Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

VIRÁGBA BORULTAK A GYEREKSZOBÁK – MINIPIAC KÖRKÉP

honey_bloom_mural_1024x1024

Legalábbis szeretnénk virágba borítani az összes gyerekszobát, hogy induljon vidáman a reggel, hiszen a virág díszként, mintaként, játékként is azonnal egy boldog, mosolygós pillanatot idéz elő.

HISZEN KI NEM SZERETI A VIRÁGOT?

Meg van az a pillanat, amikor egy csokor virágot helyezel el a nappaliban? Ha rápillantasz már jön is a mosolygás. Minden vidámabbá ls kisímultabbá válik a virágok hatására. Pontosan így működik a gyerekszobákban is.

KEDVENC VIRÁG MINTÁS GYEREKSZOBA KIEGÉSZÍTŐINK, JÁTÉKAINK, DEKORÁCIÓINK A MINIPIACRÓL

 

 

  1. LITTLE DUTCH FA JÁTÉK BABAKOCSI

Fából készült, tavaszi virágmintás babakocsi. Kerekei gumival vannak bevonva, így nem karcolják meg a padlót. A termék bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyerekek számára.

  1. LITTLE DUTCH BABATAKARÓ TAVASZI VIRÁGOK

Gyönyörű tavaszi virágmintás babatakaró.

  1. NYÚL BABY LÁNY, PINK CUMIVAL

Pici cumis nyuszi – a család kedvence. A baby nyúl, akit egy babakocsiba rakva naphosszat lehet sétáltatni már ilyen kicsiként is rendkívül divatos. Trendi virágos rugdalózóját természetesen anyukája választotta számára. Szájában pici rózsaszín gomb cumi van.

  1. KISSZEKRÉNY – VIRÁGOSKERT

Gyönyörü virágmintás tárolószekrény a kincseidnek, apró tárgyaidnak. Kiegészítő bútorként szobádat széppé varázsolja.

  1. WEE GALLERY ORGANIKUS TEXTIL MAGASSÁGMÉRŐ – VIRÁG 

Ezen a magasságmérőn egy kerti jelenet látható, igazi cuki Wee Gallery-s állatkákkal, arany és rózsaszín virágokkal. Saját mintás textilzsákban érkezik, amin van hely a kis gazdi nevének és születési idejének. Indiában készül etikus és fenntartható gyártás során. Az organikus pamut vászonra szitanyomással kerülnek a minták, az alján pamut rojtokkal és a tetején viaszolt pamut felakasztó zsinór. Remek gyerekszoba dekoráció.

  1. TÁROLÓ KOSÁR RUBY PETIT WHITE

Stílusos tárolás a gyerekszobában.A GreenGate bájos Ruby Petit White tároló zsákja a sok színes és szép virágmintával tökéletes gyerekszobai tárolási megoldás és egyben csodaszép dekoráció is. A nagyméretű tárolót használhatod szennyestartóként, de a játékok tárolására is kiváló!

  1. DJECO DEKORTAPÉTA – ROMANTIKUS

Magával ragadó, művészi dekortapéta a Djeco Little BIG room részlegéből.Virágos-madaras, kedves mintákkal, pasztell színekkel , tökéetesen illik a kislányok szobájába, esetleg romantikus beállítottságú felnőtt szobákba is.

 

Legfelső kép: Honey Bloom tapéta

Szeretnél még inspirálódni? Akkor ez is tetszeni fog:

Színek a gyerekszobában

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet