fbpx

Könnyítsd meg az ovi kezdést – OVIS SZETT AJÁNLÓ A CSIPETKÉTŐL

OVISCIKK

BEMUTATJUK A CSIPETKÉK OVIS SZETTET, amivel egy csapásra megkönnyítheted az életeteket:

Hogyan könnyítheted meg a gyermeked ovikezdését, gyermeked és saját magad számára?

Nyugodj meg, ne szorongd túl az átállást, hidd el, nektek is menni fog. Lesznek hullámvölgyek, és olyan is, mikor haza sem akar jönni.

Ami még sokkal nehezebb lesz az az, mikor te is visszaállsz munkába. Sokkal kevesebb szabadidőd lesz, és az otthoni teendőkre is kevesebb jut. Mivel az oviban több ruha is kell, ágynemű és törülköző is, gyakrabban kell mosnod.

Ha viszont speciális , 3D- s TÉRDVÉDŐvel ellátott nadrágot viszel be, nemcsak kevesebb térkép szerű folt kerül csemetéd térdére, mert szivacs is van benne hanem sokkal kevesebbet kell foltoznod, és pucolnod, mivel a felület szennytaszító. Így hosszabb ideig használható, átörökíthető lesz a nadrág. Ezzel pedig védheted a környezetedet is.

Ha pedig mindig a kezed ügyében lesz a WET BAG , zacskó vagy szalvéta helyettesítőként, nemcsak bolygóbarát leszel, hanem a táskád tartalmát is megvédheted a pisis, sáros holmitól, vagy a nem elfogyasztott uzsonnát, gyümölcsöt pakolhatod bele. Ha gyermeked az autóban reggelizik, ebben is tarthatod az ételeket.

Az ovis holmik tárolására használhatod a sokzsebes, praktikusan pakolható, mélységgel is rendelkező menő OVISZSÁKot, s a mellé szettben rendelhető 2 részes TORNAZSÁKban pedig külön helyen tárolható a tornacipő a tornaruhától.

Ovisunk kényelmes, pihentető alvásához elengedhetetlen a nedvszívó anyagú ágynemű, és a puha, fektetőre való bélelt lepedő, a nem teljesen lapos párna is.

Szeretnéd, ha a te apróságod is könnyebben vegye az akadályokat?

Válaszd ki a Csipetkék termékei közül a neked valókat, a te általad választott anyagokból készítik el kiváló minőségben, gyerekek által kedvelt mintákban!

Itt tudsz körülnézni, válogatni: Csipetkék

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket