fbpx

APAVLOG – BEMUTATJUK A KEDVENC APA VLOGGERÜNKET

mesterhazi david apavlog

Mesterházi Dáviddal egy véletlen találkozás során ismerkedtünk meg, és így a vlogjával is.

Dávid 2018. november 23-án kezdte el megosztani háromgyerekes apuka életét velünk nézőkkel.

Rögtön nagyon magasról indult: egyedül kellett megszerveznie a 3 gyermek lefekvését ( anya kimenőzött, ezúton jelezném, amint vége a kijárási tilalomnak én is megyek, nálunk csak két gyerek van sima ügy lesz)

Azóta 123 videót készített, mindenről is. Rengeteg gamer videót láttunk nála, némi társadalmi kritika, némi karanténos-kirándulós- főzős videót.

A mi kedvencein azok a videók, ami .. na jó, igazából mindegyik nagyon szuper, nehéz ám kiemelni belőlük párat, kedvcsinálónak.

Például :

Egy egész hétvége anya nélkül??

Hogy lehet egy egész hétvégét anya nélkül megoldani, hogy ne csak tévézés/xboxozás legyen? Hát nem egyszerű, de apa nagyon próbálkozik.

Kolosszális ütközések és pálya a szobán át | Hot Wheels teszt #3

Minden idők legnagyobb és leggyorsabb pályáját tesztelték Dávidék, amit a 7 éves fiam ( és az apja is)  tátott szájjal, és némi sóvárgó tekintettel nézett végig:

Az apák mindent megoldanak!

Ha az ember három gyereket nevel, apaként sosem fogyhat ki az ötletekből. Dávid és Till Attila bebizonyítja, hogy az apák módszereivel és korlátlan nettel minden szitut megoldhatnak, A videó sorozatnak több része is fenn van, ez az összefoglalója:

MESTERHÁZI DÁVID - APAVLOG

Minden, ami egy apát érdekelhet. Na jó, ami engem érdekel. A gyerekeimet érintő dolgokon kívül (mint amilyen pl. az oktatás) elektromos közlekedési eszközök (rollerek, robogók és autók), okosotthon, okosórák, robotok (amik porszívóznak, ablakot mosnak vagy épp felszolgálnak), távirányítós autók, hajók és mindenféle drónok. Szóval küytük minden mennyiségben.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)