Minimag

KÜLÖNLEGES GYEREK- ÉS SZÜLŐFÓKUSZÚ MAGAZIN NEM CSAK SZÜLŐKNEK

Az már biztos, hogy a szülőséghez nem jár kézikönyv, igaz? Mi sem kaptunk, és bizony nem egyszer ott álltunk, és még ma is, hogy akkor most, merre, hova menjünk tovább. 

Első felindulásból arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy oldalt, ahova összegyűjtjük a legjobb cikkeket, ami csak érinthet minket, szülőket és nem csak szülőket: gyereknevelés, gyerekszoba berendezés, gyerekdivat, gyerekbarát receptek, stb.

Aztán, immár a 2. születésnapunkat ünnepelve, meghoztuk azt a döntést, hogy a MINIMAG ÖNÁLLÓ MAGAZIN lesz, saját tartalommal, teljesen nagykorúsítva. 

Szeretnénk inspiráló cikkeket mutatni nektek a világ minden tájáról kiemelt figyelmet fordítva például a környezettudatosságra, a fenntartható gyerekdivatra, a különleges gyerekdizájn termékekre, az környezetbarát gyerekjátékokra, gyerekszoba kiegészítőkre.

Számos cikkben mutatjuk be bazár jelleggel testvéroldalunk, a Minipiac termékeit is nektek, ahol a fent felsoroltakat mind meg tudjátok nézni.

Könnyen elkészíthető gyerekbarát recepteket is találtok, vagy éppen DIY ötletet. Számos cikkben találtok ajándék letölthető anyagokat, érdemes megnézni a LETÖLTHETŐ kategóriát a Gyerekprogramok között.

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad nálunk, ezért folyton keressük az új lehetőségeket, termékeket, amikkel megkönnyíthetjük az életetek.

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK

Ölelés,

Minimag – Minipiac csapata