fbpx

PIKNIKEZNI MEGYÜNK- MIT VINNÉNK MAGUNKKAL?

CSALADIPIKNIK

Ha családbarát piknikezést tervezel, akkor sok mindenre kell odafigyelni. Legyen mire ülni, miből és mit enni, inni, legyen mivel játszani.

Ennyi minden persze most nem fért rá a képre, sőt a játékoknak egy külön cikket szenteltünk korábban a Happy Family oldalán.

Amióta a kislányunk önjáró, azóta érez olthatatlan lelkesedést az összes táskám iránt. Imád be és kipakolni, magára aggatni, és még ha csak egy rövid sétára megyünk, akkor is hozza magával a kedvenc bigyóit. Mostmár 10 éves, de semmit nem változott ezen a téren. Annyi történt, hogy kiegészült a táska szenvedély a tengerimalacok iránt szenvedéllyel. Van is belőle 2 itthon: Szofi és Bella igazán cuki kis háziállatok. De miért is hoztam szóba?! Azért mert megtaláltam az isteni bigyóka, kavics, csigaház tartót, ebben a TENGERIMALACOS ZSEBTÁSKÁBAN  megnyílvánulva.  

A tökéletes pótzseb, ami kéznél van és kézre áll!  Csatold fel ezt a táskát a derekadra és rejtsd el benne a kalandjaid során gyűjtött kincseket! A pántot nagyon egyszerű feltenni és a zseb oda állítható rajta, ahol a legkényelmesebb

100% UV-védelemmel felszerkezve induljunk neki, a naptej mellett védjük szemünk fényét is ( jobban mondva szemünk fényének a szemét). A spanyol IZIPIZI  NAPSZEMÜVEG nem csak divatos, hanem a rugalmas műanyagnak és a szár csatlakozásnak köszönhetően a rángatásnak, feszítésnek is ellen áll. A lencsék karcálló anyagból készültek, így az intenzív igénybevételnek is jól ellenállnak. A legszebb az egészben, hogy a lencséje kiszedhető és a helyére rendes dioptriás lencse helyezhető ( ehhez persze mindenképp optikusi segítség kell).

Egy csapásra két dolgot is ki lehet pipálni az EAT’N’OUT MINI UZSONNÁSTÁSKÁVAL, nem csak uzsonnástáska, hanem alátétként is funkcionál. Többször használatos, folttaszító rétegű, hőszigetelt belsővel rendelkezik, piknik helyett, akár a munkahelyünkre is magunkkal vihetjük benne az ebédet. Mennyire menő már: Jössz ebédelni velünk? á nem, hoztam magammal, nézzétek 🙂

Valamiből inni is kell, mert kb a saroknál, de legkésőbb az indulást követő 10. percben elhangzik az ANYA SZOMJAAAAS VAGYOK felkiáltás. Az általunk válaszott IVÓPALACK, másnéven kulacs különlegessége, hogy beépített szívószállal rendelkezik, amit ki is lehet venni belőle. Az okos kialakítás megkönnyíti az alkatrészek eltávolítását és tisztítását, és tartós Tritan műanyagból készül; ezt a környezetbarát, újrafelhasználható palackot nem kell kicserélni, hosszú évekig a társa lehet szemünk fényének.

Hopp, a felkiáltásról jut eszembe, a másik mondat: ANYA, ÉHEEEES VAGYOK, persze, kicsim, tudom, igaz, most ettél meg 2 banánt, 30 db kölesgolyót, és  fél kilo szőlőt,  de semmi gond, véletlenül van nálam UZSONNÁS DOBOZ, méghozzá egy többrekeszes fajta, mindegyik rekeszébe tettem finomságot. Például ebből az isteni finom, és gyors Almás-Banános-Túrós Zabpehely Puffancsból néhány darabot.

Így indulunk mi családi piknikre, békésen, maximum a 3. perc után veszünk össze azon: hogy miért oda megyünk, ahova, miért ma, miért nem holnap, miért kell onnan hazajönni, mit fogunk enni, mit fogunk játszani.

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)