Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

2021 leghíresebb babái

újszülött babák
Hello kis Föld lakó, üdv közöttünk. Ismerkedjetek meg ti is 2021 leghíresebb babáival.

Amber Heard

Amber Heard
A 35 éves színésznő az Instagramon osztotta meg az örömhírt, és közzétett egy felvételt, ahogyan összebújik kislányávál, akit „életem hátralévő részének kezdeteként” emleget. Igen, ő az az Amber Heard, akivel Johnny Depp évek óta tartó perben áll. De emellett számos filmben is szerepel, például ő az Aquamen női sztárja is.  

Gal Gadot

Gal Gadot
A Wonder Woman sztárja, Gal Gadot  2021-től háromgyerekes anyuka! A 36 éves színésznő és férje, Jaron Varsano június 29-én jelentették be, hogy megszületett harmadik közös gyermekük, kislányuk Daniella.  

A fotón Daniella babához csatlakozott a 9 és 4 éves nagytestvér, Alma és Maya.

Ewan McGregor

Ewan McGregor
Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead kisfiának születését szintén nyáron, június 27-én jelentette be a Ewan legidősebb lánya, Clara McGregor.  

A Halstonként legutóbb is felejthetetlen alkotást nyújtó Ewan Claran kívül 3 másik gyermekkel is büszkélkedhet Jamyan, 20, Esther, 19, és Anouk, 10,akik az előző házasságából születtek. A pár egyébként a Ragadozó madarak (Birds of Prey) 2020-as forgatásán jöttek össze.

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg

A pár június 4-én 11:40-kor  köszönthette először második közös gyermeküket, egy kislányt a kaliforniai Santa Barbara-i Santa Barbara Cottage Kórházban. Lilibet „Lili” Diana-ról azt nyilatkozta a pár, hogy „Ő több, mint amit valaha is el tudtunk képzelni, és továbbra is hálásak vagyunk a szeretetért és az imákért, amelyeket a világ minden tájáról éreztünk.” A 2 éves Archie Harrison már nagyon várta őt. Lili dédnagyanyjáról, Őfelségéről, a Királynőről kapta a nevét, akinek családi beceneve Lilibet. Középső nevét, Diana-t, szeretett néhai nagymamája, a walesi hercegnő tiszteletére választották.

 

Tom Welling

Tom Welling
A Smallville 2001-es sikerszéria világító szemű sztárja, aki a Lucifer legutóbbi évadában szerepelt nyomozóként,2. gyermeküket köszönthette júniusban. A 2 éves Thomson Wyde örömmel üdvözölte Rocklin Von-t.  

Jason Derulo

Jason Derulo
Szintén, természetesen, Instagramon jelentette be Jason Derulo énekes, május 8-án Jason King érkezését. Barátnője Jena Frumes számos felvételt osztott meg követőivel az Instán a kórházból is, és a baba első otthoni pillanatairól is.  

James & Kimberly Van Der Beek

James & Kimberly Van Der Beek
Emlékeztek a Dawson és a haverokra? James Van Der Beek volt a főszereplője, aki november 22 óta 6 gyermekes apuka. Jeremiah ( Remi) baba azután érkezett, hogy a pár tavaly megosztotta szívszorító élményét: Kimberly 17 hetesen elvetélt. Így még nagyobb alázattal ( és aggodalommal)  fogadták az új baba érkezését. A bejelentős fotósorozaton minden gyermeke látható, amint Remit tartják a kezükben.

NSYNC LANCE BASS

NSYNC LANCE BASS
Ismét a 90-es évek végéből érkezett egy apuka: Az énekes október 14-én az Instagramon osztotta meg, hogy férjével, Michael Turchinnal október 13-án béranya útján születtek ikreik, vagyis ahogy ő aposztrofálta: kis sárkányok érkeztek hozzájuk. Violet Betty és Alexander James nevet kapták a babák.  

Usher & Jenn Goicoechea

usher
Usher és barátnője október 12-én jelentették be Sire Castrello Raymond érkezését. Az énekes negyedik gyermeke a sorban: Sovereign Bo 1 éves, Naviyd Ely 12, Usher V 13 éves ( ő egy korábbi házasságból érkezett.  

Most nézem, hogy még rengeteg híresség házatáján volt gyermekáldás, úgyhogy egy következő részben folytatjuk a babák bemutatását.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet