fbpx

Dzsungel a gyerekszobában | Gyerekszoba inspráció

dzsungel gyerekszoba minimag
Ha ellenállhatatlanul vonzódást érzel a dzsungel hangulatot árasztó gyerekszobák iránt, ha azt látod, hogy tele van a telefonod dzsungeles inspirációkkal, akkor abszolút jó helyen vagy. 

Megmutatjuk neked az egyik legszebb, ráadásul 100%-ig magyar tervezésű és kivitelezésű dzsungeles gyerekszoba példát, amit az utóbbi időben láttunk. 

Márpedig, ezt te is látod, ha végignézed a Minimag gyerekszobával kapcsolatos cikkeit, nagyon érdekel minket a téma. 

Gorilla
dzsungel gyerekszoba
Forrás: eengoedverhaal

A gyerek hálószobájának téma választása mindig szórakoztató és kreatív dolog nekünk szülőknek, jól el lehet vele molyolni, nem igaz?  A dzsungel téma azért is a nagy kedvencünk, mert ez az egyik téma, amely tökéletesen alkalmazható mind a lányok, mind a fiúk szobájában. 

dzsungel gyerekszoba
Forrás: sallyfazeli

A dzsungel ihlette gyerekszoba remek lehetőség arra, hogy motiváljuk és ösztönözzük gyermekünk kalandos szellemét. A dzsungel egzotikus és színes jellege mindig szórakoztató és érdekes a gyerekek számára, hiszen segítségével a gyerekek élénk és izgalmas gyerekszobát kapnak, sok színnel és állatképpel.

Dzsungel falmatrica gyerekszobába minimag
Dzsungel falmatrica gyerekszobába

A MÖKKI design stúdióban készült dzsungeles falmatrica a legmerészebb álmainkat is felülmúlja, annyira gyönyörű, hogy nehéz szavakba önteni, de azért megpróbáljuk 😁

A falmatrica egy együttműködés keretében született meg, Petényi Orsi festőművész tervezte, a MÖKKI design pedig kivitelezte. 

A kollekción belül találtok falmatrica szetteket 2 méretben, külön álló falmatricákat, és „majd megszólaló” faliképeket is.

A MÖKKI design egy fiatal designer stúdió, ahol különleges, környezetbarát falmatricák tervezése és kivitelezése történik, hazai illusztrátorokkal, festőkkel, alkotókkal együttműködve. Minden gyerekszobai falmatrica PVC-mentes, környezet- és bababarát, újrahasznosítható alapanyagra készül, könnyen levehetőek, és áthelyezhetőek. A stúdió tulajdonosa Balogh-Stark Orsolya tökéletes ízléssel és érzékkel újítja meg a gyerekszoba dekorációt.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)