Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

„NEM SZABAD ELENGEDNI A MEDDŐ NŐK KEZÉT!” – EGY FIATAL MAGYAR-NIGÉRIAI ANYA, AKI VILÁGRASZÓLÓ TERVEKKEL VÁGOTT NEKI A MEDDŐ PÁROK SEGÍTÉSÉNEK

wmn.minimag

Fatimah Shokoya tele van tervekkel! A negyedéves medika meddő pároknak szeretne segíteni többek közt egy új, információgyűjtő platformmal, és ehhez nemcsak társakat talált, és csapatot verbuvált, hanem egy ígéretes startupot is gründolt, amely fődíjasa lett a Hiventures női vállalkozókat felkaroló StartupHer programjának tavaly, így megkapta az inkubációs befektetést, sőt társalapítóként a Róbert Károly Magánkórházat is megnyerte a projekthez. Ismerjétek meg a magyar-nigériai szülőktől származó, szabolcsi lány, Fatimah és a Truviva történetét! Kurucz Adrienn írása.

„Szeretnénk, hogy értsd, mi történik benned!” – olvasom a Truviva honlapján.

A Truviva azt jelenti: „igaz élet”, és egy friss vállalkozást takar, amelynek egy meddőségi kezeléseket kiegészítő önfejlesztő program áll a középpontjában.

Az alapító egy 27 éves, radiológusnak készülő orvostanhallgató, Fatimah Shokoya, egy hároméves csupamosoly kisfiú anyukája. Hogy miért lett egy fiatal anyuka szívügye a meddő családok felkarolása, azt mindjárt elmesélem, csak előbb pár szót Fatimah-ról, akinek az előtörténete sem mindennapi.

TOVÁBB OLVASOM

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet