fbpx

ANYA, MUTI A TÁSKÁD! – MI VAN EGY ZÖLDES GONDOLKODÁSÚ ANYA TÁSKÁJÁBAN?

Biztosan ti is voltatok már úgy, hogy konkrétan semmi sincs meg a táskátokban. Édesanyaként megfogadtam magamnak, hogy picit okosabban pakolok, és igyekszem odafigyelni a környezetemre. Praktikus, igazi beleszeretős táskába való dolgokat mutatunk, amelyek segítenek a FÖLDnek is, nektek is.

VAN NÁLAD ZACSKÓ HELYETTESÍTŐ?

A női táskám két legfontosabb kelléke a hordozható vászontáska, és az új cekkerem. Ezekbe szoktam pakolni vásárlás során a különböző élelmiszereimet, utóbbiba a zöldségeket/gyümölcsöket. A nagymamám nagyot mosolygott, amikor meglátta, hiszen annak idején nem volt ritka, hogy ő is hasonló darabbal járt el piacozni. Emlékszem, az Övé még élénk kék volt, amiért rajongtam!

ZSEBEDBEN A SZAPPANOD

A harmadik legfontosabb termék, amely a táskámba fellelhető egy hordozható zsebszappantartó, amelybe apró kis szappanforgácsok vannak. Imádom, mert ha fogyóban vannak itthon a szappanjaink, akkor száradást követően csak belepakolom ebbe a dobozba, és bárhova velem jöhet: biztos lehetek benne, hogy a saját, és gyermekeim keze mindig tiszta lesz. Ebbe a dobozba a vásárlás során alapból tettek bele forgácsokat, de ezeket Ti magatok is könnyedén elkészíthetitek: ha gondoljátok használjatok krumplihámozót, és szeljetek a kedvenc szappanotokból pár szeletet, és tegyétek ebbe! A zsebszappanotokban az alábbi illatok bújnak meg: levendula és mák, rózsapálma, fenyőtömjén. Minden darab vegán, és kézzel készült!

KEND MAGADRA, EGÉSZ NAP KITART!

Ami mindig velem van ezen túlmenően, az a Fleur De Lin mandarinos-levendulás krémdezodorja. Nagyon praktikus, gyorsan felvihető a hónaljunkra. Gyermekként emlékszem, hogy többen használtak „sziszegős tusfürdőt” tornaóra után, de már akkor is óvva hívták fel a figyelmünket arra, hogy a környezetünk bizony segítségért kiált! A krémdezodorok óvják a környezeted, ráadásul szuper illatuk van! Egy átlagos napon nagyon jól tart: mindez Budapesten készült! Kell ennél több?

A táskámban természetesen mindig találhattok lebomló pelust és törlőkendőt, ezen túlmenően pedig egy-egy váltóruhát.

100 %-IG LEBOMLÓ TELEFONTOK

És persze ami nélkül nem megyek el sehova, az a telefonom. No persze nem azért, mert egész nap a Facebookon lógok, hanem azért, mert sokszor ezen dolgozom. Az ebben található naptár, emlékeztetők segítenek a napi rutinomban. Számomra ez nagyon fontos, így szerettem volna a készülékemet biztonságban tudni, amihez szintén találtam egy környezetbarát alternatívát: az iTrend tokjai 100%-ig lebomlanak, növényi alapanyagból készültek.

Az egészben számomra mégis a legklasszabb, hogy a termék megvásárlásával 1 fát ültetnek az Amazonas esőerdőben, amelyet a One Tree Planted szervezet koordinál.

Az összes terméked beszerezheted egy helyen: a LOVELYHOME.HU oldalán számtalan, környezetbarát terméket vásárolhatsz, amelyet aztán futár visz házhoz Neked. A honlap átátható és ügyfélbarát: csemegézz Te is a legszuperebb eco friendly termékek közül!

A Te táskádban mi lapul? Mi az, ami nélkül nem indulsz el otthonról? Oszd meg Velünk, írj üzenetet a minipiac@minipiac.hu email címre, és igérjük, hogy kapsz egy névre szóló MI VAN ANYA TÁSKÁJÁBAN posztot

 

Népszerű cikkek

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)