fbpx

Otthon gyerekekkel – hogyan oldjuk meg? Tippek és segítség a Pagonytól és a Pagony szerzőitől!

pagony.minimag

Most minden megváltozik egy időre, és egy új, egy más életre kell berendezked-nünk. Ez az átállás pedig talán a gyerekek számára lesz a legnehezebb, még akkor is, ha most éppen örülnek, hogy nem kell naponta iskolába, oviba járniuk.

Az biztos, hogy a picik energiáival nehezebb, és még kreatívabbnak kell lennünk, hogy lekössük őket. Nekik még nem nagyon tudjuk elmagyarázni, hogy miért nem lehet most játszótérre menni vagy hogy miért nem mehetnek át a nagyihoz.

A Pagony és a Pagony szerzői, illusztrátorai az első óráktól törik a fejüket, hogyan tudnának segíteni az alkalmazkodásban – és sok ötletünk van. Ezek közül osztunk meg most párat.

 

YouTube csatornánkon rengeteg mese, DIY-ötlet, felolvasás található. A mesék életkor szerint rendszerezve kereshetők a playlist-eken. Ráadásul a Pagony mesecsatorna reklámmentes, így a gyerekek biztonságban leülhetnek a képernyő elé!

 

Dániel András, a kuflik író-rajzolója saját YouTube csatornát indított, ahol rendszeresen mesél: https://www.youtube.com/channel/UCP74m4j1a8n2ym552zJst5w

Agócs Írisz, sokak kedvenc illusztrátora különleges fázisrajzolós rajztanfolyamot indított a Facebook-on, ahol a hozzászólások döntik el, hogy másnap mit tanuljanak rajzolni a gyerekek. Írisz megmutatja, hogyan lehet egy négyzetből mackót, egy virsliből pedig tacskót rajzolni pár lépésben.

Pásztohy Panka pedig egy külön mesét írt és osztott meg arról, hogyan és mit tegyünk most, a vírus terjedése idején. Olyan mesét, amely a gyerekek nyelvén beszél furcsa körülményeinkről: https://www.facebook.com/PankaPasztohyIllustration/

Vadadi Adrienn, az ovisok kedvenc szerzője rendszeresen jelentkezik olyan ötletekkel, amelyek segítenek az ovis közösségi játékokat az otthonba is becsempészni: https://www.facebook.com/Vadadi-Adrienn-%C3%8Dr%C3%B3n%C5%91-718299814908749/

Legújabb szerzőnk, Szentendrei Judit minden nap új mesével jelentkezik, melyek frissen megjelent könyvéből, a Mézes cukrászda mesevilágában játszódnak: https://www.facebook.com/judit.szentendrei.szerzoi.oldal/

Mindeközben a Pagony boltjai is alkalmazkodnak az új helyzethez. Változnak a nyitvatartások és a szállítási feltételek boltjainkban, de minden esetben igyekeztünk figyelembe venni vásárlóink igényeit.

A négy budapesti boltunk (Pozsonyi Pagony, Bartók Pagony, Zuglói Pagony, Óbudai Pagony), valamint a Győri Pagony és a Debreceni Pagony március 17-től, csak 15:00-ig tart nyitva gyógyszertári ügyeletben. Ez azt jelenti, hogy a boltunkba nem lehet bejönni, de ha valaki előre jelzi telefonon vagy üzenetben, hogy mit szeretne vagy eljön a bolthoz, eladóink összeszedik, amit a vásárló szeretne vagy odaadják a rendelt csomagot, és a bejáratnál, bankkártyával lehet kifizetni a termékeket.

A Pécsi Pagony, a Soproni Pagony és a Kecskeméti Pagony 03.17-től zárva tart, azonban a saját városaikban munkatársaink házhoz szállítást vállalnak. A Fehérvári Pagony a budapesti boltokhoz hasonlóan 15:00-ig tart nyitva, és 7000 Ft felett házhoz szállítást is vállal a város területén.

 

Sőt, boltjaink online is teljes üzemben működnek. Üzenetben, chat-en, telefonon elérhetőek eladóink, akik segítenek, pont úgy, mintha a vásárlók bemennének a boltba:

https://www.facebook.com/obudaipagony/photos/a.384878538613397/912236825877563/?type=3&theater

 

Részletes információk: https://www.pagony.hu/cikkek/fontos-informaciok-a-boltok-nyitvatartasarol-es-a-csomagrendelesekrol-a-pagonyban

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)