fbpx

Bobo Choses 2022 ősz/tél | Minimag kitekintő

bobo choses

Nem győzünk álmélkodni azon a kreatívitáson, amivel a Bobo Choses lenyűgöz bennünket évszakról, évszakra.

A Bobo Choses az a spanyol gyerek ruhamárka, amit már mutttunk itt nektek a Minimagon:

bobo choses

A 2022-es őszi/téli szezon Bobo Choses kollekciójának vezérmotívuma az idő, a kollekció neve Forever Now. Bár nekünk felnőtteknek nem mindig pozítiv az asszociációnk az idővel kapcsolatban ( túl gyors, sosincs elég) a gyerek teljesen másképp viszonyulnak hozzá.

A gyerekek mindig találnak időt a játékra, és még a legunalmasabb iskolai tevékenységek sem veszik el a kedvüket a lelkesedéstől és a játéktól.

Mert csak most számít, és mindaz a csodálatos lehetőség, amit a jelen ad nekünk.

bobo choses

„Az idő után futunk, és megpróbáljuk elkapni. Folyamatosan szorítjuk, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle. Ha sikerülne, hogy ne vegyünk róla tudomást, abbahagyná-e a menekülést előlünk? Képesek lennénk élvezni a mostot örökké?”

Bobo Choses

bobo choses
bobo choses

A Bobo Choses legújabb kollekciója a gyerekek időérzékelésének módjára utal. A márka által kiadott minden szett egy külön utazás, egy újabb kaland, amelyhez szeretnénk csatlakozni. Élénk színek, a modern stílus keverése a 90-es évek hangulatával és a nagyszerű, kényelmes szabások a Bobo Choses minden projektjének legmélyebb eszenciája. 

A zseniális kampányfelvételek egy alacsony technológiai színvonalú, lassú kanyargós életet tükröznek, amely kizárja az óranézését, és felteszi a kérdést: „Mit csinálsz pénteken?”

bobo choses

A Bobo Choses olyan, mintha  a gyermekkort  színes gyerekruhákba zárva határoznánk meg. A márkatervezői azt akarják, hogy még egy olyan prózai (és gyakran meglehetősen bonyolult) dolog is, mint a gyerekek öltöztetése, tele legyen vidámsággal. Épp ezért a gyerek nadrágok, és felsők a színek és a pompás minták lázadásával varázsolnak el. 

bobo choses

A babakollekcióban megtalálhatóak az autók klasszikus motívumai, sárkány és geometrikus minták is, amit a Bobo Ch oses dizájn sem hagyhat ki, de idén ősszel visszatértek a legnépszerűbb állatminták is. 

A Bobo Choses őszi-téli kollekciójában rengeteg felfedeznivaló van, a legjobb pedig az, hogy a nyomatok, színek és szabások gazdagsága igazán könnyen viselhetővé teszi a ruhákat.

A képek forrása és a teljes kollekció megtekinthető itt:

Bobo Choses

bobo choses

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket