fbpx

Testvér váró baba – bemutatjuk a Rubens Barn babát

Rubens Barn testvér váró baba

Ha még babáznánk, mármint aktívan játszanánk babákkal, és jönne a kistesó, akkor egészen biztos, hogy a  Rubens Barn baba, Molly lenne az, akit vinnénk magunkkal mindenhova, bölcsibe, oviba, mindenhova is.

Molly, tökéletes leendő nagy testvérek számára, hiszen anatómiailag teljesen egyezik egy csecsemővel, ugyanakkor kevésbé sérülékeny:) .

Bizony: Nyelve kiölthető, az ujját a szájába tudja venni, nyelvét kinyújtja, a fejét tudja mozgatni és csak úgy, mint az igazi csecsemők, nem tud egyedül ülni, mindig kell neki valamilyen támaszték, hordozó stb

KITEKINTŐ - RUBENS BARN

RUBENS BARN LOGO

1995 óta a Rubens Barn® (svédül a Barn jelentése gyermek) olyan gyönyörű babákat készít, amelyek karizmatikusak, puhák, és egyedi kinézetük miatt azonnal szívébe zárja mindenki, aki csak meglátja őket.

A babákat kézzel készítik, minden babának egyedi személyisége van. Popsijuk súlyozott, így olyan, mintha egy igazi babát, csecsemőt tartanál a karodban.

A gyártás Kínában történik, amire a cég rendkívül büszke, hiszen 16 éve szorosan együtt működnek, a kizárólag Rubens Barn babákat varró gyárral. Szoros barátság alakult ki a tervezők és a gyárban dolgozók között.

A babák elkészítése során több, mint 100 feladatot hajtanak végre a varrónők, hogy egy tökéletes, puha, ölelni való babát ölelhessenek a gyerekek magukhoz.

Mollyhoz tartozik egy fehér pelenka, elefántos levehető előke, fehér póló, rózsaszín rugdalózó. Lehet rajta gyakorolni, amikor anya pelenkázza a tesót.

A Mini Natura hozta el Magyarországra a svéd babákat, de nem csak Mollyt találjátok meg a webshopban, hanem számos kiegészítőt is tudtok venni hozzá: cumisüveget, ruhákat, hordozót, pelenka szettet ( még pisi és kaki is van benneJ) .

Rubens Barn testvér váró baba

Annyira ölelni valóak ezek a babák, lehetetlen ellenállni, és a legjobb az egészben,hogy a gyerekek imádnak velük játszani, hiszen a babázás nem köthető nemhez, ráadásul a Rubens Barn babák között fiú babákat is találni. Ez, mármint, hogy fiú babák is vannak a sorozatban azonnal látható, ha átöltözésre kerül sor, esetleg pelenkacserére.

Rubens Barn testvér váró baba
Rubens Barn testvér váró baba
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print

További cikkei

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket