fbpx

IRÁNY A VÉGTELEN- ŰRJÁTÉK VÁLOGATÁS

IRÁNY A VÉGTELEN- ŰRJÁTÉKOK minimag

Április 12-én ünnepeljük a NEMZETKÖZI ŰRUTAZÁS napját. Ennek örömére megmutatjuk a kedvenc űrjáték válogatásunkat.

Maga a jeles nap Gagarinhoz kapcsolódik

Gagarin

1961 április 12-én a Szovjetunióban Föld körüli pályára bocsátották a világ első embert szállító űrhajóját, fedélzetén Jurij Gagarin repülő őrnaggyal.

MI AZONBAN EGY IGAZI ROCK'N ROLL ARCRÓL IS MEGEMLÉKEZÜNK

Az 1921-ben született Mary Jackson amerikai matematikus és repülés technikus mérnök 1958-ban a NASA első fekete bőrű női mérnöke lett.

Azon dolgozott, hogy befolyásolja a nők felvételét és előléptetését a NASA tudományos, mérnöki és matematikai munkaköreiben .

2020 – ban róla nevezték el a NASA washingtoni központja.

Mary Jackson nasa minimag

ÉS MOST KÖVETKEZZENEK AZ ŰRJÁTÉKOK

A válogatáshoz a Minipiac testvéroldalunkat vettük igénybe, itt összegyűjtöttük a legmenőbb játékokat, hogy nektek ne kelljen 500 oldalt átnézni.

Az űrutazás, az űrjátékok soha nem áll távol a gyerekektől: már egészen kis korban érdeklődést mutatnak a csillagok iránt, nem véletlen, hogy már a babaszoba kiegészítők között is alap motívumnak számít a csillag.

A legjobb űrjátékok listájában az űr számos elemének keverékét találod meg: rakéták, űrhajósok és űrutazások, bolygók, naprendszerek, csillagok és még sok minden mást, amiről úgy gondoltuk kapcsolódik a témához.

ŰRJÁTÉKOK minipiac válogatásminimag

3D-S FALDEKORÁCIÓ – ŰRHAJÓ 

Csodálatos dekoráció, mely kreativitásra inspirálja a gyermekeket.A kép egyszerűen szétnyitható, mint egy könyv, és máris elénk tárul a 3D-s űrvilág. 

RAKÉTA TORONYÉPÍTŐ “ŰR”

Fából készült toronyépítő űrrakéta formájában. 

ŰRHAJÓ PARTY-BOX

6 fő számára készült űr témájú party box. Van benne:  űrhajó formájú papírtányér, világűr mintás papírszalvéta, űrhajós papírpohár, ezüst-fehér csíkos papírszívószál, fa evőeszközkészlet, ezüst színű kör alakú konfetti,  luficsomag lufifelhő készítéséhez.

ŰRJÁTÉKOK minipiac válogatás minimag 2. rész

JULIA DONALDSON: KVIRTEK ÉS KVARTOK

A piros kvartok és a kék kvirtek ősi ellenségek. Történt egyszer mégis, hogy Vali, a kvart lány és Vili, a kvirt fiú összeismerkedtek… és szerelembe estek. A fiatalok fittyet hányva az ősi szokásoknak űrhajóra ültek, és elszöktek családjuk haragja elől… Hogy hogyan végződik ez az űrbéli Rómeó és Júlia-történet? Kiderül Julia Donaldson legújabb és legbűbájosabb meséjéből!

TEXTIL TÁROLÓKOSÁR – ŰRHAJÓS

Legyen a gyerekszoba is űrtémájú.
Nagy méretű vászon tárolókosár űrhajós mintával. Könnyű hordozni a fogantyúknak köszönhetően. Használhatod gyerekszobába játéktárolónak, szennyeskosárnak vagy akár takarókat is pakolhatsz bele.

ESERNYŐ – VILÁGŰR

A legkisebb asztonautáknak kifjelesztett űr mintás gyerek esernyő a Djectól.

DÍSZPÁRNA – ŰRUTAZÁS

Űrhajós párna a legkisebbek szobájába. Tedd hangulatossá a szobát vele.

LÁMPA, CSILLAG FORMA ZÖLD

Vidám, zöld csillag alakú lámpa, ami éjszakai fényként is tökéletesen használható.

BERND FLESSNER: IFJABB TOM KAPITÁNY 1. EGYEDÜL AZ ŰRBEN 

Tom Kapitány kalandjairól mi is írtunk már, ebben a cikkben.  Több részes űr sorozat gyerekeknek, kezdő olvasóknak. 

ŰRSIKLÓ FÜRDŐS PUZZLE

Menjetek egy kozmikus kalandra a rakétával vagy az űrsiklóval. Menjünk a Holdra és azon túlra! Minden lehetséges ezzel a szórakoztató fürdő puzzle-al. Terjesszétek ki a fürdőkádig a játszóteret! Kombináljátok a többi fürdős puzzle-el. A különféle formák összeállítása javítja a gyermekek finommotorikus készségeit, serkenti kreativitásukat és fantáziájukat.

100% ORGANIKUS MÁGNESES KREATÍV KÉPALKOTÓ JÁTÉK – ŰRBEN

Alkoss egy saját ötletes képi jelenetet a világűrben vagy az űrállomás belsejében. Ez a hordozható játékkészlet két háttérrel rendelkezik, 50 mágneses játékdarab közül választhatsz, amivel igazán egyedi jelenetet tudsz létrehozni.
5/5

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)