fbpx

A hazai vállalkozások támogatója: ZOÉ

ZOÉ SLOWFASHION SHOWROOM
Hallottatok már a ZOÉ-ról? Budapest szívében található egy showroom, bemutató terem, amelyben erősen dominál a slow irányzat.

Mit jelent a slow fashion?

zoé1

A divatnak egy olyan ága, amely arra törekedik, hogy termékeit környezettudatosan (akár zero waste) állítsa elő. Nem célja a tucatgyártás, nem kizárólagosan az aktuális trendek után halad. Kifejezetten fókuszál a minőségre, a tartósságra.

Nem hiába szokták a kapszulakollekciókat is összekötni a slow fashion darabokkal, hiszen ezek a termékek már-már örök darabok: köszönhetően a minőségnek, és a designerek remek ízlésének.

Ha ilyen márka termékét választod, akkor Te magad is sokat teszel a környezetedért

zoe10

A slow fashion egy döntés, amelyet Te magad hozol meg. Egy kérdés, miszerint képes vagy-e felelősséget vállalni a divatban tett választásaidon keresztül a környezeted megóvásának érdekében.

Lehet-e az a vállalkozás is slow, amely nem ruhát készít?

Természetesen: aki ékszert, kozmetikumot, kiegészítő termékeket készítenek, a slow irányzatba beletartozhatnak. Számukra is fontos a környezettudatosság, ezért valamilyen módon Náluk is megjelenik az életérzés.

Mitől olyan más a ZOÉ? Van-e különbség a ZOÉ és más showroomok tekintetében?

Határozottan IGEN! A ZOÉ-ban igyekeznek a vásárlás folyamatát is lassítani: minden esetben hellyel, teával/kávéval kínálnak Téged. Kényelmesen, kapkodásmentesen tudsz vásárolni. A ZOÉ üzletében csapattagok vannak jelen, így nem egy unott eladó, hanem a tervezők egyike áll majd Veled szemben.

Milyen termékek találhatóak meg a ZOÉ-ban?

A ruházati cikkeken kívül festmények, bögrék, ékszerek, kozmetikumok találhatóak meg az üzletben.

Milyen szolgáltatások vannak a ZOÉ-ban?

Az üzletben egy profi beauty csapat áll a Nők rendelkezésére: sminkes, és körmös áll rendelkezésetekre, de időpontot lehet egyeztetni szín, és stílustanácsadásra is!.

Úgy gondoljuk, hogy ez az üzlet ideális választás lehet, ha feltöltődésre, kikapcsolódásra vágysz. Bízunk benne, hogy hamarosan újra izgalmas foglalkozások, események lesznek a helyszínen.

Minimag
Minimag
Tovább olvasom
Több olyan márka is van az üzletben, akik gyermekruhával is foglalkoznak. A Minimag.hu kedvence a Zapi, aki felnőttekre és kicsikre is gondol egyaránt. Top secret: a másik kedvenc márkánk, a Playame jelenleg csak nőkre fókuszál, ám 2021-ben Náluk is megjelennek a gyermek ruházati cikkek is!

A legközelebbi Designer nap, amelyen  MZF Mezőfi Andrea cipő tervező -vel tudsz találkozni:  december 11., péntek, 15:00-19:00 között, ne felejtsd el beírni a naptárba. 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)