Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Minimag magazin nem csak szülőknek

KÜLÖNLEGES GYEREK- ÉS SZÜLŐFÓKUSZÚ MAGAZIN NEM CSAK SZÜLŐKNEK

A Minimag.hu-nál hiszünk abban, hogy a minőség kulcsfontosságú – legyen szó akár a tartalomról, akár az általunk ajánlott termékekről és szolgáltatásokról. Mi sem állhat távolabb tőlünk, mint a bulvár és az örökös pesszimizmus; helyette egyensúlyt keresünk az információ és a szórakoztatás között, kiemelt figyelmet fordítva azokra a problémákra, élethelyzetekre, amik szülőként érintenek minket.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy őszintén beszéljünk a szülőség, a párkapcsolatok és a családi élet kihívásairól, de mindezt humorral tesszük, bízva abban, hogy olvasóink jól szórakoznak, miközben bólogatnak, és magukra ismernek egy-egy írás kapcsán. 

Minden cikkünkkel, arra törekszünk, hogy érdekes, gondolatébresztő és szórakoztató tartalmat nyújtsunk.

Minden nagyobb ajándékozós ünnep előtt elkészítjük aktuális Különszámunkat, melyekben kiemelt partnereink termékeiből ajánlunk, illetve letölthető játékokat is adunk, hogy a gyerekek is jól szórakozzanak közben. 

anyu tesztel fb csoport

Büszkék vagyunk a „Anyu tesztel” Facebook-csoportunkra és jelenlétünkre a közösségi média platformokon.

Mi az az ANYU TESZTEL:

Ez a csoport azzal a céllal jött létre, hogy a gyerkőceinknek szánt, mérhetetlenül nagy kínálatból, egymás segítségével megtaláljuk a legtutibb termékeket, legyen az egy játék, egy mesekönyv, vagy akár egy narancsízű fogkrém. Mi anyukák vagyunk a legnagyobb és a legprofibb tesztcsoport: keresünk, kutatunk, próbálgatunk, matekozunk a kifulladásig. És ugye milyen jól jön a segítség, egy tanács, egy komment, egy tapasztalat azoktól, akik már próbálták a kiszemelt holmit? És ugye milyen jó érzés segíteni azoknak, akiknek egy aprócska vélemény olyan jól esik, mint egy nyolc órás szunyókálás? Akkor már nincs is más hátra, mint tesztre előre!

Célunk, hogy növeljük az interakciókat és mélyebb kapcsolatot alakítsunk ki olvasóinkkal.

Jövőképünk

A Minimag.hu-nál állandóan új ötleteken dolgozunk: új rovataink, mint a párkapcsolat, a speciális gyerekprogramajánló és a mindfulness coaching már elindultak, vagy éppen hamarosan indulnak.

Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, amivel még többet nyújthatunk nektek.

 

 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK

Ölelés,

Minimag csapata

ÉS A CSAPAT

Bordás Andrea minimag

Bordás Andrea

Tulajdonos, Főszerkesztő, Alapító

Hello Andi vagyok, a Minimagról.. általában így szoktam bemutatkozni, ha valahova a Minimag képviseletében megyek, és ilyenkor imádom, ha csillogó szemeket látok, és visszakérdezik, tiéd a Minimag? Igen, az enyém, mondom ilyenkor szerényen mosolygva. És napokig repkedek a boldogságtól, mert szuper érzés minimagosnak lenni. 

Civilben 2 közepes korú:) gyermek anyukájaként próbálok eligazodni a gyereknevelés teljesen átláthatatlan útvesztőiben. Mindezt természetesen meg is osztom az olvasókkal. 

Z. KOCSIS BLANKA

Z. Kocsis Blanka vagyok, nő, mamikaze, újságíró, meseszerző, szövegíró, vállalkozó, és három kiskorú dedikált mindenese.

Bevallom, ennek ellenére sem tudok eleget arról, hogyan is működik valójában ez a nagyszabású, sokszereplős valós idejű társasjáték – a.k.a élet -, de hiszem, hogy egymásra figyeléssel, hallgatással és beszéddel sokat tanulhatunk egymástól. Egymásról és önmagunkról. Próbálkozom, elesek, fejjel megyek a falnak, felállok, újra nekikezdek és így tovább, nap nap után.

Tapasztalom, hogy a világ tele van érdekes emberekkel, izgalmas helyekkel, különleges témákkal és fantasztikus lehetőségekkel – nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy észrevegyük őket. Jössz?!

Szalai Szilvi

Szalai Szilvia

Beauty Coach

Két gyerkőc Anyukája, ex-HR tanácsadó, harmónia nagykövet.
 
A Beauty Coach mindent magában foglal, ami én vagyok: tanácsadó, mentor, sminkes, színtanácsadó és egy kicsit pszichológus.
 
Nagyon szeretem átadni a tudást, felemelni másokat, megmutatni a Nőknek, hogy mennyire értékesek és gyönyörűek a természetes színeikkel.
 
Oktatásaimat, sminkjeimet éppen ezért sok beszélgetés jellemzi.
 
Vendégeim megismerése, igényeinek és céljainak feltérképezése segít abban, hogy maximálisan személyre szabott lehessen egy-egy tanácsadás vagy épp az adott kapszula smink szett.
Gurin eszter

Gurin Eszter

coach, mediátor, művészetterapeuta

Nő, anya, feleség és barát. A férjem szerint enyém a legjobb paprikás krumpli, a gyerekeim pedig azt tartják bennem sokra, hogy először kihúzom őket a bajból  és csak AZTÁN kérdezem őket, hogyan jött létre egyáltalán. A barátaim empatikusnak tartanak, a kollégáim szívesen dolgoznak velem. Ami igazán megnyugtat engem, az egy jó könyv, egy izgalmas film vagy egy finom kávé. Ami pedig inspirál, az az emberi sokszínűség. A problémák és az utak, melyeket klienseim bejárnak, hogy önmagukra találjanak.

Szakmailag milyen témákban támogatlak benneteket ezen az oldalon?

női szerepek, nőiesség

nagyobb gyerekekkel az élet

konfliktuskezelés

Jónás Nóra

Jónás Nóra

Gyógypedagógus

Jónás Nóra vagyok. Egy nem „sima”, de annál különlegesebb kisfiú anyukája, jelenleg a Kukla Toys játék és puzzle webshop tulajdonosa, és örökké így, vagy úgy de GYÓGYPEDAGÓGUS vagyok.

Emellett társasjáték, kávé, turkáló, csoki és puzzle függő.

Amitől jelenleg felpörgök az a webshopom, és emellett a Minimag, ahol kiélhetem a segíteni akaró, érdekképviselő SNI-s anyuka és gyógypedagógus szerepét.

10 év tanításban és a kisfiam mellett sok mindent láttam már ezért, reményeim szerint időnként hasznos segítséget tudok adni nektek, speckó gyereket nevelő szülőknek, ebben az útvesztőben, amit úgy hívnak: Harcold ki magadnak, mert más nem fogja!

Szarka Alíz

Szarka Alíz

gyógytornász

Elköteleztem magam a nők testi, és azon keresztül lelki egészségének támogatása mellett, és ezért dolgozom nap mint nap. A célom, hogy a páncienseim testtudatának fejlesztésével megalapozzam nőiségük kiteljesedését. 

A sport iránti szeretetem végig kíséri az életem, kihatott a pályaválasztásomra is, habár mikor a képzésre jelentkeztem igazán nem sejtettem, mi is a feladata egy gyógytornásznak. Döntésem meghozatala után hamar rájöttem, hogy ez az én utam. Azóta töretlenül szerzek új ismereteket a testről, és mindig lenyűgöz az összetett és csodásan kitalált működése. A női nem intim egészsége egy keveset tárgyalt, sőt inkább elhallgatott terület. Azt szeretném, hogy a nők szakmai segítséget kapjanak panaszaik megoldására. A mozgás elindítása, és annak tudatosítása a szakemberek legfontosabb feladata, gyógytornászként ebben tudok segíteni.

Gyulai Krisztina - stresszmentor és selfness coach

Gyulai Krisztina

stresszmentor és selfness coach

Ha a tudatosítást szeretnéd elsajátítani vagy a stresszkezelési eszköztárad bővíteni és egy általános átfogó képet kapni a stresszkezelésről, elegendő lehet számodra egy tréning. Ha mélyebbre mennél, személyre szabott megoldást keresel és szeretnéd, hogy valaki elkísérjen, amíg be nem építed a tanult technikáid a mindennapjaidba, szeretettel várlak egy mentoring folyamatban! Amennyiben a stressz komoly szorongást, depressziót vagy pániktüneteket okoz, mindenképp keress fel egy pszichoterapeutát!

Miért éppen selfness? Mert az minden, ami Te vagy, amikor testbe-lélekben-mentálisan jól vagy, tudatos vagy, jelen vagy.

Miért éppen stressz? Mert mindenkit érint, de csak kevesen tudják jól kezelni, pedig alap a jólléthez és egészséghez.

Miért éppen coach és mentor? Mert így tudok ott lenni Veled és megmutatni, hogy tudsz segíteni magadon. A kulcs Te vagy.

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet