fbpx

FLAMINGÓK A GYEREKSZOBÁBAN – MINIPIAC

rózsaszín, vicces & flamingó (1)

Tudtátok, hogy a flamingó elnevezés a spanyol FLAMENCO szóból ered?  A videót megtekintve, kb 1:09-nél meg is fogjátok érteni, hogy mi köze pontosan a flamenconak a flamingóhoz 🙂

Ez a kissé bohém, enyhén félős, de igazán vicces rózsaszín madár kedvelt kiegészítője a gyerekszobáknak is, sőt nem egy játékot is inspirált. Gyere velünk és bevezetünk a játékos flamingókhoz.

FLAMINGÓ GYEREKJÁTÉKOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK A MINIPIACON 

 

 

1. LADY FLAMINGO

Ó, a lady, ő egy igazi úrihölgy flamingó, aki legjobban kislányok ágyán szeret csücsülni, ugyanis szabadidejében aranyharisnyás flamingó párnaként funkcionál kislányok szobájában.

2. JANOD EGYENSÚLYOZÓ JÁTÉK FA FLAMINGÓ KISMADARAKKAL

A fából készült flamingó lány kitárja a karjait, hogy rárepüljenek a kiscsibék. Már csak az a kérdés, hogy hány csibe jut egy karra, hogy ne boruljon fel. Egyensúlyozó társasjáték, fából készült, 3- 6 éves korosztálynak szuper elfoglaltságot ígér.

3. Flamingó persely

Nem lehet elég korán elkezdeni a pénzügyi nevelést, amihez ez a fából készült flamingó persely tökéletes társ lesz.  A persely tetején található nagy résen keresztül a hajtogatott bankjegyek is könnyen behelyezhetők. A persely hátulján gumigyűrűvel zárható lyuk található, amin keresztül üríthető a gyűjtő tartalma. Ha aprópénzt dobunk a nyílásba, a flamingó annyira boldog lesz, hogy hintázik örömében.

4. BIBETTA ULTRABIBS™ EXTRA NEDVSZÍVÓ ELŐKE – FLAMINGÓ

Ha egy kicsit kimerészkedünk a gyerekszobából, mondjuk a konyháig, és étkezésre kerül a sor, akkor ez a flamingós előke óriási segítségünkre lesz. Mondjuk ezért:  az UltraBibs™ neoprén extra nedvszívó anyagból készült Bibetta előke kifejezetten kisbaba kortól már használható (hozzátáplálás), az előkén egy Pelikán-stílusú zseb található, ami kihajtva megakadályozza, hogy az étel a földre kerüljön.

 

Ha tetszett a cikkünk, akkor ez is érdekes lehet:

VIRÁGBA BORULTAK A GYEREKSZOBÁK – MINIPIAC KÖRKÉP

Sőt, ha nagyon tetszett, akkor ne habozz megosztani is, más is ismerje meg a flamingókat, nehogy kimaradjon belőlünk.

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)