fbpx

LEGYEN DINOSZTATIKUS A NAPOD A SULIBAN – NYOMTATHATÓ DINO ÜZENETEK GYEREKEKNEK

dinocikk

Emlékszem gyerekkorom egyik fénypontja volt, amikor az otthonról hozott szendvicshez anyukám mindig írt valamilyen vicces mondatot, amivel feldobta a napomat. Ezt egészen sokáig játszottuk, még a gimiben is meglepett időként vele.Ne gondoljatok valami nagy Coelho-i iézetekre, csak ilyesmikre:

LEGYEN SZÉP A NAPOD!

MA CSURIBAN AZ UJJAM ( dogáknál)

REMÉLEM EZ ÍZLENI FOG

Szóval ilyen kis egyszerű üzenetek, nekem mégis sokat jelentett, később a barátnőmnek is, mert sokszor cseréltünk szendvicset, az övé valahogy mindig jobban tetszett, így nála is landoltak ezek az üzenetek.

ÉPPEN EZÉRT, VAGY EBBŐL KIINDULVA

Készítettünk egy kinyomtatható DINOSZAURUSZOS Szuper-aranyos (szerintünk), uzsonnásdobozba tehető üzenet csomagot.

A dinoszauruszok mindig is bejöttek a gyerekeknek, miért ne ragasztanád, vagy csak tennél be egyet-kettőt ezek közül az uzsonnás dobozába? Tekerd fel a napját, tuti, hogy mosolygós lesz egész nap ezekkel az üzenetekkel.

TÖLTSD LE INNEN A DINOS ÜZENETEKET

Tanulmányozzátok a kártyán látható dinoszauruszokat, ha a gyerkőc szereti a dínókat, akkor van értelme mélyebben elmerülni és még többet megtudni róluk.

KÉSZÍTS BELŐLE KÖNYVJELZŐT

Nem csak az ebédhez illenek jól ezek az üzenetek: ha kinyomtatod, használhatjátok könyvjelzőnek. Érdemes készíteni hozzá (ha nincs otthon lamináló) egy átlátszó tokot genothermből, hogy tovább megmaradjon.

Küldd el valakinek, aki szereti a dinoszauruszokat

Legjobb dolog örömet okozni valakinek, kattints a cikk alján lévő borítékra, és már küldheted is egy másik DINO kedvelőnek.

És milyen egy dinos uzsonnás csomag? Szerintünk ilyen

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print

További cikkei

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket