Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

KÜLÖNLEGES, egyedi iskolatáskák a környezetbarát fajtából -ERGOBAG ÉS A MINIMAG

ergobag.minimag9

MINDEN, AZ ERGOBAG TÁSKÁRÓL

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer 4 jóbarát: Sven, Florian, Oliver és Juliaan, akik 10 évvel ezelőtt, egy kiránduló hátizsák ihletésére, 2010-ben elkészíteték az első ERGONÓMIKUS iskolatáskát Kölnben, ERGOBAG néven.

Az iskolatáskák evolúciójának egyik legnagyobb lépése volt az ergonomikus táskák bevezetése, de ezt tovább fokozta az ERGOBAG, amikor a FENNTARTHATÓSÁG mellett döntött: a táskák 100%-ban PET palack újrahasznosításából készülnek. 

AZ ERGOBAG táskák tervezésénél két fő szempont áll az első helyen, 


a gyerekek egészségének és a környezetünknek a védelme.


A cég minket szülőket, és a gyermekeinket szeretne ösztönözni az új dolgok, és a színes gyermekkor megélésére és felfedezésére.

Magyarországra a ZANIA KFT hozta el ezt a különleges táskamárkát, és a hozzá tartozó kiegészítőket.

MI A MOZGATÓRUGÓJA AZ ERGOBAG SZEMLÉLETNEK?

ergonomikus


A táskák ötvözik a trekking hátizsákok ergonomikus kialakítását, az iskolatáskákhoz szükséges teljes felszereléssel. A válltól a medencéig terjesztik a súlyt, és együtt nőnek a gyerekkel, 110 cm-től 150 centiméterig kényelmesen állítható. Az, hogy ez mennyire fontos egy iskolatáska esetében, már egy teljes szakértői gárda is megerősítette: az IGR, németországi gyógytornászok, testnevelő tanárok, orvosok, valamint egyéb háthoz kapcsolódó egészségügyi szervezetekből álló szövetség, külön díjjal ruházta fel az ERGOBAG táskákat, ergonómiai és kezelhetőség szempontokat figyelembe véve.

Ergobag Bearlegance Prime elsős iskolatáska
Ergobag Bearlegance Prime elsős iskolatáska
Ergobag Horsedreambear Prime Elsős Iskolatáska Lovas

fenntarthatóság

A környezet nagy jelentőséggel bír mindannyiunk számára, csakúgy, mint az ERGOBAG csapat számára. Éppen ezért a termékek 100% -ban újrahasznosított PET anyagból készülnek. Új célt kapnak a műanyag hulladékok, természeti erőforrásokat mentve. Egy igen látványos animáción keresztül ezen a linken meg tudod nézni a gyártás folyamatát: https://www.ergobag.com/sustainability/

Ergobag Firebear Prime Elsős Iskolatáska - Tűzoltós
Ergobag Firebear Prime Elsős Iskolatáska - Tűzoltós
Taekbeardo Ergobag Prime Iskolatáska
Taekbeardo Ergobag Prime Iskolatáska

egyediség

Az ERGOBAG táskák a formatervezés szempontjából is teljesen új szemszöget képviselnek: a táskákon található több, mint 30 féle tépőzáras matricák, KLETTIESek váltogatásával a gyerekek, saját, éppen aktuális kedvencüket jeleníthetik meg: állatbébik, világűr, tündérek, dinók, kutyák, víz alatti állatok, stb.

Sportolók, hercegnők és ijesztő lények: mindenkinek meg van a helye az iskolai ERGOBAG hátizsákokon. Bár a táskák mintáit általában fiú- és lánymodellre lehet osztani, a táskák anyagait szándékosan semlegesen tartották a tervezők. Ily módon a gyerekek csak az iskola első néhány évében elkötelezettek az alapszín mellett, és a Kletties segítségével bármikor testre szabhatják táskájuk megjelenését. Végül is azok, akiknek kedvenc állata ma egy ló, holnap veszélyesebb lényeket részesíthetnek előnyben.

Zoobabaies ergobag matricák - Kletties
ergobag Matrica DIY Vasalhatógyöngy készlet

Lehet-e az ergonómia egyedi?

Természetesen! Az állítható hátlap biztosítja, hogy a táskák illeszkedjenek kis tulajdonosuk testének alakjához.

Így az ERGOBAG lépésről lépésre, centiméterről centiméterre kíséri a gyerekeket az évek során.

láthatóság

Látható a gyerek?  Az ERGOBAG táskákkal egészen biztosan, minden táska fényvisszaverő anyaggal van felszerelve, sőt külön villogófényes, led-es KLETTIESt is lehet hozzá vásárolni, igazán menő mintákban.

