fbpx

MI KELL A PELENKÁZÁSHOZ? – TOP 4 PELENKÁZÓ KIEGÉSZÍTŐ

Mire érdemes figyelni a pelenkázás során? Milyen kiegészítőkre lesz szükséged a baba pelenkázásánál? Ha ezek a kérdések felmerültek nálad is, akkor jó helyen vagy: mutatunk 4 kihagyhatatlan eszközt, amivel akár megkönnyítheted a pelenkázást, akár kiegészítheted azt.

MOST KOMOLYAN, KEZDJEK EL PELENKÁT MOSNI?

Korábban már részletesen elemeztük a mosható pelenkákat, most csak egy mondatot szeretnénk ebből a figyelmedbe ajánlani: A 4000 ELDOBHATÓ PELENKA HELYETT VÁLASZTHATSZ KB 24 DARAB MOSHATÓ PELENKÁT A SZÁRÍTÓKÖTÉLEN. Egy egyszerű, stílusos és szuper puha all-in-one pelenka, amely ugyanolyan könnyen használható, mint az eldobhatós. Elképesztő látványos mintákban tárulnak elénk, és kifejezetten kezdő mosható pelenkázósoknak ajánlott típus. A Bambino Mio az egyik legnépszerűbb mosható pelenka márka. Egy családi vállalkozásból indult és több, mint 20 éve van jelen a piacon. Az elmúlt évek során 60 díjjal jutalmazták, az egyik legjobb választás. ZÖLDPELUS oldalán a haladóknak is érdemes körülnézni mosható pelenka ügyben.

KIPIROSODÁSRA HAJLAMOS?

A 30 éves ZIAJA cég alapítója Zenon Ziaja elképesztő sikeres vállalkozást tudhat maga mögött, hiszen a családi cégből Európa egyik legnagyobb kozmetikai vállalata lett. A siker titka, hogy bizalmat és hűséget alakítottak ki vásárlóikban, miközben termékeik világszínvonalúak. Folyamatosan figyelnek a vásárlói igényekre, független intézményekben tesztelik a kozmetikumokat. A Baba vonal egyik legerősebb terméke a POPSIKRÉM, ami egyfelől segít megelőzni a kipirosodást,ha mégis megtörtént (hosszabb ideig maradt rajta a pelenka) , akkor nyugtatni tudod vele a kipirosodott, irritált popsit. Kizárólag bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt összetevőket tartalmaz. ANYABIOBOLTJA kínálatában megtalálod a termékcsalád többi részét, és további öko babatermékeket is.

NEM ÉRHET MEGLEPETÉS

Ha útra kelsz a babáddal, akár rövidebb, akár hosszabb kiruccanást tervezel, érdemes előre gondolkodni, hogy mire lesz az út során szükséged. Például fel vagy készülve egy gyors pelenkacserére? 10-ből 9 esetben tuti, hogy szükséged lesz utazás során újrapelenkázásra. MANUBABÁNÁL találtuk Joeymanó Pelenkázótáskáját, ami alátét is egyben, bélelt a fekvőfelülete, így akár játszótéri padon is át tudod pelenkázni a babádat. A zsebekben elférnek a pelenkák, popsitörlők, sőt még a figyelem elterelő játék is.

MINDEN A KEZED ÜGYÉBEN VAN?

Egy dolgot soha, semmilyen körülmények között nem szabad elfelejteni: 1 pillanatra se hagyd a babád felügyelet nélkül! Még annyi ideig se, hogy átfordulj pelenkáért, vagy popsitörlőért. Készíts mindent oda, péládul egy pelenkatartóba. KIDDIEZNÉL találtunk egy sünis pelenka tárolót, amibe a pelenkán kívül, krémet, popsitörlőt is bele tudunk tenni. A falai merevek, foggantyúja is van, így a lakás bármely pontjára vihetjük magunkat, ha éppen pelenkázni támad kedvünk.

Népszerű cikkek

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)