olvasom
Andival az együttműködés gyors és nagyon rugalmas, azt a pozitív és frappáns szemléletet tükrözi, amit maga az oldal is 🙂
Shedo
Shedo
Tovább olvasom
Azért volt jó együtt, mert 1. nagyon kedves, közvetlen, segítőkész és rugalmas vagy 2. Nagyon szépen,választékosan megfogalmazott volt a cikk, amit írtál 3. Kaptunk mindenfele bónuszt, ingyen nyereményjátékot. Szóval szuper volt. Biztos vagyok benne, hogy még fogunk együtt dolgozni.
Előző
Következő

Keresed a módját, hogy márkád hosszú távú kapcsolatot építsen ki vásárlóiddal? A Minimag.hu segíthet a történeted elmesélésében.

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet