fbpx

#mindengyerekért Minipiac – Minimag – UNICEF Kampány

#mindengyerekért Minipiac - Minimag - UNICEF Kampány

Elgondolkodtál már azon, hogy amíg az emberek világszerte milliárdokat költenek el például egy Black Friday napon csupa haszontalan és felesleges dologra, addig rengeteg kisgyermek éhezik és nem kap ajándékot Karácsonyra? Rendben van ez így? Szerintünk nagyon nincs, ezért a Minipiac és a Minimag büszkén áll be az UNICEF MindenGyerekért kampány mögé, hogy együtt gyűjtsünk a rászoruló gyerekeknek. A legkisebb támogatás is számít! Kedves anyukák, nagymamák, apukák és nagypapák! Segítsünk együtt és tegyük egy kicsit jobb hellyé bolygónkat!

A Minipiac – Minimag csapatként hiszünk abban, hogy minden gyermeket azonos jogok illetnek meg, így az egészséges életkezdete is a joguk. Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy bár a jog megilletné, mégsem kezdődik így minden élet.
Éppen ezért szeretnénk, ha segítenétek, és az alábbi linken támogatnátok az elesett, alultáplált, rossz körülmények között élő gyermekeket, és így biztosítanátok számukra egy egészségesebb kezdetet, egy lehetőséget a túlélésre.
Ha mindannyian csak 500 Ft-tal támogatjátok a célunkat, akkor több, mint 170 gyereknek tudjuk biztosítani az egészséges életkezdést.

Az adományozók között ki sorsolunk egy 5000 Ft-os Minipiac utalványt és egy UNICEF Magyarország által felajánlott ajándékcsomagot.

ITT tudsz segíteni.

KÖSZÖNÜNK MINDEN TÁMOGATÁST

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)