fbpx

Jason Momoa meglepte a súlyos, rákbeteg kisfiút

Jason Momoa

Mindenki Aquamanje, alias Jason Momoa egy csodaszép gesztust tett ezzel a videóhívással.

Danny Sheehan egy Aquaman szuperrajongó, akit 2017-ben diagnosztizáltak Pineoblastomával, az agyrák ritka és agresszív formájával.

Óriási Aquaman rajongó, november 15-én megosztotta a Facebookon azt a videót, amelyen egy  Aquaman játékot csomagol ki. “Ó, istenem, a kedvencem! Aquaman! Szeretem az Aquamant” – kiáltotta Danny a videóban.

És bármilyen hihetetlen a videó, amely egyébként több ezren likeoltak, eljutott Momoahoz, a Tenger Védelmezőjéhez. Sejtitek-e már mi következett?

Igen: felhívta a kisfiút FaceTimeon, és elhalmozta szeretetével, és dicséretével, zsepiket elő:

Itt a teljes videó

A beszélgetés során Danny bevallotta, hogy szereti a delfineket, és soha nem látott még élőben.

– Ezt meg kell valósítanunk – válaszolta Mamoa. “Delfinekkel úsztam, és ez nagyon szórakoztató. Ezt valamikor meg kell próbálnunk.”

Az Instagrammon is közzétett videó alatt Momoa arra kérte a Warner Brothers-t, hogy szerezze be Danny-nek eg igazi Aquaman szigonyt. 

Danny édesanyja a Facebook-oldalán újból közzétette a virtuális csevegésük szívmelengető videóját, és elmondta, hogy a fia alig várja, hogy delfinekkel úszhasson Aquamannal.

“Hála. Félelem. Hitetlenség. Csodálkozás. Döbbenet. Szent tehén! És visszatérünk a hihetetlen hálához. Köszönöm #prideoggypsies #jasonmomoa a túlságosan kedves szívedet. Köszönöm, hogy felhívtad és Danny-t a valaha legboldogabb kisfiúvá tetted – alig várja, hogy delfineket lovagoljon #AQUAMAN-nel !! ” írta. “És óriási köszönet mindenkinek, aki megosztotta D videóját és lehetővé tette azt a látszólag lehetetlent, hogy egy szuperhős találkozzon! “

Remélhetőleg Danny megszerzi a szigonyt, és delfinekkel fog úszni mihamarabb, de lagalábbis az Aquaman 2 2022-es bemutatójáig.

 

Gyógyulj meg Danny!!!

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)