fbpx

HAMAROSAN BECSÖNGETNEK – MINIMAG „MIBEN VIGYEM AZ UZSONNÁM” KÖRKÉP

Most egy pillanatra tekintsünk el attól, hogy ki mennyire várja, nem várja az iskolakezdését, koncentráljunk arra, hogy szeptember 1-én elkezdődik a suli. A tanszereken, füzeteken kívül gondoskodnunk kell tisztasági csomagról, tornaruháról és nem utolsó sorban UZSONNÁS DOBOZOKRÓL.
Hogyan és mibe csomagoljuk a gyerek tízóraiját.

MÉGIS HOGYAN VÁLASSZAK UZSONNÁSDOBOZT?

Elképesztő kínálattal találkozunk, ha belevetjük magunkat a különböző uzsonnás dobozok világába: minta, szín, méret, ezerféle lehetőség. Az ebédidőt, vagy tízórai idejét tekintsük szórakozásnak, akár az iskolai nap fénypontjának:) , ha válogatósabb gyerkőccel van dolgunk, egy jól sikerült uzsonnásdoboz választással már sikert arathatunk. Van egy szempont, amit mindenképp javaslunk megfontolni a vásárlás során. Amit mi ajánlunk az egy környezetbarát szempont: melyek azok a csomagolási lehetőségek, amelyekkel a lehető legkevesebb szemetet fogjuk termelni. A megfelelő uzsonnásdoboz, és ételcsomagoló kiválasztásához segítségül hívtuk Vandát, a KOMFORTE webáruház tulajdonosát, akik számos zero waste ételcsomagolási alternatívát kínálnak gyerekeknek és felnőtteknek.A megfelelő uzsonnásdoboz kiválasztása az iskolai élet fontos eleme, függetlenül attól, hogy hány éves gyerekünk.

UZSONNÁS DOBOZOK KÖRNYEZETBARÁT MÓDRA

A kisiskolásoktól kezdve a középiskolásokig mindenki meg fog éhezni a suliban, mindannyiuknak szüksége lesz ennivalóra, ha mindezt úgy tálaljuk, hogy ők szívesen fognak enni belőle, akkor már nyert ügyünk van. És tudjátok melyik a (majdnem) legjobb része a válogatásunknak? A választott lehetőségeket könnyű használni és tisztítani is- zene a szülő fülének:). Első körben klasszikus uzsonnásdobozokat mutatunk, méghozzá a HYGI által gyártottakat.

A Hygi dobozai és kulacsai Európában készülnek, tartós PP anyagból. BPS, BPA és ftalátmentesek, mosogatógépben is moshatóak. Belül elválasztót találunk, így lesz helye a szendvicsnek és a gyümölcsnek is. A doboz tetejébe rajzot, vagy

NEM KELL A DOBOZ? AKKOR MUTATJUK AZ ÚJRACSOMAGOLÓT

Az uzsonnásdobozok mellett nagyon népszerűek a szendvicscsomagolók, amelyek az egyszerhasználatos szalvéták, csomagolóanyagok alternatívái. Szerencsére rengeteg minta közül lehet választani, személyes kedvencünk a pink zsiráf, és a bálnás, de nagyon nehéz választani. Az ételtárolók kicsit nagyobb méretűek, 18*18 centiméteresek, míg a szendvicscsomagolók 11*15 centiméteresek. Ha minden nap csomagolsz uzsonnát, akkor ez lesz a tökéletes választás: ebből tuti nem fog kiesni a szendvics, nem fog szétszakadni. Akár 5-6 évig is használni tudjuk, hiszen mosható. Tépőzárral záródnak, akár alátétnek is lehet használni.

VAN MÉG EGY ÖTLETÜNK

Egy különleges színfolt az ételcsomagolók piacán az ÚJRATÖLTHETŐ ÉTELTASAKOK. A Squiz tasak egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag végtelen számú beletenni való van: pépesíthettek gyümölcsöt, rakhattok bele bármilyen smoothiet, csak a fantázia és az ízlés szabhat határt. 50 alkalommal tudjátok újrahasználni, kb 130 ml folyadékkal, vagy pürével lehet őket megtölteni. A gyerekek imádják, és nem csak a kisebbek, a nagyobb korosztály is szívesen használja. az új design, mint például a ˇVÁROSOK” kifejezetten nekik lett kifejlesztve.

NÉZZETEK KÖRÜL A KOMFORTE WEBOLDALON, rengeteg hasznos, és környezetbarát terméket fogtok találni.

 

 

Népszerű cikkek

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)