fbpx
Minimag magazin nem csak szülőknek

KÜLÖNLEGES GYEREK- ÉS SZÜLŐFÓKUSZÚ MAGAZIN NEM CSAK SZÜLŐKNEK

Az már biztos, hogy a szülőséghez nem jár kézikönyv, igaz? Mi sem kaptunk, és bizony nem egyszer csak ott álltunk, olykor rémülten, olykor elkeseredve, hogy akkor most ezt hogyan is van? Merre, hova menjünk tovább, mit kell csinálni, ha fáj a baba hasa, vagy épen túl koránk kell, mit kell kezdeni egy soha meg nem álló öt évessel. Vagy például hogyan rendezzük be a gyerekszobát, melyek a legjobb fajátékok, és hol tudjuk ezeket megvásárolni. És így tovább, a végtelenségig, egész nap bújhatjuk az Internetet, keresve a válaszokat.

Első felindulásból arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy oldalt, ahova összegyűjtjük a legjobb cikkeket, ami csak érinthet minket, szülőket és nem csak szülőket: gyereknevelés, gyerekszoba berendezés, gyerekdivat, gyerekbarát receptek, stb.

Aztán, immár a 2. születésnapunkat ünnepelve, meghoztuk azt a döntést, hogy a MINIMAG ÖNÁLLÓ MAGAZIN lesz, saját tartalommal, teljesen nagykorúsítva. 

Szeretnénk inspiráló cikkeket mutatni nektek a világ minden tájáról kiemelt figyelmet fordítva például a környezettudatosságra, a fenntartható gyerekdivatra, a különleges gyerekdizájn termékekre, az környezetbarát gyerekjátékokra, gyerekszoba kiegészítőkre.

Mit gondolnak rólunk a partnereink​

Herbarting Kft.
Herbarting Kft.
Tovább olvasom
"Gördülékeny, könnyű együttműködés, ami segít felkelteni a figyelmet a termékeidre."
MiniSkandiHome
MiniSkandiHome
Tovább olvasom
Szuper gyűjtőoldal gyermek témában, legyen szó akár játékról, életmódról, vagy lakberendezésről, mindent megtalálsz egy helyen. Inspiráló és informatív cikkek szülőknek, amivel rengeteg időt és energiát sporólunk ha szeretnék tájékozódni, vagy csak inspirációt gyűjteni. Vállalkozó anyukaként hasznos számomra, hogy egy ilyen minőségi oldalon népszerűsítsük termékeinket, ahol különleges termék kínálat mellett, minőségi tartalmakat is elhoztok nekünk.
Manubaba
Manubaba
Tovább olvasom
A Minimag szuper, kiváló grafikák, jó cikkek, lelkiismeretes hozzáállás, ötletelési lehetőség... Szóval minden, ami fontos 🙂
Hannam Fajátékok
Hannam Fajátékok
Tovább olvasom
Lendületes, naprakész, pozitív oldal, nem halmoz el felesleges dolgokkal. A termékek nem csak csodaszépek, de hasznosak, fejlesztenek, gondosan készített, minőségi és természetesek! Csak ajánlani tudom!
Planetino
Planetino
Tovább olvasom
Minimag: Több bejegyzés is készült már a webshopomról a Minimagon! Abban különbözött más blogcikkektől, hogy ezek valóban érdekesek voltak! Andi kreatívan, megkapóan állítja össze az anyagokat, közvetlenül szól a célközönséghez, így valóban üdítő és informatív ajánlók születnek náluk! Minipiac: Válogatott márkák közt jelen lenni büszkeséggel tölt el. A Minipiacon valóban a minőségi termékek között lehet szétnézni és mégis mindig sikerül úgy kiemelniük a termékeimet, hogy még a rengeteg nagy márka mellett is reflektorfénybe kerüljön. Imádom a Facebookon megjelenő termékválogatós posztokat! Köszi a rengeteg fantasztikus kreatívért, amit legyártotok!
Helloblunny
Helloblunny
Tovább olvasom
A Minimagban azt szeretem,hogy mindig nagyon naprakész és aktuális. Imádom a stílusát és,hogy humoros. Nem csak azt tudom meg, hogy melyik a legmenőbb játék vagy a legjobb cumi itthon, de a világ többi részére is kitekintőt ad.
Ba-Ballon
Ba-Ballon
Tovább olvasom
Igényes, gyönyörű termékek gyűjtőhelye, ahol minden szülő bátran válogathat csemetéi számára, csalódni biztosan nem fog. Andival az együttműködés gyors és nagyon rugalmas, azt a pozitív és frappáns szemléletet tükrözi, amit maga az oldal is 🙂
Shedo
Shedo
Tovább olvasom
Azért volt jó együtt, mert 1. nagyon kedves, közvetlen, segítőkész és rugalmas vagy 2. Nagyon szépen,választékosan megfogalmazott volt a cikk, amit írtál 3. Kaptunk mindenfele bónuszt, ingyen nyereményjátékot. Szóval szuper volt. Biztos vagyok benne, hogy még fogunk együtt dolgozni.
Előző
Következő

