Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Peach fuzz | Barackpihe 2024 színe!

peach fuzz minimag
A Pantone Intézet tavaly december elején is megválasztotta azt a színt, tűpontosan azt az árnyalatot, ami az idei évünket jellemezni fogja. A 2024-es év színe a ’Peach Fuzz’, azaz ’Barackpihe’ fantázianévre hallgat – ami egy könnyű, gyümölcsös, barackos árnyalat lett. (Grafikusok kedvéért a pontos HEX kódja az #FFBE98).;)

Érdekesség, hogy a Pantone szakembereinek nyilatkozata szerint többek között Beyoncé egy még a 2016-os MET gálán viselt Givenchy latex ruhája szolgált ihlettel. A kreáció számos éles kritikát kapott akkoriban, de a Pantone Intézet szakembereit azonban annál inkább meggyőzte az öltözék.

„Úgy éreztük, hogy Beyoncé akkori megjelenése olyan dolog, aminek ma is van létjogosultsága”

„Ez egy meleg, finom, szinte simogató árnyalat, ami azt fejezi ki, hogy a következő évben minden korábbinál nagyobb jelentősége lesz egymás megértésnek, az emberi érintésnek és annak, hogy finoman bánjunk egymással. A színnek, amelyet a 2024-es év Pantone színének választottunk, ki kellett fejeznie azt a vágyunkat, hogy közel akarunk lenni azokhoz, akiket szeretünk, és azt az örömöt is, amit akkor érzünk, amikor megengedjük magunknak, hogy élvezzük a csendes, magányos pillanatokat is.”

Hol bukkan fel az év színe?

peach fuzz minimag

Ez a szín nagy valószínűség szerint sűrűn megjelenik majd a divatvilág kifutóin, a dizájn termékek színeiben. Számomra nagyon könnyed, játékos árnyalat, mely egy nyári, üdítő citrusos pohárkrémre emlékeztet.

Színtanácsadóként megpróbálom kicsit közelebb hozni számotokra ezt a szokványosnak nem mondható cukiság színt.

Színtanilag lágy, meleg és világos barackos-narancsos tónus, arc közelében a lágy őszöknek és a világos tavaszoknak lesz a legtermészetesebb. Nyilvánvalóan, ha jobban kinyitjuk az ollót, a tavaszoknak és az őszöknek, azaz a meleg színtípusoknak a legbeilleszthetőbb a mindennapjaiba.

Öltözködésben, szemhéjpúderként, pirosítóként, körömlakkban egyaránt izgalmas választás lesz nekik. Egy merészebb pasztell barackos hajszín is eszembe jutott inspóként.;).

Világos tavaszoknak izgalmas hajszín lehet a pasztell barack.

A hideg típusok, azaz nyarak és telek arctól távolabb nadrág, szoknya, táska formájában használhatják, harmonikus lesz rajtuk navy blue-val (tengerészkék), fehérrel, türkizzel vagy farmerkékkel is. Hidegebb rózsaszínekkel kombinálva nagyon nőies, finom harmóniát alkothatunk.

Hideg típusok így kombinálhatják a Peach Fuzz-t:

Neked hogy tetszik ez a barackos újdonság?

A SZERZŐ

Szalai Szilvi
Szalai Szilvia 
Beauty Coach 
 
Két gyerkőc Anyukája, ex-HR tanácsadó, harmónia nagykövet.
 
A Beauty Coach mindent magában foglal, ami én vagyok: tanácsadó, mentor, sminkes, színtanácsadó és egy kicsit pszichológus.
 
Nagyon szeretem átadni a tudást, felemelni másokat, megmutatni a Nőknek, hogy mennyire értékesek és gyönyörűek a természetes színeikkel.
 
Oktatásaimat, sminkjeimet éppen ezért sok beszélgetés jellemzi.
 
Vendégeim megismerése, igényeinek és céljainak feltérképezése segít abban, hogy maximálisan személyre szabott lehessen egy-egy tanácsadás vagy épp az adott kapszula smink szett.
És ahol megtalálsz: Insta oldalam
Cikkeim a Minimagon: Momchic

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet