fbpx

Kisbabát vársz? | kismama ruha trend a Minimagon

Hello kismama, június eleje van, ami azt jelenti, hogy nagyon hamar itt az izzasztó kánikula, amit kismamaként talán még nehezebb elviselni. Gyere, és nézelődj a a MINIMAG nyári pont neked szóló divatkörképében. Másképpen szólva mutatjuk a nyár sláger kismama ruháit.

HOGYAN VÁLASSZUNK KISMAMA RUHÁT?

Mint minden ruhatár kialakításánál itt is fontos, hogy a minőségre törekedj, ne a mennyiségre.Olyan ruhákat érdemes választani, amelyek jó minűségűek, és segítségükkel ki tudsz alakítani egy jól kombinálható kapszula gardróbót az izzasztó napokra is.A trend körképünk kialakításában nagy segítségünkre volt Matheidesz Dóra, a b.boom ismamaruha üzletek megalapítója, tulajdonosa. Az idei nyár slágere a föld színek, a farmer hatás, és az örök kedvenc a tengerészkék.

CSAK LEZSEREN

Ne aggódj a meleg miatt, csak azért mert babát vársz ugyan úgy lehetsz stílusos, mint eddig. Válassz könnyed, szellős darabokat, de nagyon figyelj oda, hogy minőségi alapanyagokból készüljenek.

Keress olyan anyagokból készült ruhákat, amelyek előállításánál a környezetet kevésbé terhelték, ugyanakkor olyan korszerűek, mint például a lyocell, vagy a tencel, ami egy igazi csodaanyag: antibakteriális, erős nedvszívó, és biológiailag gyorsan lebomló.

Az idei év slágerei a több funkciós ruhák, amiket várandósan és kisbabával is lehet hordani, azaz szoptatós fazonúak. Kényelmes, funkcionális kismamaruhákat válassz, amiben akár egész nap is jól érezheted magad.

IRÁNY A VÍZPART

Ha a fürdőruhára gondolsz, akkor elsőre az jut eszedbe, hogy ne már, a kismama fürdőruhák annyira unalmasak… Csak szólunk, hogy ez nem így van. A Minimag válogatásában megmutatjuk neked az idei év legszínesebb fürdőruháit. Gyere, fedezd fel velünk a b.boom kismama fürdőruháit, válassz hozzájuk egy kaftánt, ha úgy érzed ez jobban feldobja a hangulatodat:) SZÍNES FÜRDŐRUHÁKAT NÉZNÉK

KISMAMA ÖLTÖZKÖDÉSI TIPPEK

Elsősorban kényelmes ruhákat válassz: míg korábban ez egyet jelentett a túlméretezett bő darabokkal, ma már szerencsére a tervezők jobban átgondolták a kismamák ruhadarabjait. A zsákruhák helyett bátran mutassátok meg növekedő hasatokat, hiszen az az élet jelképe. Kombináljátok a szűk és a bő kombinációját, a sötét és a világos színeket, míg az egyszínű szetteket hangsúlyos, különleges kiegészítővel dobjátok fel.

Népszerű cikkek

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)