fbpx

Mindenki szereti a fagyit -fagyi percek a Minimagon

FAGYI

A címben szereplő kijelentést lehet felkiáltójellel kéne írnunk, mert punktum, ez így van és kész:). Most, hogy a gyakorlatilag, az olvadáshoz közeli állapotba kerültünk, nem is igazán tudunk másra gondolni, mint egy isteni fagyi kehelyre, de legalábbis 2 gombócos tölcséresre.

Mondjuk például erre az isteni házi készítésű calippora:

 

 A fagyi azonban nem csak finom, hanem kedvelt témája a gyerek kiegésztőknek, játékoknak is, úgyhogy mutatjuk a mi FAGYIS kedvenceinket a MINIPIACRÓL. Sőt, magunknak, vagyis anyukáknak is találtunk egy szuper fagyis meglepetést.

 

KATTINS A KÉPRE, HOGY A FAGYIKHOZ JUSS:)

1.CSING, CSING megjött a fagyis kocsi, nincs más dolgunk , mint választani a 6 féle fagyi közül. A fából készült fagyik összerakhatók, párosíthatók többféleképpen: minden tölcsérbe más-más színű és ízű fagylalt kerülhet. Az egyikhez még roletti is jár!

2. SÜTI-VANÍLIAFAGYI ÍZŰ fogkrém gyerekeknek. Fluorid tartalmú fogkrém a tejfogak, az első örlőfogak és az új állandó fogak tisztításához. Egy biztos: a fogmosás innentől nem lesz vita, és veszekedés tárgya, sőt 🙂

3. Igazi fagyi imádóknak készült ez a fagyi mintás falmatrica. Cirka 20 féle szín összeállításból választhattok majd a megrendelésnél.

4. Még egy fagyi kocsit mutatunk a pasztel színek kedvelőinek: Nyissátok meg saját fagyis standotokat ezzel a tologatható kiskocsival és élvezzétek barátaitokkal  a fagylaltozás örömét. 10 féle fagyi és jégkrém közül tudtok majd választani.

5. Kedvenc nyuszink, Mimi a névnapjára fagyiünnepet szeretne. Vajon engedni fog anyukája? Tamás Zsuzsa Kicsi Mimi és a nagy fagyiünnep meséjéből ez is ki fog derülni, meg az is, hogy mit csinál egy kaszkadőr, mi az a mocsárbani.

+1 Egyszerű, mégis nagyszerű ez a fagyi színeiben pompázó kismamaruha, és az a legjobb, hogy nem csak kismamák hordják. Menő midi szabásával, színátmentes anyagával sokunk kedvence lesz.

Olyan nincs, hogy cikket írunk a fagyikról, de nincs benne fagyizó, ezért szétnéztünk Budapesten, hogy hol lehet isteni fagyikat kapni, ha tudtok még ajánlani küldjétek el nekünk emailen: minipiac@minipiac.hu.

1. Cioccolatte Fagylaltozó, a Pozsonyi úton, a sorbanállás garantál a nagy melegben, de higyétek el, megéri, mennyei fagyik vannak. Cím: XIII.ker., Pozsonyi út 7. Fb oldal: https://www.facebook.com/cioccolattefagylaltozo/

2. Fragola fagyizó az isteni gyümölcs fagyiaival, cukormentes, minden mentes, vegán, stb fagyi remekek, sőt thermo dobozban el is vihetőek.

Cím: több helyen is megtalálható, nézzétek a facebbok oldalukat

Fb oldal: https://www.facebook.com/fragola.fagylaltozo/

3. Erdős és fiai Cukrászda retro, családias hangulat, több, mint 100 féle íz.

Cím: 11. kerület Etele tér 3.

Fb oldal: https://www.facebook.com/ErdosEsFiaiCukraszda/

4. Kedveskrém, kizárólag adalékmentes fagyikat találunk náluk.

Cím: Pesten és Budán is megtaláljátok őket.

Fb oldal: https://www.facebook.com/kedveskrem/

 

EGÉSZSÉGETEKRE:)

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)