Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

2020 LEGKÚLABB CELEB ANYUKÁK – Minimag kitekintő

jennifergarner

2020 sok volt, nagyon sok, be is készítettem a láda pezsgőt, amit tök egyedül fogok Szilveszterkor meginni elbúcsúztatva ezt az évet, és persze 10-kor már alszom is.

Ez alatt az egy év alatt túl sok szívszorító címsort láttunk, és szükségünk van a figyelemelterelésre, igaz?

Szerencsére néhány menő híres anyuka hozott nekünk nevetést, remek filmeket és műsorokat, sőt egy adag történelmet és inspirációt is. A listánkon szereplő celebanyukák segítettek másoknak  átélni ezt az igen nehéz évet, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik.

ÍME A LEGKÚLABB CELEB ANYUKÁK, akik segítettek élvezhetőbbé tenni ezt az évet.

#1 Chrissy Teigen

Amellett, hogy anyuka, modell, szakácskönyv-író és múzsája a férjnek, John Legendnek, a legmenőbb dolog Chrissy Teigenben csak az lehet, hogy elképesztően, nagyon vicces. Simán bevállalja, hogy milyen nehéz gyereket nevelni, a Twitter vagy az Instagram profiljaiban való gyors görgetés garantáltan jó pár vidám percet fog okozni köszönhetően megsemmisítően jó humorának.

És természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy Crissy ebben az évben nagy segítséget nyújtott a tanárok számára, hogy felkészíthessék a tantermeiket a tanévre. Gyönyörű, szórakoztató és nagylelkű is? Van, amit nem lehet szeretni ebben a nőben?

Még jobban megcsodáltuk, amikor megosztotta velünk élete eddigi legnagyobb fájdalmát: elvesztette babáját, Jacket a terhesség felénél. Hajlandósága a fájdalmának és bánatának nyilvános megosztására nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy más anyukák  is képesek legyenek beszélni erről, és ne szenvedjenek csendben.

#2 Serena Williams

Kétségtelen, hogy Serena Williams a történelem egyik legnagyobb sportolója, ugyanakkor csodálatos anyuka, divatikon, valamint az egyenlőség és a faji igazságosság híve is. A szülés utáni első nyereményét azonnal felajánlotta Ausztráliában a futótűz elleni küzdelemre.

A kedvencünk, amikor Williams megosztja a cuki pillanatokat, amiket kislányával, Olympia-val tölt, mint amikor például felajánlotta anyukájának, hogy Covid-19 tesztet ad, amelyet Serena besorolt az idei év új normális játékai közé ( annyiszor kellett már tesztelni). Vagy amikor együtt jammelnek.

 

#3 Jennifer Lopez

Olyan, mintha több év telt volna el, pedig csak idén januárban történt, hogy JLO felrobbantotta a netet, és úgy általában mindent a SUPER BOWL show-val.

Jennifer az év lezárást se aprózta el: ICON DÍJ-jal tüntették ki a Billboard Women in Music rendezvényen – és lássuk be ez a megtiszteltetés egyértelműen megérdemelt.

Az elképesztő show Lopez számára kiemelt fontosságú volt,  Marc Anthony-val közös lánya, Emme is  csatlakozott az anyához a színpadon, és csöppet sem csodálkozunk rajta, hogy  nem csoda, hogy a tömeg hangosan ünnepelte a a lányt. Gyakorlatilag el is lopta a show-t, amikor előadta édesanyja „Let’s Get Loud” című dalának és Bruce Springsteen „Born in the USA” -jának lassított változatát, amitől a rajongók seperc alatt megvadultak.

Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy  talán a legfélelmetesebb JLo-val kapcsolatban az a tény, hogy ugyanolyan gyönyörű, tehetséges és rugalmas 50 évesen, mint 20-as éveiben.

#4 Jennifer Gartner

A színésznő ide év teljesítményéért megkapja Amerika Cukijának címét: Instagram oldalának köszönhetően a legkedveltebb híres anyuka lett Jen: sütit süt ( #PretendCookingShow címszó alatt találjátok 3,5 millióan nézték meg eddig) , vicces kihívásokban vesz rész, véleményt nyilvánít, mesét olvas, mindent is csinál. ( például ez mindent visz: mosás-szárítás )

#5 Reese Witherspoon

Garnerhez hasonlóan Reese Witherspoon is egy A-kategóriás színésznő, aki nem félt  szórakoztatni magát és követőit, bevállalva a karantén okozta kínos, és vicces pillanatokat. Witherspoon előkelő eredménnyel vett részt a 2020-as mém kihívásban.

Amellett, hogy Witherspoon online megnevettet minket, látszólag megállás nélkül dolgozott. 2020-ban nagy sikert aratott a Little Fires Everywhere ( Kis tüzek mindenütt) című filmben, az Apple TV The Morning Show című sorozatában játszik, és felolvasást tartott a vidám Hello Sunshine könyvklubban. Oh és nagy barátnők Jennifer Gartnerrel, folyton kommentelnek egymásnak. És isteni koktélt is össze tud dobni.

És a lánya már most divatikon, erről már korábban itt írtunk.

#6 Blake Lively

A celebek hajlamosak arra, hogy úgy mutassák meg az életüket, hogy mi már csak irigykedve nézhessük, mennyire könnyen megy nekik ( ez jellemző például a magyar instacelebek 90%-ára)  különösen ideértve a szülői életet is. Blake Lively színésznő azonban nyíltan felvállalja a küzdelmeit, többek között azt is , hogy milyen nehéz volt az ugrás 2 gyerekről 3 gyerekre. Szeretjük azt az üdítő őszinteséget, amivel ezt megmutatja, de leginkább a vidám és játékos dinamikát közte és férje,  Ryan Reynolds között.

Úgy tűnik, hogy ők ketten állandó tréfa háborúban vannak, és valljuk be,  igencsak szórakoztató ezt nézni. Mint mondjuk ebben a szülinapi tortás posztban.

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet