fbpx

Beyoncé soha nem látott 2020 felvételekkel kezdte az évet – Egészségedre 2020 / Cheers to 2020

beyonce

Beyonce számára 2020 (is) a számtalan lehetőségek, és a munka/család éve volt. 2 napja osztotta meg Instagramm oldalán a Cheers to 2020 IGTV-t, amit máris 2,1 millóan néztek meg, és általa betekintést kapunk Bey életébe, sikereibe, óriás mérföldköveibe.

A videó meghitt pillanatokat tartalmazott gyermekeivel, lélegzetelállító ruhákat és még sok minden mást is. Nehéz választani, de talán az egyik legizgalmasabb jelenete, amikor Beyoncé kislányát, Rumi-t rappelni látjuk 🙂 .

Bey szerint minden rosszban van valami jó, és mivel ezt már többen is mondták előtte, ezért üsse kavics, elhiszük neki, főleg, ha ilyen meggyőződéssel állítja, és csodás pillanatképekkel támasztja alá. Végül is nekünk is volt egy csomó jó momentuma az évnek, szóval, nem szólunk egy szót se ( de igen, csak legfeljebb most már magunkban, úgyis mindenki szidja). A bejegyzés alatt olvashatjuk Beyonce gondolatait, Cheers to a New Year Beyhive!! 🎆🎊 felkiáltással.

„2020 megosztott és egyesített minket. A legtöbben nem láthatták a szeretteiket, és túl sok veszteséget éreztünk, de emberségünk egyesített minket. Ez az év számomra az öröm megünnepléséről, a boldogság üldözéséről és a szeretetben élésről szólt. Mindannyian várjuk és imádkozunk az új kezdetekért, azt kívánom nektek, hogy tiszteljétek magatokat és azokat, akiket szerettek. Ünnepeld meg, hogy te egy fontos egyéniség vagy, aki hozzájárul a gyönyörű kollektívánkhoz. ”

A számos, eddig sosem látott ruhák mellett, a videó egyik pillanatában megmutatta, hogy Rumi imádnivaló kis rapper: mielőtt anyja megkérdezte tőle, hogy jó nyara van-e nyomott egy szösszenetet nekünk.

A montázsban, a tavalyi (2019) szilveszter éjszakáján rögzített fotók és videofelvételek is szerepelnek, és természetesen nem lenne igazi Beyoncé-élmény egy kis tánc nélkül. Az összeállítás Bey klipjeit mutatja, köztük Megan Thee Stallion slágerének, a „Savage Remix ” –nek egy részletét, amelyen Beyoncé maga is énekel.  A remixhez készült táncos betéteket nem aprózzák el, olyan állatmintás outfitteket látunk, hogy csak na, a twitter rajongók el is ájultak rendesen.

Íme az eredeti klipp:

Korábban már írtunk róla, hogy Blue Ivy minden idők legfiatalabb Grammy jelöltje, természetesen ő is szerepel az összeállításban, sőt, az által narrált könyvből is hallunk egy részletet.

Lényeg a lényeg, Beyonce évkezdése alapján úgy tűnik a 2021-es év is emlékezetes lesz, úgyhogy fejet fel, mellet ki, hasat be és nyomjuk mi is:) !

 

 

 

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket