fbpx

Tavaszi körkép lányoknak – minden, ami tavasz

tavaszminipiackorkep
Mielőtt befejeznék ezt a hetet, szeretnénk nektek egy körképet mutatni a Minipiacról. Ezúttal tavaszi hangulatban gyűjtöttünk össze egy csokorra való játékot, kiegészítőt minden korú kis és nagy lánynak. Nemsokára nőnap, szóval ezt vehetitek most egy nőnapi üdvözlettnek is.  

Mi van a képen?

FA JÁTÉK FORMABEDOBÓ, rózsaszín. 

A formabedobó segít a formák, színek tanulásában, a szem-kéz koordináció fejlesztésében. Ha sikerül beilleszteni a formát a megfelelő helyre, a forma belepottyan a dobozba és jöhet a taps a kicsinek.

EGYENSÚLYOZÓ DESZKA – KEZDŐ – RÓZSAFILC

Az egyensúlyozó deszka a Waldorf oktatási módszer eredeti eleme, ami egy mozgás fejlesztő játék kicsiknek és nagyoknak, fejleszti az egyensúlyt és az izomzatot, a testtudatot és a térben való tájékozódási képességet.

HYGI KULACS, BABARÓZSA, 7 DL

A hosszú ideig használható Hygi kulacs megvásárlásával véded a környezeted, és mindenekelőtt vigyáz rád és családod egészségére, hiszen mindig tudjátok, hogy mi van a kulacsban és örömmel isztok belőle. 

FABLEWOOD KICSI ELEFÁNT

A FableWood kicsi elefánt játékos, kíváncsi, boldog. Mindig teljesen elmerül abban, amit csinál és csapkodja a fülét, amikor boldog. 2 részből álló mágneses kirakó, amely kombinálható más FableWood állattal.

STOY 12” PEDÁLOS BICIKLI

Svéd design és minőség. Erős acélkeret.  Könnyen összeszerelhető. pedálos bicikli nemcsak kislányoknak A kormány korlátozott forgása megakadályozza, hogy túl gyorsan forduljon. 

ÉKSZERKÉSZLET – NYÁRI KERT

 A bájos dobozban megbújó nyaklánc, karkötő és gyűrű minden kishölgy tetszését elnyeri, a hajgumikkal és csatokkal pedig helyez frizurákat készíthettek.

 BABYDESIGN STYLE! FÜRDETŐ KÁD

 A Rotho Babydesign StyLe! fürdető kád, Kis Hercegnő első látásra rabul ejti a tekintetet, hiszen egyedülálló díszítéssel rendelkeznek. Biztonságos fürdető kád az ideális fürdetéshez!

FILIBABBA PELENKÁZÓ TÁSKA (KORD)

A Filibabba pelenkázótáska anyának és gyermekének készült, minimalista stílusban az új kordbársony termékcsalád részeként. Tökéletes, ha el kell mennetek valahova és kényelmes mértű táskára van szükségetek, amibe minden szükséges babaápolási eszköz belefér

SNACK TARTÓ – NARVÁL 

MIRE JÓ A SNACK TARTÓ? – ha gyermeked nasizik az autóban – ha séta közben kell egy kis nasi – ha nem tudod mibe rakd a nasit – ha nem tudod hogyan vedd rá, hogy egyen valamit – ha zavar, hogy az autó vagy a babakocsi, vagy akár a fotel folyamatosan ételmaradékos Ezekre mind megoldás lehet.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)