Nekünk szülőknek különösen fontos, hogy biztonságban tudjuk gyerekeinket, gondoljatok a téli korai sötétedésre, amikor kiemelten fontos, hogy láthatóak legyenek a gyerekek.

A fluoreszkáló anyag nagyobb fokú láthatóságot garantál, még nappali fényben is, amint fény esik a fluoreszkáló színre: világít. Ennek oka a speciális pigmentek, amelyek a normál esetben láthatatlan UV-fényt az emberi szem számára lehetővé teszik. Nemcsak a hátizsákok oldalán találunk fényvisszaverőket, hanem a teljes táska körül, így garantálva a gyermekek számára mindenkor a 360 ° -os láthatóságot – elől, oldalról vagy hátulról megvilágítva.

Az ERGOBAG CUBO-hoz kaphatóak cipzáras oldalzsebek is, amelyek élénk színei tovább növelik a láthatóságot. Egy mozdulattal felzippzározhatóak a táskára, a 3 darabos zsebszettek, ha nincs rá szükség le is vehetitek.

Zöld oldalzsebek
Űrhajó ergobag matricák-Kletties, LED

MELYIK ERGOBAG TÁSKÁT VÁLASSZAM?

Nincs két egyforma gyerek, épp ezért a különböző igényekhez különböző ERGOBAG modellek társulnak. A PRIME és a CUBO ergonómiailag optimalizált iskolatáskák, kifejezetten alsós korosztálynak tervezve. Mindkettő típus stabilizáló alumínium kerettel rendelkezik, tökéletesen illeszkedik, fokozatmentes háttámla-állítással rendelkezik.
A különbség 2 részletben rejlik:
1. A CUBO táskán 4 darab matrica van, míg a PRIME táskán 2 matrica
2. A CUBO táskák oldalzsebekkel is kiegészíthetőek.

A CUBO a klasszikus iskolatáska formát 90 fokkal elforgatja, és a gyerekeknek fokozott szabadságot biztosít a karok mozgásában. Az ergonomikus és folyamatosan állítható magasságú hordozórendszer mindegyik modellnél azonos.

Ez a jó az ERGOBAGben, nem tudsz rosszul választani, leginkább az ízlés lesz a döntő szempont a vásárlás során. Azok számára, akik különös figyelmet fordítanak az iskolatáska súlyára, és akik inkább a szuperkönnyű változatot részesítik előnyben, ott van az ERGOBAG CUBO LIGHT a váz súlya csak 780 gramm.

KIEGÉSZÍTŐK, AMIK FELDOBJÁK AZ ISKOLAI NAPOT

Az alsós követelmények között szerepel, hogy a tolltartó kinyitható, könnyen kezelhető legyen. Az ERGOBAG tolltartóban kényelmesen tárolható a benne található 16 színes ceruza + 1 grafit, radír, vonalzó, hegyező és órarend, tiszta, könnyen navigálható kialakításban. Töltetlen, kihajtható és emeltes változatokat találunk belőle az ergonomikus.iskolataska.hu  kínálatában.

Az ERGOBAG PRIME és CUBO táskákhoz könnyen felcsatolhatóak a tornazsákok, amit akár rövidebb túrákhoz is lehet használni.

Víz nélkül nem lesz jó a nap a suliban se, ezért is nagyon fontos a megfelelő vízbevitel. A táskákhoz kétféle kulacsot készít az ERGOBAG. A Pura praktikus, szálcsiszolt rozsdamentes acél kulacsa és az ISYbe® szagtalan és íztelen műanyagból készül, 0,5 liter űrtartalmú kulacsa, tökéletesen illeszkedik az EGOBAG első zsebébe.

Az ERGOBAG kínálatában találtok még pénztárcát, szőrmók Klettieseket, uzsonnás dobozokat, sporttáskáka, és nagyobb iskolásoknak való táskákat is.

Ha szeretnéd mindezt egyszerre megvenni, akkor érdemes a szetteket is megnézni. Az idei év újdonsága a 7 -9 részes csomagok. A 7 részesekben találtok tolltartót, pénztárcát, Kletties tépőzárazható  matrica szettet, DJECO ceruzakészletet és DJECO zsírkréta szettet, a 9 részesben egy teljes iskolakezdő csomagot tudtok megvenni: PRIME iskolatáska, tornazsák, kulacs, uzsonnás doboz, leckefüzet, pénztárca, DJECO festékkészlet és DJECO zsírkréta készlet.

HulaHoopBear ergobag prime 7 részes iskolatáska szett
HorsePowBear ergobag iskolatáska szett fiúknak

Maradt még kérdésed?

Ha bármi kérdésed még felmerült fordulj az ERGOBAG magyarországi nagykövetéhez:

ZANIA KFT

https://www.ergonomikus-iskolataska.hu/

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet