fbpx

Testvér váró baba – bemutatjuk a Rubens Barn babát

Rubens Barn testvér váró baba

Ha még babáznánk, mármint aktívan játszanánk babákkal, és jönne a kistesó, akkor egészen biztos, hogy a  Rubens Barn baba, Molly lenne az, akit vinnénk magunkkal mindenhova, bölcsibe, oviba, mindenhova is.

Molly, tökéletes leendő nagy testvérek számára, hiszen anatómiailag teljesen egyezik egy csecsemővel, ugyanakkor kevésbé sérülékeny:) .

Bizony: Nyelve kiölthető, az ujját a szájába tudja venni, nyelvét kinyújtja, a fejét tudja mozgatni és csak úgy, mint az igazi csecsemők, nem tud egyedül ülni, mindig kell neki valamilyen támaszték, hordozó stb

KITEKINTŐ - RUBENS BARN

RUBENS BARN LOGO

1995 óta a Rubens Barn® (svédül a Barn jelentése gyermek) olyan gyönyörű babákat készít, amelyek karizmatikusak, puhák, és egyedi kinézetük miatt azonnal szívébe zárja mindenki, aki csak meglátja őket.

A babákat kézzel készítik, minden babának egyedi személyisége van. Popsijuk súlyozott, így olyan, mintha egy igazi babát, csecsemőt tartanál a karodban.

A gyártás Kínában történik, amire a cég rendkívül büszke, hiszen 16 éve szorosan együtt működnek, a kizárólag Rubens Barn babákat varró gyárral. Szoros barátság alakult ki a tervezők és a gyárban dolgozók között.

A babák elkészítése során több, mint 100 feladatot hajtanak végre a varrónők, hogy egy tökéletes, puha, ölelni való babát ölelhessenek a gyerekek magukhoz.

Mollyhoz tartozik egy fehér pelenka, elefántos levehető előke, fehér póló, rózsaszín rugdalózó. Lehet rajta gyakorolni, amikor anya pelenkázza a tesót.

A Mini Natura hozta el Magyarországra a svéd babákat, de nem csak Mollyt találjátok meg a webshopban, hanem számos kiegészítőt is tudtok venni hozzá: cumisüveget, ruhákat, hordozót, pelenka szettet ( még pisi és kaki is van benneJ) .

Rubens Barn testvér váró baba

Annyira ölelni valóak ezek a babák, lehetetlen ellenállni, és a legjobb az egészben,hogy a gyerekek imádnak velük játszani, hiszen a babázás nem köthető nemhez, ráadásul a Rubens Barn babák között fiú babákat is találni. Ez, mármint, hogy fiú babák is vannak a sorozatban azonnal látható, ha átöltözésre kerül sor, esetleg pelenkacserére.

Rubens Barn testvér váró baba
Rubens Barn testvér váró baba

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)