fbpx

Minimag.hu

Szeged a napfényvárosa, nem csak a nyári időszakban tartogat neked izgalmas programokat, hanem télen is. Összegyűjtöttük nektek a decemberi rendezvényeket, amit a család apraja nagyja élvezni fog.
A szezonális dekoráció lényege, meg fogsz lepődni, hogy néhány szezonális elemet adjunk otthonunkhoz. Igen, ilyen egyszerű: ha téli dekorációt szeretnél, ami még karácsony után is jól mutat, akkor ezeket tartsd szem előtt.
Hosszú várakozás után megérkezett Csáki László első egész estés animációs filmje, a Kék Pelikan hivatalos előzetese.
Valahogy csak rá kell készülni az ünnepi időszakra, ami, igaz nem reprezentatív, csak közeli ismerősökön alapuló, kutatásom szerint idén nem akar megérkezni. Na de majd most:  Összegyűjtöttünk nektek 24 karácsonyi zenét , amivel garantált lesz az ünnepi hangulat.
Az idei évadban is minden eddiginél többször, összesen 41 alkalommal lesz látható Csajkovszkij mesebalettje 2023. november 24. és 2024. január 6. között a Magyar Állami Operaházban.
A fizikai fájdalommal egyszer mindenki fog találkozni, de mi van akkor, ha ez a fájdalom nem akar elmúlni? Mit üzen a fájdalom? Gyógytornász szakértőnk válaszol.
Fergeteges, észbontó, fordulatokban gazdag, letehetetlen és még sorolhatnám a jelzőket. Igen,  Diana Urban Halálos játszmák című könyve elrabolta a szívemet.
Szezon van, úgyhogy itt az idő: beszéljünk az ünnepi öltözködés meg nem énekelt hőséről, a csúnya karácsonyi pulcsiról. Egyáltalán, mit lehet mondani erről az öltözködési anomáliáról?
Iskolai bántalmazás: mi az a tuti biztos módszer, amivel megvédheted a gyereked? Mert, hogy van ilyen módszer, és ezt elárulja nekünk Dr Bábolnai Péter.
 Hoztunk nektek  öt ultra könnyű receptet,  ami megállja a helyét a karácsonyi asztalon is.
Legyünk pozitívabban és nézzük meg, hogy szülőként mit tehetünk gyermekünk egészséges önbizalmának fejlődése érdekében!
Cuki piros pizsamák, szemtelenül rövid hálóingek, pikáns ötletek és izgalmas megoldások, hogy karácsonykor se hűljön ki az ágy… Avagy idén legyél Te az ajándék az ünnepek alatt!

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket