fbpx

Tocoto Vintage és végtelen nyár | Minimag gyerekdivat kitekintő

tocoto vintage gyerekruha

Van, aki várja, van, aki nem annyira a nyarat, kellőképen megoszlanak a vélemények. Ha a gyerekek szemszögéből nézzük, akkor a hosszú napok ideálisak lesznek a barátokkal való játékokhoz, az együttléthez és a szabadtéri tevékenységekhez.

A Tocoto Vintage gyerekruha márka alapítója és tervezője nagyon jól érzi ezt, ezért legújabb tavaszi-nyári gyerekruha kollekciójával a mediterrán szigetek lenyűgöző éghajlatára kalauzol el minket.

GYERTEK TI IS!

A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, gyerekruha márkákat. Most is  igencsak dinamikus, sokoldalú és utánozhatatlan márkát mutatunk nektek: Tocoto Vintage.

tocoto vintage gyerekruha

2011-ben született a márka Terrassában, egy fontos textilhagyományokkal rendelkező kisvárosban, mindössze néhány kilométerre Barcelonától. Ott gyártják kollekciók 50%-át, a másik 50%-ot pedig Portugáliában.

A Tocoto Vintage abból a szerelemből ered, amelyet Marta, az alapító érez a gyermekei ,  a tenger és a kis Formentera szigete, szülőhelye iránt.
tocoto vintage gyerekruha
tocoto vintage gyerekruha

Miközben böngésztük a Tocoto Vintage Children of The endless summer kollekciójának fényképeit, ez a szeretet egyértelműen látható a ruhák színvilágában, karakteres sziluettjeiben. 

A spanyol márka lenyűgöző stílust hoz létre, amely ötvözi a vintage stílust a modern divattal oly módon, hogy nemcsak a felnőtteknek, hanem maguknak a gyerekeknek is örömet okoz a ruhák viselése.

Azt akarjuk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, amikor különleges Tocoto Vintage ruhát viselnek. Folytassák a gyönyörű dolgok létrehozását, ez a legnagyobb projektünk. 
tocoto vintage gyerekruha
tocoto vintage gyerekruha

A Tocoto Vintage gyerekruhák kényelmesek és nagyon jó minőségűek. A pamut rövidnadrágok és felsők nemcsak egy gyermeket fognak kiszolgálni. Ez az időtlen stílus soha nem megy ki a divatból, és az anyagok nem veszítenek szépségükből!

tocoto vintage gyerekruha

Romantikus élet

A romantika egy viszonylag új hívószó, amely leírja a kis dolgok élvezetének gazdagságát. A mindennapi élet romantikája azt jelenti, hogy élvezed a reggeli napsugarat, élvezed a kávét vagy szunditasz egyet a nap folyamán.Valószínűleg a meditárrán éghajlaton élők ezt jobban át tudják érezni, mint mi itt Kelet Európában, mindenestre elképzelni is jó dolog. 

A romantika keretében a felnőttek újra megtanulják értékelni mindennapjaikat, míg a gyerekeknek ez még mindig a vérében van. Gyermekeink örülnek azoknak az apróságoknak, amelyeket mi, felnőttek már rég nem vettünk észre. Az első tavaszi virágok, a növények között repdeső katicabogár, a szüleikkel eltöltött közös délután…

Nem csoda, hogy a gyerekeknek annyi energiája van, hiszen minden napjukat nagyon élvezik!

Esetleg próbáljunk példát vennitőlük, és könnyebb lesz az életünk?

A Tocoto Vintage-nál a romantikus szó finomságot és szépséget jelent, ami arra késztet, hogy megálljunk és megünnepeljük a pillanatot.

tocoto vintage gyerekruha

Érdemes megemlíteni, hogy a tanúsított biopamut mellett a Tocoto Vintage egy modern anyagra összpontosít, amely ugyanúgy tökéletes a nyárra. A tencelről van szó, más néven a jövő anyagáról. Ez egy fa cellulózból nyert szövet, teljesen természetes és jótékony a környezet számára. A gyártási folyamat is ökológiai.

A tencel a fő anyag, amelyet az 1970-es évek ihlette Tocoto Vintage kollekció létrehozásához használtak. A hippi jegyek tökéletesen illeszkednek a gyerekek gondtalan és boldog hétköznapjaihoz.

És ahol mindezt megtalálod + a képek forrása:

TOCOTO VINTAGE

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket