fbpx

HÁTIZSÁKOT MINDEN KISGYEREKNEK –EGYEDI, KÜLÖNLEGES FORMÁBAN

Ha van óvodás korú gyermek a családban, vagy éppen nemsokára belép a gyermek ebbe a korban, akkor hamarosan találkoztok azzal a helyzettel, amikor szükség lesz kisebb fajta hátizsákra: legyen ez akár mindennapos ovis látogatás (alvós plüssnek és a pizsamának mindig kell hely), kirándulások, vagy éppen csavargás anyával-apával.
Különleges, egyedi gyerekhátizsákok, szívvel, lélekkel készítve a Minimagon

EGYEDI HÁTIZSÁKOK, NÉVRE SZÓLÓAN

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az indulás is jobban fog sikerülni, ha a gyerkőc egyedül pakolhat be az általa választott hátizsákba. Egy olyan hátizsák, ami színben, mintában pont olyan, amit szeretne, sőt még a neve is rajta van, amitől igazán egyedivé válik, egész biztosan nem fog szembe jönni vele az oviban.

Mutatunk nektek néhány menő hátizsákot MISS TESSY boltjából, amelyek tökéletesen illeszkednek az óvodáskorúak, és kisiskolás korúak méretéhez, és egész biztosan izgalomba fogják hozni a gyerkőcöket, különleges dizájnukkal, mintáikkal.

Miss Tessy termékei főként rendelésre készülnek, ti dönthetitek el, hogy kértek hozzá tornazsákot, ceruzatartót, kértek-e rá nevet, így lesz egyedi és különleges hátizsákja a gyermeknek. Prémium minőségű textilbőrből és vízhatlan designer anyagból készülnek. Két méretből lehet választani: 1-3 éveseknek és 3-7 éveseknek. A bölcsődés korosztály számára legkisebbeknek mellkas hevederrel ellátott táskák készülnek, így biztonságban tudhatjuk a hátukon a zsákot, nem fog ide-oda csúszkálni.

NEKED MELYIK LESZ A KEDVENCED?

Zsanett, a MISS TESSY márka tulajdonosa nagy gondot fordít a minták, és színek kiválasztására, táskái így lesznek olyan vidámak és egyediek. Az első hátizsákokat saját gyerekeinek készítette. Ők is, mint minden (kis)gyerek imádnak pakolni. De vajon mi volt előbb a pakolás, vagy táskák szeretete? Ki tudja már. Azóta több, mint 20 féle gyerek hátizsák közül lehet válogatni oldalán, így biztos, hogy mindenki meg fogja találni kedvencét.

A táskákhoz nem rég készült el a PAKOLNIJÓ tornazsák, erős, vízhatlan anyagból, amire szintén lehet névhímzést készíteni.

Nézzetek körül MISS TESSY webshopjában, válogassatok a rengeteg minta és szín között.

Népszerű cikkek

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)