Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gyors, könnyen elkészíthető, gyerekbarát vacsora ötletek

GYORS, KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ, GYEREKBARÁT VACSORA ÖTLETEK

Ez az igen hosszú fenti cím meglehetősen sok szülőnek okoz folyamatos kihívást. Mármint, hogy van élet a sajtos, felvágottas szendvicseken túl. Bennem például meg van az elhatározás, hogy igen, akarom, szuper gyors, változatos, vacsorákat szeretnék készíteni, amiket a gyerekeim meg is esznek.

És ennyi… itt meg is áll a tudományom, mert köztudottan nem vagyok egy Széll Tamás a konyhában ( őt tudom most mondani, láttam óriás plakáton :)), de leginkább a késztetés hiányzik belőlem : egész egyszerűen nincs meg bennem az ősi szakácsnői DNS. Van ez így, ilyenkor van szükség a mentő ötletekre, vagyis a GYORS, KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ GYEREKBARÁT VACSORA RECEPTEKRE.

És persze valakire, aki ezeket megmutatja nekünk, aki nem más, mint Viki, a GOURMET BABA  kitalálója, számtalan szuper receptet osztott már meg velünk, és veletek kedves olvasók.

3 GYORS, KÖNNYVŰ GYEREKBARÁT VACSORA ÖTLET

A recepteket a Megnézem gombra le is tudjátok tölteni.

AVOKÁDÓ KRÉM CONCASSÉ-VAL

Most megfogtunk igaz? Egyből egy tök ismeretlen ( nekünk) izével kezdünk. Concasseé= kockára vágott, jelen esetben a paradicsom. 

Apron

Tudtad?

Az avokadót (Persea americana) spanyol hódítók a XVI. században hozták be Mexikóból Európába. A babérfélék családjába tartozik, trópusi fán termő gyümölcs. 

Az avokádóban 20 féle vitamin és ásványi anyag található. Egy 100 grammos gyümölcs többek között tartalmazza a napi ajánlott K-vitamin mennyiség 26, C-vitamin 17, B5-vitamin 14 és B6-vitamin 13 százalékát.

avokadokrem
AVOKÁDÓ KRÉM CONCASSÉ-VAL

'HAMANDEGGS'

Íme az 5 perc ( előkészítéssel együtt mondjuk 6) alatt elkészíthető vacsora ötlet.

'HAMANDEGGS'

TONHALKRÉM PARADICSOM "KÖNTÖSBEN"

Korábban már mutattunk nektek halas recepteket , 3 finom ebédre valót lehet elkészíteni a letölthető receptek segítségével. Most jöjjön egy finom tonhalkrém.

TONHALKRÉM PARADICSOM "KÖNTÖSBEN"
Receptek

Népszerű cikkek

Gyerekbarát ebéd receptek vol. 2

GYEREK-BARÁT RECEPTEK Korábbi cikkünk sikerén elálmodozva, felbuzdulva újabb könnyen, gyorsan elkészíthető recepteket hoztunk nektek, amivel megkönnyítjük majd az ebéd vagy a vacsora választás nehézségét, különös

Tovább olvasom
FÓKUSZBAN

LEGYEN VICCES A REGGELI

További cikkei

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet