fbpx

Erzsébet királynő Barbie-t kapott

Erzsébet királynő barbie

Limitált kiadású Barbie Erzsébet királynő tiszteletére a Matteltől.

Ha te is keresed a módot arra, hogy méltóképpen megünnepeljed Erzsébet királynő hét elképesztő évtizedét, de nem tudsz eljutni az Egyesült Királyságba a platina jubileumra, akkor tökéletesen elegendő, ha begyűjtöd a Mattel limitált Erzsébet királynő Barbie-ját.

Bizony, most már Erzsébet királynőnek is saját Barbie-ja van, tiarával, vállpánttal meg mindennel, ami csak kellhet a királynői megjelenéshez. Ha valaha volt gyűjteményi darab, mely nem hiányozhat a kollekcióból, akkor ez pont az.

 

Forrás: Mattel

A királynő április 21-én töltötte be a 96. életévét, és idén júniusban ünnepli uralkodásának 70. évét ezáltal ő Nagy-Britannia leghosszabb ideig hivatalban lévő uralkodója. Minden bizonnyal 2022-ben sem lesz híján a tiszteletadásnak. Egy megtiszteltetésben azonban mostanáig még sosem részesült: a saját magáról formázott Barbie eddig hiányzott a Palotából.

 

Forrás: Mattel

A születésnapján, április 21-én mutatta be a Mattel a II. Erzsébet királynő Barbie babát, mely nagyon részletesen megörökítette Őfelsége megjelenését, a koronaékszerektől a hosszú kesztyűitől a ruháig, valamint a királynő utánozhatatlan arckifejezéséig. A Barbie-tervezők úgy döntöttek, hogy újraalkotják azt a ruhát, amelyet maga Erzsébet királynő visel a királyi portrékhoz, apró tiarája pedig Mary Queen’s Fringe diadém reprodukciója. Még a szárnyát is összetartják apró medalionokkal a királyi család rendjeként díszített szalagokon.

 

Forrás: Mattel

 

 

„A ruha nem másolata egyetlen olyan ruhának sem, amelyet visel, hanem inkább azon ruhák stílusa és színe által ihletett ruha, amelyet az elmúlt évek során előszeretettel viselt a királynő a portré készítések során."magyarázza

Robert Best, a Barbie-tervezés vezető igazgatója.

A windsori nők öt generációja felé tisztelet adás, hogy a királynő a Queen Mary rojtos tiarát viseli, amely egykor a nagymamájáé és édesanyjáé volt. A királynő saját esküvője napján viselte ezt a tiarát, majd kölcsönadta lányának, Anne hercegnőnek és unokájának, Beatrice hercegnőnek a nagy napjaikon.

Erzsébet királynő barbie

A Queen Elizabeth Barbie különleges kiadása 75 dollárért kapható a Walmart, a Target, az Amazon és a Mattel oldalakon. Egyenlőre nálunk még nem.

Tavaly a Barbie / Mattel elindította a Tribute Collectiont, hogy megünnepelje a nőket hihetetlen hozzájárulásukért, hatásukért és úttörői örökségükért.

A platina jubileum tökéletes alkalom arra, hogy visszatekintsen a nők által, a királynő uralkodása alatt elért fejlődésre. 

Egy ikon és egy királynő, a világ két legismertebb női karaktere válik most eggyé. 

Nem ez az első alkalom, hogy a Barbie mögött álló csapat egy brit uralkodóról mintázott babát. 1995-ben a Mattel kiadott egy Erzsébet-korabeli Barbie-t a Great Era kollekciójában, amely fémes báli ruhát, gallérján Tudor-korabeli fodrot és koronát viselt.

Azok a gyűjtők, akik Erzsébet Barbie királynőt a dobozában szeretnék megőrizni, biztosan örülni fognak, hogy a csomagolást a Buckingham-palota ihlette, a háttérben a trónnal és vörös szőnyeggel.

Azok, akik ki akarják venni a babát a csomagjából, kapnak egy Eredet Tanúsítványt és egy babaállványt, amellyel királyi pózokba formálhatják Őfelségét.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)