fbpx

HAJÓKIRÁNDULÁS GYEREKKEL – LEGJOBB ÚTICÉLOK MINIMAG SZERINT

hajozasgyerekkel

Ha egy kicsit is előre terveztek, akkor a hajókirándulás gyerekkel egy szuper, egész napos kirándulás lehet az egész családnak. Körülnéztünk milyen lehetséges útvonalak vannak, akár a DUNAKANYARRÓL, akár a BALATONRÓL beszélünk.

TOP  HAJÓKIRÁNDULÁS GYEREKKEL

1.NÉZZÜK MEG A DUNAKANYART

A Mahart hajózási menetrendje szerint új, HOP-ON HOP-OFF elvén működő hajójáratot indít a Dunakanyarban, melyre napijegy váltható 500 Ft/fő áron. A járat a dunakanyari tepüléseket köti össze, bármikor leszállhatunk, egy jót bringázhatunk, vagy kirándulhatunk, majd a következő járatok valamelyikével folytathatjuk tovább a hajózást. Tengerre, akarom mondani hajóra fel.

 Forrás: mahartpassnave

2. IRÁNY SZENTENDRE

Egy meleg napon csomagoljátok be a szendvicset, kulacsot töltsétek meg, és irány Szentendre, mondjuk egy isteni kézműves fagyi a Levendula Fagyizóban, és ismerkedés a népi élettel a SKANZENben. A hajórárat júliusban minden pénteken, szombaton és vasárnap indul a Vigadó térről, a KAJLA program keretében kedvezménnyel tudunk jegyet váltani az általános iskola 1-5. osztályos tanulók számára.

Forrás: szentendre.hu

MIBE CSOMAGOLJAK?

3. UGORJUNK EL VÁCRA

De nem ám csak úgy simán, hanem egy igazi szárnyas hajóval: a Budapest – Vác – Visegrád – Esztergom – útvonalon közlekedő szárnyashajóval júliusban minden pénteken, szombaton és vasárnap indulhatunk egy jó fajta kirándulásra. 40perc alatt ott vagytok, és irány a Liszt Ferenc sétány. Semmiképpen se hagyjátok ki a SAJDIK FERENC álllandó életmű-kiállítását, és persze Magyarország egyetlen DIADALÍVÉT, amint szintén Vácon találtok meg. A város déli határában, pont ott, ahol a Gombás-patak keresztezi a kerékpárutat, érdemes letérni a Göncöl Alapítvány által létrehozott Ártéri tanösvényre is. Ez ugyan babakocsival nem látogatható, de nagyobb gyerekkel jó móka lesz. Ez a kép is ott készült, csodálatos látvány.

Forrás: Dvornik Gábor

4. DE MI ÚJSÁG A BALATONON? – hajózási lehetőségek gyerekkel

A legkisebbeket a VARÁZSHAJÓ elnevezésű hajókirándulás várja, kalandos 1 óra, Varázs Tamással és Tibi kalózzal.

Varázshajó indulások 2020. július 4. és augusztus 30. között

  • Balatonboglárról hétfőn 19.00 órakor
  • Balatonfüredről pénteken 16.00 órakor
  • Balatonalmádiból pénteken 18.45 órakor
  • Balatonlelléről kedden 19.00 órakor
  • Balatonmáriafürdőről pénteken 18.45 órakor
  • Fonyódról szerdán 18.00 órakor
  • Keszthelyről pénteken 11.00 órakor

5.  SÉTAHAJÓZÁS A BALATONON

Szinte minden kikötőből indul sétahajó járat, sőt még naplemente járat is.

6. KALÓZHAJÓ SIÓFOKI INDULÁSSAL

Különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban lehet része azoknak, akkor felmerészkednek a TALIZMÁN hajóra Siófokon. A jövőbeni kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani, karddal vívni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem fog elmaradni.

Forrás: tflotta.hu

 

SZÁLLJATOK HAJÓRA, JÓ MULATSÁG LESZ

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)