fbpx

Bepillantás Archie herceghez

Archie herceg
2019 májusában látta meg a napvilágot Archie Harrison Mountbatten-Windsor, azaz Archie herceg, és azóta lázban tartja a közvéleményt. Szülei, Meghan Markle és Harry herceg hevesen védték kisfiukat, különösen azóta, hogy az egész Sussex klán elköltözött az Egyesült Királyságból, új életet kezdve a kaliforniai Montecitóban.

Ez persze teljesen érthető tekintve a pár sajtóhoz való viszonyát, valamint Harry gyermekkorát, amikor a paparazzik üldözték.

Igazán ritkán kapunk bepillantást a kis herceg életébe, így minden egyes alkalommal felbolydul az internet, ha Sussex hercegével és hercegnőjével készített interjúkon keresztül mégis meg tudunk róla egy-egy apró részletet.

Ilyen volt, az, amikor Harry herceg azt mondta James Cordennek, hogy Archie annyira szereti a gofrit, hogy a királynő egy gofrisütőt küldött neki karácsonyra.

Oprah Winfrey-nek adott interjúkban azt mesélték, hogy Archie nagyon komolyan vesz néhány dolgot az életben, ezért, ha valakivel találkozik. akkor azt mondja neki, hogy „vezess biztonságosan” és „hidratálj” .

2022 áprilisában Harry herceg a TODAY műsorvezetőjével,  Hoda Kotbbal beszélgetett arról, milyen egyszerre nevelni egy kisgyermeket és egy babát. „Archie, abban a korban van, amikor minden kérdést feltesz. Még csak a miért szakaszban van. ‘Miért ez?’ „Miért?” „A lehető legőszintébb választ adom neki, és addig, amíg elégedett nem lesz.”

Harry herceg azt is bevallotta Kotbnak, hogy a fia egy kicsit „pimasz”, akárcsak az apja. „Archie több időt tölt a Zoom-hívásaink megszakításával, mint bárki más” – mondta az interjúban. Emlékeztek az otthonról dolgozás szépségeire? :))

Miközben Harry herceg megpróbálja megmutatni neki a kolibrit a második epizódban, Archie inkább a saját lábára koncentrál. „Koszos lábam van, mert veled voltam” – halljuk, miközben a szülei nevetnek. A hangja egyszerűen imádnivaló, és az akcentusa teljesen amerikai.

De miért is jutott ez most az eszünkbe?

Az ok egyszerű: soha eddig nem látott pillanatokat oszt meg velünk a család a Harry és Meghan című új Netflix dokumentumfilmében. Az udvarlásról, esküvőjükről és házasságukról készült személyes fotók mellett a pár a két gyermekükről, Archie-ról és Lilibetről megoszt néhány cuki képet.

Az egyik kedvenc képünk ez.

Archie a meg nem született húgával bújik össze. Meghan ragyog ezen a képen, amely azután készült, hogy az Egyesült Államokba költöztek.

Meghan és Archie

Egy összebújós pillanat az autóban.

Annak ellenére, hogy nagyságrenddel több képet osztanak meg velünk, profilból, vagy legalábbis nem közvetlenül a kamerával szemben jelennek meg a gyerekek, abszolút látszik, hogy továbbra is kiemelten kezelik gyermekeik magánéletét.

A sorozat 6 epizódból áll, ebből hármat már láthattok a Netflixen. A következő epizódokban a gyerekek központi szerepet kapnak majd a narratívában (az első három főként a pár gyermekkorát, az udvarlást és az eljegyzést tárgyalta), arra számítunk, hogy a gyerekekről készült felvételek továbbra is korlátozottak, visszafogottak lesznek.

 

Fotók forrása: Netflix

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket