fbpx

GYORS, KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ, GYEREKBARÁT VACSORA ÖTLETEK

GYORS, KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ, GYEREKBARÁT VACSORA ÖTLETEK
Ez az igen hosszú fenti cím meglehetősen sok szülőnek okoz folyamatos kihívást. Mármint, hogy van élet a sajtos, felvágottas szendvicseken túl. Bennem például meg van az elhatározás, hogy igen, akarom, szuper gyors, változatos, vacsorákat szeretnék készíteni, amiket a gyerekeim meg is esznek.

És ennyi… itt meg is áll a tudományom, mert köztudottan nem vagyok egy Széll Tamás a konyhában ( őt tudom most mondani, láttam óriás plakáton :)), de leginkább a késztetés hiányzik belőlem : egész egyszerűen nincs meg bennem az ősi szakácsnői DNS. Van ez így, ilyenkor van szükség a mentő ötletekre, vagyis a GYORS, KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ GYEREKBARÁT VACSORA RECEPTEKRE.

És persze valakire, aki ezeket megmutatja nekünk, aki nem más, mint Viki, a GOURMET BABA  kitalálója, számtalan szuper receptet osztott már meg velünk, és veletek kedves olvasók.

3 GYORS, KÖNNYVŰ GYEREKBARÁT VACSORA ÖTLET

A recepteket a Megnézem gombra le is tudjátok tölteni.

AVOKÁDÓ KRÉM CONCASSÉ-VAL

Most megfogtunk igaz? Egyből egy tök ismeretlen ( nekünk) izével kezdünk. Concasseé= kockára vágott, jelen esetben a paradicsom. 

Apron

Tudtad?

Az avokadót (Persea americana) spanyol hódítók a XVI. században hozták be Mexikóból Európába. A babérfélék családjába tartozik, trópusi fán termő gyümölcs. 

Az avokádóban 20 féle vitamin és ásványi anyag található. Egy 100 grammos gyümölcs többek között tartalmazza a napi ajánlott K-vitamin mennyiség 26, C-vitamin 17, B5-vitamin 14 és B6-vitamin 13 százalékát.

avokadokrem
AVOKÁDÓ KRÉM CONCASSÉ-VAL

'HAMANDEGGS'

Íme az 5 perc ( előkészítéssel együtt mondjuk 6) alatt elkészíthető vacsora ötlet.

'HAMANDEGGS'

TONHALKRÉM PARADICSOM "KÖNTÖSBEN"

Korábban már mutattunk nektek halas recepteket , 3 finom ebédre valót lehet elkészíteni a letölthető receptek segítségével. Most jöjjön egy finom tonhalkrém.

TONHALKRÉM PARADICSOM "KÖNTÖSBEN"
Receptek

Népszerű cikkek

Gyerekbarát ebéd receptek vol. 2

GYEREK-BARÁT RECEPTEK Korábbi cikkünk sikerén elálmodozva, felbuzdulva újabb könnyen, gyorsan elkészíthető recepteket hoztunk nektek, amivel megkönnyítjük majd az ebéd vagy a vacsora választás nehézségét, különös

Tovább olvasom
FÓKUSZBAN

LEGYEN VICCES A REGGELI

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket