fbpx

Minimag.hu

Viki Vitális vlog sorozatában megismerkedhetek a kanadai élettel, egy háromgyerekes anyuka szűrőjén keresztül, családjával, a mindennapokkal, a költözésekről, megmutatja nekünk a kihívásokat is, és a nehéz pillanatokat is. Az első ( bár kronologiai sorrendben nem az :)) egy 365 km-es utazásról szól, Kelowna -ba, ami az Ontario tó mellett található, és így néz ki:
A testreszabás egy igazán menő marketinges koncepció, általában azok élnek velek, akik szeretnék kiemelni az egyedi termékeik erényeit. Az amerikai Amy Jandrisevits nem marketingszakértő, ám imádja a babákat, és nagyon sok empátiát mutat a speciális igényű gyermekek iránt. Nem utalsósorban elképesztő kézügyességről tesz tanúságot, leginkább varrás terén. A gyerekekhez hasonlító babákat tervez és készít, azok számára, akik valamilyen veleszületett, vagy szerzett betegségben szenvednek. 
Gyere velünk egy különleges utazásra: bemutatjuk neked a BAJO fajátékok világát, és azt is, hogy hol tudod beszerezni őket. A Bajo mögött egy lengyel családi vállalkozás áll: a tervezés és a gyártás is Lengyelországban történik. 1993-ban alapította Wojciech Bajor, aki egyszerre építész, tervező-designer, és forgatókönyvíró. Eddig több, mint 500 fajátékot tervezett és fejlesztett ki, nem egy közülük rangos díjat nyert. A játékok többségét 4 év alatti gyerekeknek tervezik, de a szülők is nagyon hamar elköteleződnek a márka iránt.
A címben szereplő kijelentést lehet felkiáltójellel kéne írnunk, mert punktum, ez így van és kész:). Most, hogy a gyakorlatilag, az olvadáshoz közeli állapotba kerültünk, nem is igazán tudunk másra gondolni, mint egy isteni fagyi kehelyre, de legalábbis 2 gombócos tölcséresre. A fagyi azonban nem csak finom, hanem kedvelt témája a gyerek kiegésztőknek, játékoknak is, úgyhogy mutatjuk a mi FAGYIS kedvenceinket a MINIPIACRÓL.
A mackókban az a jó, hogy örök kedvencek maradnak. A gyerekkoromból – ami maradjunk annyiban, nem most volt- a mai napig őrízgetek egy tengerészruhás, bézs mackók, és ha minden jól megy az unokáim is látni fogják. Legújabb válogatásunkban időtlen mackókat mutatunk, amelyekkel nem csak játszani lehet, hanem szuper gyerekszoba kiegészítők is egyben. 🐻🐨🐼.

Népszerű cikkek

Kövess minket