fbpx

Egy életre szóló zene társ – MINIMAG KITEKINTŐ

hoerbertzenelejatszogyereknek1

A Hörbert mp3 lejátszója és zenehallgatója túl azon, hogy letisztult kinézetével azonnal belopta a design kedvelők szívébe magát, rendkívül hasznos zenei társa lesz a gyerekeknek.

A cég alapítója, Rainer,  10 évvel ezelőtt nem volt elégedett a gyermekek számára megszokott műanyag lejátszókkal. Addig bütykölt, épített, programozott és forrasztott, amíg az első Hörbert világot nem látott. Most már „csak” „vállalkozó”, „fejlesztő”, „befektető”, „ügyvezető igazgató” és „az informatikus srác”.
A benne rejlő fejlesztői szellem örül minden megszerzett órának, amelyet alkotással, munkával és bütyköléssel tölthet.

Rainer mottója a „Gondolj nagyot!”, amivel mi is tökéletesen egyet tudunk érteni, különben bele se kezdtünk volna a Minimagba:). 

FENNTARTHATÓ, ÉRTÉKÁLLÓ

A Hörbert mögött álló teljes csapat a fenntartható, értékes életmód mellett áll. A lejátszók fából készülnek, melyek egy németországi minősített fa beszállítótól származnak, aki anyagát fenntartható erdőgazdálkodásból nyeri. A beszállítók 92 százaléka Németországból származik, ezáltal is csökkentve az ökológiai lábnyomot. 

Jó, de mit tud?

 Több mint 1000 percnyi szórakozásra van hely SD-kártyáján. Akár a nyári réten, akár otthon a hangulatos gyerekszobában hallgatjátok a feltöltött meséket, dalokat nem fogtok mellé vele: a masszív, fából készült MP3-lejátszó rádió bárhová elvihető a finoman ívelt fogantyúnak köszönhetően.  Válassz a kilenc színes gomb közül, és indítsd el a kívánt lejátszási listát. Vásárláskor lehet kérni hozzá: egyedi név karcot, Bluetooth modult is, sőt kézzel készült filc tartót hozzá.

Azt is megteheted, hogy te olvasol fel meséket a gyermekednek, amit aztán feltölthetsz a kártyára, egész biztosak vagyunk benne, hogy óriási meglepetést és örömöt okoznál veleJ

Ha érdekel a különleges gyerek dizájn, gyerekdivat, stb világa, akkor ez a cikkünk , és ez is tetszeni fog:

Bemutatjuk a legmenőbb spanyol márkát a BOBO CHOSES-t – MINIMAG KITEKINTŐ

Képek forrása: Hörbert

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)