Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Nagyiék és én: Mutasd meg rajzban a kedvenc pillanataitokat!

rajzpályázat

Szeretsz a nagyszüleiddel lenni? Sok vidám kalandot élhettek át együtt: süti sütés a konyhában, mesemondás takaró alatt, biciklizés a parkban… Ezernyi felejthetetlen pillanatot tartogathat a közös időtöltés!

A Pagony kiadó rajzpályázatot hirdet ovisok és kisiskolások számára, hogy megmutassák, milyen a nagyi vagy nagypapa. Rajzold le a kedvenc pillanataitokat, mesélj róluk a rajzodon keresztül!

Részletek:

Milyen a te nagyid vagy nagypapád? A Pagony kiadó arra kíváncsi, hogyan látják a gyerekek nagyszüleiket, ezért olyan nagyszülős rajzokat várnak, melyekből kiderül, mit csinálnak együtt, mi jellemző rájuk, mi jut eszükbe róluk először.

Minden gyereknek számtalan felejthetetlen élménye kötődhet a nagyszüleihez… Ottalvások, közös nyaralások, süti sütés, közös barkácsolás, és talán még mesélni is a nagyi tud a legjobban! Legyen szó klasszikus vagy modern, vagány nagyiról/nagypapáról itt az idő, hogy rajzok szülessenek róluk!

A pályázat részletei:

1, Rajzoljátok le a nagymamát, nagypapát, ahogy tetszik!

2, Fotózzátok le a rajzot, a képet töltsétek fel 2024. május 31-ig a pályázat facebook eseményébe: https://www.facebook.com/events/751271040544951

3, Sorsolás június 20-ig, ahol összesen három korosztályban kerül kisorsolásra 2-2 nyertes, a 3-5 évesek, a 6-8 évesek és a 9-11+ évesek között.
A nyeremény korosztályonként 2-2 egyedi, két kötetből álló Pagony-könyvcsomag.

Oszd meg a pályázatot az ovis csoportotokkal vagy az osztályotokkal, legyen közös élmény a rajzolás, valamint érdemes folyamatosan követni a pályázat facebook oldalát, és lájkolni, azokat a rajzokat, amelyek tetszenek.

A pályázat végén a legjobb rajzokból válogatás készül.

A nagyiék és én – rajzpályázat: https://www.facebook.com/events/751271040544951

Ne habozz, ragadj rajzolóeszközt és mutasd meg, mennyire szereted a nagyszüleidet!

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet