fbpx

Fekete – fehér színek a gyerekszobában, babaszobában- MINIPIAC ajánló feketén- fehéren

fekete fehér gyerekszoba babaszoba

Fekete-fehér, egy csipetnyi szürke, bézs vagy halvány rózsaszín. A monokróm, fekete-fehér stílust sokan kedvelik, mind a babaszoba, mind a kicsit nagyobb gyerekek számára tervezett gyerekszobák kialakítása során, és nagyon népszerű a gyerekdivat terén is.

Tudjuk, nem mindenki szereti ezt a minimál stílust, de a fekete-fehér színösszeállítás miatt minden modernebben és feltűnőbbnek tűnik. Ha úgy érzitek túl erős a fekete – fehér kontrasztja a gyerekszobában, és szeretnétek egy finomabb megjelenést, adjatok hozzá néhány lágyabb színt is, vagy változtassátok a feketét szürkére, vagy éppen növeljétek a fehér szerepét. Gyerekszobákban a minimál, fekete – fehér színpalettát nem csak a fal és a bútorok megválasztásával tudod elérni, sokszor a textíliákkal vagy játékokkal is tudod befolyásolni a megjelenést.

Mutatunk nektek néhány fekete fehér inspirációt a MINIPIAC oldalairól ( tudjátok a Minipiac a Minimag társa,ott találjátok a legmenőbb boltok kínálatát egy helyen, nem kell keresgélni, ott minden is van)

GYEREKSZOBA TIPPEK FEKETE – FEHÉR, MONOCHROME STÍLUSHOZ

MÁR CSAK AZ A KÉRDÉS, HOGY MELYIK LESZ BEJÖVŐS?

1. Tipegő hálózsák a kamáslis fajtából. Hálózsák járni tudó kisgyermekek számára készült. Ha van a háztartásodban 5 év alatt gyermek, akkor te is tudod: a kitakarózás: alap. Ebből a hálózsákból nem tud kitakarózni, így védve lesz a hidegtől és a megfázástól. Az alsó nyílásokon kidughatja a lábát, így a hálózsák nem korlátozza akkor sem a mozgásában, ha már ébren van, és valahová , mondjuk a mi ágyunkba, el szeretne tipegni.

2. Grrr fekete párduc az ében fajtából, kézzel készült, Holztiger játék, remek kiegészítője az otthoni állatkertnek.

3. Esőnadrág a csíkos fajtából.100% szélálló -100% vízálló, rajta a kultikus STEIFF mackóval.

4. Magasságmérő gyerekszobába, a dinók országából, de nem a mérges fajájúak, hiszen ezen a fekete- fehér gyerekszoba kiegészítőn minden dinoszaurusz mosolyog. Ökotex minőségű, organikus pamutvászonból készült.

5. Szivárvány csak másképp. Bajo*, fából készült szivárvány, 10 ívből áll, melyeket 2 különböző, fekete – fehér elemből ragasztották össze, igazi logikai kihívás lesz a kicsiknek építkezni belőle.

6. Tároló a házikó forma világából. Igazi mindent elnyelő vászon tárolózsák.

7. Egerek az ifjú pár kategóriából. Ifjú házas ajándéknak is kíváló egyébként, ez a cuki Maileg egérpár, van hozzá külön szekrényke, amibe lehet tárolni őket. Cuki, vagy cuki?

8. Hintapad a billenő fajtából. Fehér Varázspalló, amivel kiválóan lehet fejleszteni az egyensúlyérzéket, kreatívitást, hiszen egyszerre mozgatja meg a gyermekünk fantáziáját, és egy új fajta mozgásélményt is nyújt.

9. Párna a hintapadhoz. Ha elfárad a hintapadozásban a gyermek, akkor íme itt a szuper megoldás: egy párna, amit rá lehet rögzíteni a Varázspallóra, és jezdődhet az álmodozás.

 

Készítettünk neked két fali monochrome dekorációt is, IDE KATTINTVA le tudod tölteni őket.

Ha ez mind nem lenne elég, van ott még, ahol ezeket találtuk:

*A Bajo játékokról már írtunk korábban, elképesztően jól néznek ki, és masszív minőséget képviselnek a fajátékok piacán.

KÜLÖNLEGES UTAZÁSRA HÍVUNK TITEKET – A BAJO VILÁGA

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)