Minimag magazin nem csak szülőknek

KÜLÖNLEGES GYEREK- ÉS SZÜLŐFÓKUSZÚ MAGAZIN NEM CSAK SZÜLŐKNEK

Az már biztos, hogy a szülőséghez nem jár kézikönyv, igaz? Mi sem kaptunk, és bizony nem egyszer csak ott álltunk, olykor rémülten, olykor elkeseredve, hogy akkor most ezt hogyan is van? Merre, hova menjünk tovább, mit kell csinálni, ha fáj a baba hasa, vagy épen túl koránk kell, mit kell kezdeni egy soha meg nem álló öt évessel. Vagy például hogyan rendezzük be a gyerekszobát, melyek a legjobb fajátékok, és hol tudjuk ezeket megvásárolni. És így tovább, a végtelenségig, egész nap bújhatjuk az Internetet, keresve a válaszokat.

Első felindulásból arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy oldalt, ahova összegyűjtjük a legjobb cikkeket, ami csak érinthet minket, szülőket és nem csak szülőket: gyereknevelés, gyerekszoba berendezés, gyerekdivat, gyerekbarát receptek, stb.

Aztán, immár a 2. születésnapunkat ünnepelve, meghoztuk azt a döntést, hogy a MINIMAG ÖNÁLLÓ MAGAZIN lesz, saját tartalommal, teljesen nagykorúsítva. 

Szeretnénk inspiráló cikkeket mutatni nektek a világ minden tájáról kiemelt figyelmet fordítva például a környezettudatosságra, a fenntartható gyerekdivatra, a különleges gyerekdizájn termékekre, az környezetbarát gyerekjátékokra, gyerekszoba kiegészítőkre.

Számos cikkben mutatjuk be bazár jelleggel testvéroldalunk, a Minipiac termékeit is nektek, ahol a fent felsoroltakat mind meg tudjátok nézni.

Könnyen elkészíthető gyerekbarát recepteket is találtok, vagy éppen DIY ötleteket. Számos cikkben találtok ajándék letölthető anyagokat, érdemes megnézni a LETÖLTHETŐ kategóriát a Gyerekprogramok között.

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad nálunk, ezért folyton keressük az új lehetőségeket, termékeket, amikkel megkönnyíthetjük az életetek.

SZERETNÉL MEGJELENNI A MINIMAGON?

MILYEN LESZ MA AZ IDŐ_

Ha úgy érzed, hogy van olyan terméked, vagy szolgáltatásod, ami a mi célpiacunkat fedi, és szeretnéd megmutatni nekik, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot velünk az alábbi linken: https://minimag.hu/kapcsolat/

Partnereink számára egyedi hangvételű,  de mégis olvasható cikkeket írunk. Egy-egy cikk látogatottsága akár a több ezret is eléri.

Jelenleg nincs még egy ilyen oldal Magyarországon, ahol ennyire precízen meghatározott  célcsoportra fókuszált cikkeket lehet olvasni. Kiemelt figyelmet kapnak az oldalunkon a gyerekekhez köthető design hírek, bemutatók, ajánlások. Stílusunk könnyed, könnyen befogadható.

 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK

Ölelés,

Minimag – Minipiac csapata

 

ÉS A CSAPAT

Bordás Andrea

Tulajdonos

Z. Kocsis Blanka

Szerkesztő

Kőszegi-Arbeiter Anita

Szerkesztő

Győr-Ágoston Fruzsina

Szerkesztő