Könnyen elkészíthető gyerekbarát recepteket is találtok, vagy éppen DIY ötleteket. Számos cikkben találtok ajándék letölthető anyagokat, érdemes megnézni a LETÖLTHETŐ kategóriát a Gyerekprogramok között.

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad nálunk, ezért folyton keressük az új lehetőségeket, termékeket, amikkel megkönnyíthetjük az életetek.

 

MILYEN LESZ MA AZ IDŐ_

SZERETNÉL MEGJELENNI A MINIMAGON?

Ha úgy érzed, hogy van olyan terméked, vagy szolgáltatásod, ami a mi célpiacunkat fedi, és szeretnéd megmutatni nekik, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot velünk az alábbi linken: https://minimag.abstrakt.hu/kapcsolat/

Partnereink számára egyedi hangvételű,  de mégis olvasható cikkeket írunk. Egy-egy cikk látogatottsága akár a több ezret is eléri.

Jelenleg nincs még egy ilyen oldal Magyarországon, ahol ennyire precízen meghatározott  célcsoportra fókuszált cikkeket lehet olvasni. Kiemelt figyelmet kapnak az oldalunkon a gyerekekhez köthető design hírek, bemutatók, ajánlások. Stílusunk könnyed, könnyen befogadható.

 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK

Ölelés,

Minimag csapata

ÉS A CSAPAT

Bordás Andrea minimag

Bordás Andrea

Tulajdonos, Főszerkesztő, Alapító

Hello Andi vagyok, a Minimagról.. általában így szoktam bemutatkozni, ha valahova a Minimag képviseletében megyek, és ilyenkor imádom, ha csillogó szemeket látok, és visszakérdezik, tiéd a Minimag? Igen, az enyém, mondom ilyenkor szerényen mosolygva. És napokig repkedek a boldogságtól, mert szuper érzés minimagosnak lenni. 

Civilben 2 közepes ( azaz 9 -és 13 éves) gyermek anyukájaként próbálok eligazodni a gyereknevelés teljesen átláthatatlan útvesztőiben. Mindezt természetesen meg is osztom az olvasókkal. 

Z. KOCSIS BLANKA

Főszerkesztő helyettes

Z. Kocsis Blanka vagyok, nő, mamikaze, újságíró, meseszerző, szövegíró, vállalkozó, a Minimag főmuftijának helyettese és három kiskorú dedikált mindenese.

Bevallom, ennek ellenére sem tudok eleget arról, hogyan is működik valójában ez a nagyszabású, sokszereplős valós idejű társasjáték – a.k.a élet -, de hiszem, hogy egymásra figyeléssel, hallgatással és beszéddel sokat tanulhatunk egymástól. Egymásról és önmagunkról. Próbálkozom, elesek, fejjel megyek a falnak, felállok, újra nekikezdek és így tovább, nap nap után.

Tapasztalom, hogy a világ tele van érdekes emberekkel, izgalmas helyekkel, különleges témákkal és fantasztikus lehetőségekkel – nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy észrevegyük őket. Jössz?!

Győr-Ágoston Fruzsina

Lili’s Budapest

Szarka Alíz

Gyógytornász

Szalai Szilvia

Beauty Coach

Gurin Eszter

Életterv Coach

dr. Fülöp Edina

Jogos kávészünet

Csőke-Vidács Heni

Hordozási szakértő

Szalók Zóra

Gimnazista

Babus Edina

Hitelszakértő

dr. Bábolnai Péter

Klinikai szakpszichológus