fbpx

Vasárnap vár az Eco Town, Budapest családi környezettudatos vására!

eco town vásár a nánási udvarban

Harmadjára rendezik meg egy év alatt azt a környezettudatos vásárt, amely rövid idő alatt nőtte ki magát, és lett népszerű az érdeklődők körében. Ennek oka az lehet, hogy a helyszínen semmi sem kötelező, csupán opció, egyfajta iránymutatás. Feltöltődés férfinak, nőnek, és gyermeknek egyaránt.

Hazai, zöld szemléletű kiállítókkal találkozhat a Nánási udvarra látogató család, ráadásul több ingyenes fakultatív programlehetőséget is kínál a helyszín: a Narka márka tulajdonosa Andrea többek között megtanítja, hogy miként kell horgolni. Az Eco Townon minden alapanyagot díjmentesen biztosít a szervezés!

Az eseményre érkezik a minimag.hu csapatától Andi, aki bemutatja az ide látogató gyermekeknek, hogy mennyi mindenre felhasználható még a szemétnek hitt papír.

MINIMAG GYEREK WORKSHOP AZ ECO TOWN VÁSÁRON

Milyen termékekkel érkeznek a kiállítók?

A helyszínen megismerheted a mosipelusok varázslatos világát, eco friendly táskákat, kozmetikumokat, illóolajokat vásárolhatsz. Zero waste szemléletű designerként itt lesz a Zapi márka, továbbá különleges, és illatos kézműves szappanokat is találhatsz a vásáron.  Üveglencsés, vagy akár kávékapszulákból kialakított ékszerek, baba és gyermekápolási termékek, makramé lakberendezési tárgyak, környezetbarát tisztítószerek: ezek is mind-mind helyet kapnak az Eco Townon!

Ki érkezik még?

A helyszínen az oktatásra kiemelt figyelmet fordítunk: itt lesz a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, továbbá a SzeddViddVédd csapata is. Támogatjuk, és segítjük az ide látogatókat! Bátran gyertek hozzájuk, ha kérdésetek van: az idei fő témánk a tudatos gyógyszerhasználat lesz.

Azok, akik megéheznek a helyszínen is tudnak falatozni: itt lesz Doktor ICE: ízletes finomságokkal készül. A helyszínen hotdog, fagylalt, kávé, és üdítő is lesz!
A díjnyertes SÁPI gyümölcsborokat pedig már többen ismerik, okkal: első alkalommal mutatkoznak meg az Eco Town rendezvényén!

Mutasd meg, hogy ki van a vállalkozásod mögött!

Az Eco Town nem csak, hogy támogatja a hazai zöld vállalkozásokat, nagyon büszke mindenkire, aki ezen az úton jár. Bátorította a kiállítókat, hogy fotózzák le magukat egy posterrel a kezükben. Gyakran vesszük észre, hogy az arc eltűnik a brand mögött, pedig érdemes lenne tudni, hogy ki vezeti, és kinek a kezei között születnek meg az adott termékek?

Biztonságban leszel!

A helyszínen figyeljük a belépők számát, továbbá minden kiállítónk kötelezően maszkot fog viselni a Te egészséged érdekében. A bejáratnál, és több kiállítónknál is találhatsz kézfertőtlenítőt. Kérjük, hogy saját és a mások biztonságának érdekében Te is hozzál magaddal maszkot, és viseld azt a vásáron.

 

Akikkel biztosan találkozhatsz:

SugarPeas Bag

Olive and Oliva Natural Skincare

Herbatherapy

Zapi

Habóka kézműves szappan

Narka

Tinytrip GlassArt

Manóca Pelus

Filcdekor

VeraNatura manufaktúra

Planetino

Petramondta

Soapbox

Dobrobow

VeruSKa

Bohome

Mareni

Bogl’art

Greenyshop, az Öko drogéria

Hoopla Sewing

Szedd Vidd Védd

Doktor ICE

SÁPI gyümölcsborok

 

Elérhetőségek:

www.ecotown.hu

https://www.facebook.com/ecotownhungary/

https://www.instagram.com/ecotownbudapest/

 

 

 

Helyszín: 1031 Budapest, Nánási út 47-49. (Nánási udvar)

Időpont: 2020.09.13.   10:00-17:00

A helyszínen a Nánási udvarnál lévő parkoló használata díjmentes!
Tömegközeledéssel érkezőnek: 106, 34-es buszok tesznek le a közelben, amelyekre az Árpád hídnál tudtok felszállni.

Médiatámogatók:

www.minimag.hu

www.kikapcsolodok.blog.hu

www.happyfamily.hu

www.turizmusonline.hu

 

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)