Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Zöldmama Tanfolyam

72687446_104223744346817_4836145527621943296_o

Amikor terhes voltam a gyerekeimmel, oké nem ma volt, de nem is olyan régen (6 éve), akkor a sima szülésfelkészítőn és az eu kistanfolyamon kívül semmilyen lehetőség nem volt arra, nézve, hogy egyáltalan képbe kerüljek ezzel az egész gyerekvállalásdival.

Úgyhogy 9 hónapot békésen eltöltöttem azzal, hogy vásárolgattam egy csomó baba dolgot (természetesen több, mint a fele teljesen felesleges volt), illetve arról álmodoztam, hogy milyen jó lesz majd a babakocsit tologatva beülni a barátnőimmel a kávézóba. Szerintem sejtitek már, hogy mi történt a szülés után…..

A napokban kaptunk hírt egy szuper „tanfolyamról” ahol azt az egész mindent átbeszélik a várandós anyukákkal, ami majd a szülés után fog történni. Mennyire jó lett volna, ha ez már az „én időmben” is létezik.. Pár nehéz pillanattól megkíméltem volna magam.

Még 2018-ban, három elhivatott és természetes szemléletű anya, különböző területek szakértőjeként összeállt, hogy elindítsanak egy hiánypótló tanfolyamot várandósságra készülőknek és kismamáknak. Az első tanfolyam sikerén felbuzdulva és további oktatókkal bővülve a Zöldmama Tanfolyam 2019-ben tovább folytatja misszióját egy 4 fél nap-os workshop keretében. Legközelebbi eseményüket november 22. és 30. között tartják Budaörsön, a Borsmama Otthon Műhelyben.

Helyszín: BORSMAMA OTTHON MŰHELY , Budaörs, Petőfi Sándor utca 60.

Rövid összefoglaló a tanfolyamról:

– kizárólag a szülés utáni időszakra fókuszálva.

– részletesen körbejárják a szoptatást, családdá válást, igény szerinti gondoskodást, babahordozást, természetes babaápolást és a hulladékmentes pelenkázást (ami kb lefedi a szülés utáni első időszakban felmerülő témákat)

– mindezt természetes-holisztikus, környezettudatos szemléletben,

– a résztvevők gyakorlatorientált, hasznos és hiteles tudást kapnak valódi szakértőktől (IBCLC-s szoptatási tanácsadó, pszichológus-hordozási tanácsadó, natúrkozmetikum készítő-formulátor, környezetvédelmi szakember),

– gyerek- és bababarát, családias helyszínen, a Borsmama Otthon Műhelyben

– teljes családot is szívesen látnak, vagyis anyukákon, babákon kívül jöhetnek apukák is (a tanfolyam díja családonként van megadva),

– a workshopok nem termékbemutatók, és teljes mértékben márkafüggetlenek, vagyis csak olyan terméket, helyet, szolgáltatást ajánlanak (minden szponzorációtól mentesen), amit a workshop előadója hitelesnek, hasznosnak és fontosnak tart,

– céljuk, hogy a természetes szemléletű anyukákat a szülés utáni első időszakra felkészítsék, hogy szükség esetén (környezet)tudatos és megalapozott döntéseket tudjanak hozni.

Az eseményről további részelteket itt találtok:https://www.facebook.com/events/3166342870104532/

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet