fbpx

3 instamami, akit érdemes követnetek

instamamik minimag
Magyarország a 10 millió influenszer országa – halljuk ezt a mondatot egyre többször, és ha jobban belegondolunk, sajnos nem ok nélkül. Ma már az a furcsa, ha instagramon olyan profilba botlunk, ahol nem minden a reklámról, a fizetett együttműködésről szól, ahol nem az az érzésed, hogy a követéseddel az adott influenszer pástétomos reggelijét is te támogatod.
influencer grafika minimag

Na de nem leszek ennyire negatív 😊 Vannak azért – ha elvétve is-  mamik, akik olyan ügyeket, életstílust képviselnek, amik értéket teremtenek, akik követendő példák. Azzal sincs baj, ha vannak reklámjaik, hiszen sokszor számunkra ismeretlen vállalkozásokat, kezdeményezéseket is megismerhetünk általuk.

No de akkor térjünk is a lényegre!

Ismeritek Bársony Rebekát?

Rebeka nevét tavaly nyáron ismertem meg, amikor az egyik ismerősöm mesélt róla teljes csodálattal.

Nyomban rá is kerestem, és miközben a fotóit, történeteit nézegettem, arra gondoltam, hogy na, oda, ahol ő lakik, annyira szívesen leköltöznék pár hétre. Kicsit ilyen világ végi, mesebeli helyszín, ahol értelmet nyer az, hogy milyen is a természetközeli élet, milyen is a természettel összhangban élni.

Ráadásul Rebeka posztjaiban az otthonszülés, a természetközeli nevelés, a bio konyha világát is picit közelebbről megismerhetjük.

Instagramon @rebekabarsony néven találod őt, és garantáltan elvarázsolnak a képei!

Annuskám, akit beköltöztetnék a konyhámba

Annuskámra pár hete találtam rá a Youtube-on, ugyanis olyan jó kis főzős videói vannak, amiket ha megnézel, egyből arra gondolsz, ezt nem is olyan nehéz elkészíteni!

A recepteket a saját oldalán találhatod, ahol is a szokásos hozzávalókon és elkészítési útmutatón túl olyan praktikákat, figyelmeztetéseket is megoszt velünk, amik arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a sütés-főzés tudománya Annuska minden porcikájában benne van.

Külön öröm, hogy a videók, fotók igazán ínycsiklandozóak, ízlésesek, és ha instán meglesed őt, láthatod, hogy minden kérdésre igyekszik válaszolni, így ha valahol elakadsz netán, vagy a helyettesítéssel akad gondod, mert éppen diétázol, akkor biztos lehetsz benne, hogy legjobb tudása szerint fog neked segíteni.

Instagramon @wannuskám néven bukkansz rá, a BIO-jában pedig megtalálod a Youtube csatornájának és a receptjeinek az elérhetőséget. Vigyázat! Csak akkor keress rá, ha már tele a pocakod 😊

Önismereti úton Zámborszy Zsófival

Gyereket nevelni mindenki tud, kivéve, akinek van. Na de vajon amikor a gyermeked az utca közepén úgy dönt, hogy egy tapodtat sem hajlandó továbbmenni, amíg meg nem kapja a csillámló unikornisos labdát, amit meglátott valahol, akkor te vajon mit cselekednél? És az vajon helyes lenne-e?  A pszichológus végzettségű Zsófi tükröt tart elénk, és sok-sok tippet,  segítséget ad számunkra posztjaiban ahhoz, hogy minél jobb szülőkké válhassunk. A kedvencem az ingyen, e-book formában letölthető SOS hisztihelyzet stresszkezelő tippek, amik biztosan minden szülőnek jól tudnak jönni!

Instagramon @anyatukor néven találod meg őt, a BIO-jából pedig le tudod tölteni az e-bookot.

Ha van esetleg kedvenc influenszered, akit érdemes követni, mert egyetértesz azzal,  amit képvisel, írd meg nyugodtan a minimag@minimag.hu mail címre 😊 A listát nemsokára folytatjuk!

A szerzőről

hellomoms_minimag

Szondi-Bihari Beatrix amellett, hogy két kislány édesanyja, a Hello Moms webshop megálmodója is.

A Debreceni Egyetem magyar szakán tanult, és emellett online újságírással is foglalkozott, de ezt a pályát a lányok érkezésével feladta.

Ahogyan ő mesélte: “Az életem nem csak akkor fordult fel fenekestül, amikor 2016-ban megszületett az első, majd 2018-ban a második lányom, hanem akkor is, amikor 2020-ban elindult a Hello Moms, amit ma már viccesen a harmadik gyerekemnek nevezem.

A webshopnak köszönhetően megismerhettem a legújabb gyerekszoba-gyerekjáték-babakocsi trendeket. Ez pedig az én ízlésvilágomon is nyomot hagyott, hiszen a lányoknak is igyekszem ma már inkább fa játékokat vásárolni, ha tehetem.

Boldog vagyok, hogy a Minimagnak hála az írás is visszatérhetett az életembe.”

Bea webshopját itt találhatjátok meg: hellomoms.hu 

INSTALIVE

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)