fbpx

2021 leghíresebb babái

újszülött babák
Hello kis Föld lakó, üdv közöttünk. Ismerkedjetek meg ti is 2021 leghíresebb babáival.

Amber Heard

Amber Heard
A 35 éves színésznő az Instagramon osztotta meg az örömhírt, és közzétett egy felvételt, ahogyan összebújik kislányávál, akit “életem hátralévő részének kezdeteként” emleget. Igen, ő az az Amber Heard, akivel Johnny Depp évek óta tartó perben áll. De emellett számos filmben is szerepel, például ő az Aquamen női sztárja is.  

Gal Gadot

Gal Gadot
A Wonder Woman sztárja, Gal Gadot  2021-től háromgyerekes anyuka! A 36 éves színésznő és férje, Jaron Varsano június 29-én jelentették be, hogy megszületett harmadik közös gyermekük, kislányuk Daniella.  

A fotón Daniella babához csatlakozott a 9 és 4 éves nagytestvér, Alma és Maya.

Ewan McGregor

Ewan McGregor
Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead kisfiának születését szintén nyáron, június 27-én jelentette be a Ewan legidősebb lánya, Clara McGregor.  

A Halstonként legutóbb is felejthetetlen alkotást nyújtó Ewan Claran kívül 3 másik gyermekkel is büszkélkedhet Jamyan, 20, Esther, 19, és Anouk, 10,akik az előző házasságából születtek. A pár egyébként a Ragadozó madarak (Birds of Prey) 2020-as forgatásán jöttek össze.

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg

A pár június 4-én 11:40-kor  köszönthette először második közös gyermeküket, egy kislányt a kaliforniai Santa Barbara-i Santa Barbara Cottage Kórházban. Lilibet „Lili” Diana-ról azt nyilatkozta a pár, hogy „Ő több, mint amit valaha is el tudtunk képzelni, és továbbra is hálásak vagyunk a szeretetért és az imákért, amelyeket a világ minden tájáról éreztünk.” A 2 éves Archie Harrison már nagyon várta őt. Lili dédnagyanyjáról, Őfelségéről, a Királynőről kapta a nevét, akinek családi beceneve Lilibet. Középső nevét, Diana-t, szeretett néhai nagymamája, a walesi hercegnő tiszteletére választották.

 

Tom Welling

Tom Welling
A Smallville 2001-es sikerszéria világító szemű sztárja, aki a Lucifer legutóbbi évadában szerepelt nyomozóként,2. gyermeküket köszönthette júniusban. A 2 éves Thomson Wyde örömmel üdvözölte Rocklin Von-t.  

Jason Derulo

Jason Derulo
Szintén, természetesen, Instagramon jelentette be Jason Derulo énekes, május 8-án Jason King érkezését. Barátnője Jena Frumes számos felvételt osztott meg követőivel az Instán a kórházból is, és a baba első otthoni pillanatairól is.  

James & Kimberly Van Der Beek

James & Kimberly Van Der Beek
Emlékeztek a Dawson és a haverokra? James Van Der Beek volt a főszereplője, aki november 22 óta 6 gyermekes apuka. Jeremiah ( Remi) baba azután érkezett, hogy a pár tavaly megosztotta szívszorító élményét: Kimberly 17 hetesen elvetélt. Így még nagyobb alázattal ( és aggodalommal)  fogadták az új baba érkezését. A bejelentős fotósorozaton minden gyermeke látható, amint Remit tartják a kezükben.

NSYNC LANCE BASS

NSYNC LANCE BASS
Ismét a 90-es évek végéből érkezett egy apuka: Az énekes október 14-én az Instagramon osztotta meg, hogy férjével, Michael Turchinnal október 13-án béranya útján születtek ikreik, vagyis ahogy ő aposztrofálta: kis sárkányok érkeztek hozzájuk. Violet Betty és Alexander James nevet kapták a babák.  

Usher & Jenn Goicoechea

usher
Usher és barátnője október 12-én jelentették be Sire Castrello Raymond érkezését. Az énekes negyedik gyermeke a sorban: Sovereign Bo 1 éves, Naviyd Ely 12, Usher V 13 éves ( ő egy korábbi házasságból érkezett.  

Most nézem, hogy még rengeteg híresség házatáján volt gyermekáldás, úgyhogy egy következő részben folytatjuk a babák bemutatását.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)