Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

program ajánló

Ugorjunk fejest együtt a Minimag új rovatában, a speckó gyerekeknek szánt program ajánlók világába. Fedezük fel az akadálymentes ösvények és az autizmusbarát filmvarázslatok örömét, csatlakozz hozzánk, ahol az inkluzivitás találkozik a szórakozással!
Minden idők egyik legkelendőbb és legtöbbet fordított könyve, A kis herceg idén ünnepli első kiadásának 80. évfordulóját. A könyv alapján létrejött színházi produkció 2024. február 14-től Budapesten is megtekinthető az Erkel Színház pódiumán.

Tegnap láttam a BUÉK című filmet, ami az olasz Teljesen idegenek című film magyar remake-je. Mindkét film egy tanulságos helyzetgyakorlat A magyar változat nem sokban tér el egyébként az olasztól, az alapsztori teljesen megegyezik. Adott néhány barát házaspár, akik már gyerekkoruk óta ismerik egymást és tudnak mindent egymásról. Legalábbis ezt hiszik, amíg a terapeuta nő be nem dob egy játékötletet. Mindenkinek ki kell raknia az asztalra a telefonját és ha jön egy új üzenet vagy hívás, azt fel kell olvasnia hangosan, a hívást pedig kihangosítva, a többiek füle hallatára kell lebonyolítania.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket