fbpx

LEGYEN DINOSZTATIKUS A NAPOD A SULIBAN – NYOMTATHATÓ DINO ÜZENETEK GYEREKEKNEK

dinocikk

Emlékszem gyerekkorom egyik fénypontja volt, amikor az otthonról hozott szendvicshez anyukám mindig írt valamilyen vicces mondatot, amivel feldobta a napomat. Ezt egészen sokáig játszottuk, még a gimiben is meglepett időként vele.Ne gondoljatok valami nagy Coelho-i iézetekre, csak ilyesmikre:

LEGYEN SZÉP A NAPOD!

MA CSURIBAN AZ UJJAM ( dogáknál)

REMÉLEM EZ ÍZLENI FOG

Szóval ilyen kis egyszerű üzenetek, nekem mégis sokat jelentett, később a barátnőmnek is, mert sokszor cseréltünk szendvicset, az övé valahogy mindig jobban tetszett, így nála is landoltak ezek az üzenetek.

ÉPPEN EZÉRT, VAGY EBBŐL KIINDULVA

Készítettünk egy kinyomtatható DINOSZAURUSZOS Szuper-aranyos (szerintünk), uzsonnásdobozba tehető üzenet csomagot.

A dinoszauruszok mindig is bejöttek a gyerekeknek, miért ne ragasztanád, vagy csak tennél be egyet-kettőt ezek közül az uzsonnás dobozába? Tekerd fel a napját, tuti, hogy mosolygós lesz egész nap ezekkel az üzenetekkel.

TÖLTSD LE INNEN A DINOS ÜZENETEKET

Tanulmányozzátok a kártyán látható dinoszauruszokat, ha a gyerkőc szereti a dínókat, akkor van értelme mélyebben elmerülni és még többet megtudni róluk.

KÉSZÍTS BELŐLE KÖNYVJELZŐT

Nem csak az ebédhez illenek jól ezek az üzenetek: ha kinyomtatod, használhatjátok könyvjelzőnek. Érdemes készíteni hozzá (ha nincs otthon lamináló) egy átlátszó tokot genothermből, hogy tovább megmaradjon.

Küldd el valakinek, aki szereti a dinoszauruszokat

Legjobb dolog örömet okozni valakinek, kattints a cikk alján lévő borítékra, és már küldheted is egy másik DINO kedvelőnek.

És milyen egy dinos uzsonnás csomag? Szerintünk ilyen

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)