fbpx

7 híres anyuka tetoválása | gyerekek inspirálták

női tetoválás

Nekem személy szerint nincs tetoválásom, és még ( hangsúlyozom méééég) híres sem vagyok, ettől függetlenül nagyon bejönnek a minőségi tetkók.

A gyerekek által ihletett, és úgy általában a menő tetoválások megosztása a nagy közönséggel nagy divat, és ez alól nem kivételek a hírességek sem.  A gyerekek kétségtelenül maradandó nyomot hagynak az életünkben, ezért van annak értelme, hogy egy állandó jelöléssel emlékezzünk meg erről a tényről!

Az egyszerűtől, szókimondóig, a minimalistától kezdve egészen a homlokukra írt gyereknevekig, íme a tíz legjobb, gyerekek által ihletett tetoválás, amelyek híres anyukákat díszítenek.

Chrissy Teigen stílusos tetoválásai

A közösségi oldalakon Chrissy Teigen ( Modell, műsorvezető, és John Legend felesége) gyakran oszt meg igazán őszinte véleményeket az olvasóival, a tragédiák sebezhető pillanatait, és igen, a gyerekek által ihletett tetoválásait. Az egyik ilyen tetováláson szerepel az anyukája, az apukája, a férje és mindkét gyermekének születési dátuma. Ez egy apró számsorban jelenik meg a bal alkarja hosszában, amelyet az Instagramon tett közzé .

Teigen 2019 áprilisában az Instagramon is bemutatott egy gyönyörű fekete-fehér fotót, amelyen a férjével és a zenésszel, John Legenddel készített egyező tintát. Mindkét alkarjukon egymás neve volt tintával, majd gyermekeik neve, Luna és Miles; egyszerű és hatásos kaligráfiával felírva. Teigen poszt szövege vidáman így szólt: “Hé srácok, kérlek, ne beszéljetek velünk, hacsak nincs tetoválásotok, most egy klassz tetoválócsalád vagyunk, és csak más tetoválócsaládokkal akarunk beszélni.”

Aztán 2020 novemberében Teigen egy szívszorító kiegészítést tett hozzá ehhez a tetováláshoz, amit a Twitteren osztott meg . Miután 20 hetes terhessége után elveszítette meg nem született gyermekét, Jacket, felvarata a nevét a többiekéhez. Az egyszerű kiegészítés az előző tetoválásra merőlegesen helyezkedik el, a csuklóján, ugyanabban a stílusban. Kétségtelenül ez része volt a gyógyulási folyamatának a veszteséget követő traumás év után.

Angelina Jolie tetoválásai

Angelina Jolie meglehetősen ismert a gyerekek által ihletett tetoválásairól (is)– és persze a gyerekeiről is, na meg férjeiről is! Jolie gyermekei, akiknek többségét örökbe fogadta, a világ minden tájáról származnak. Jolie miután 2003-ban szakított egykori férjével, Billy Bob Thorntonnal, Jolie bal bicepszéről eltávolították az ő nevét jelző tetoválását. Helyette hozzáadta gyermekei szülőhelyének földrajzi koordinátáit.

A tetoválás minden sora egyszerű betűtípussal van feltüntetve, amely a kézírásra emlékeztet. Jolie később egy újabb kiegészítést tett a tetováláshoz: egy hetedik sort Brad Pitt férjének, aki Shawnee-ből, Oklahoma államból származik. Persze lehet ez már nincs ott….

Adele tetoválásai

Adele mindannyiunkat könnyekig megmozgat éteri és lelkes hangjával, de vajon kitől válik libabőrössé minden idők egyik legnagyobb énekese? A fától természetesen, Angelotól. Adele fia születése után négy év szabadságot vett ki. Ezalatt három tetoválást szerzett, mindegyiket fiának szentelte. Az egyik a jobb füle mögött található, a másik kettő pedig mindkét keze belső oldalán található:Angelo , és Paradise ( mármint menyei Paradicsom).

Kylie Jenner gyerekek által inspirált tetoválásai

A közösségi média kedvence, Kylie Jenner, a Kylie Cosmetics tulajdonosa egy másik olyan híres anyuka, akinek gyerekihlette tetoválásai vannak. Olyanok, amelyeket gyakran megmutat az Instagramon.

Jennernek két tetoválása van, ami kislányához, Stormi Websterhez köthető, 2019-ben és 2020-ban tetováltatta magára. 2019-ben Stormi neve, egyszerű fekete betűkkel, a második már titokzatosabb volt: 4:23 –as szám, ami elméletileg Stormi születésnapjának a jelölése.

Jessica Alba gyerekek által ihletett tetoválásai

Jessica Alba Instagramjának köszönhetően tudjuk, hogy ő is egy elég kemény anyuka, ha a gyerekek által ihletett tetoválásokról van szó – mindhárom gyermekéhez kapcsolódóan van egy-egy tetoválása.

Alba bal karján három különböző csillagkép látható. Ők képviselik a karján a fiát, Hayes Albat és két lányát, Haven Garnert és Honor Mariet. Természetesen minden csillagkép a gyermekek csillagjegye.Of korsz.

Drew Barrymore tetoválása

Nem sokkal Will Kopelmantől való válása után Barrymore mindkét lánya, Olive és Frankie nevét magára tetováltatta. Egy egyszerű fekete betűtípus, mindkettőjük neve, és egy plusz jellel a kettő között. Még az is lehet, hogy Drew saját kézírása. A gyermekei által ihletett tetoválás csatalkozott Barrymore néhány meglévő  tetoválásához, köztük egy virágcsokor a csípőjén, egy pillangó a hasán és a bal karján a Breathe szóhoz.

Susan Sarandon tetoválásai

Susan Sarandon, Oscar díjas színésznő, karrierje és életútja során úgymond Hollywood anyukája lett. Így kissé meglepődtek mind a rajongók, mind a média, amikor elkezdtek tetoválásokat észlelni a színésznőn. És ezekből legalább két nagyobb tetoválást a gyerekeinek szentelt.

A lapockái között függőleges, tíz hüvelykes kezdőbetűk találhatók, gótikus betűkkel. Mindhárom gyermekének betűi; két fiának, Jack és Miles, valamint lányának, Eva Amurrinak.

Sarandon másik, gyerekek által ihletett tetoválása karkötő-stílusú a csuklója körül. A lánya kezdőbetűi E és A olvashatóak rajta. Amikor 2008-ban az akkori tetoválásokról kérdezték, Sarandon ezt mondta: „Miért ne? 60 éves lettem, és egy idő után azt gondolod:Hát, úgyis csak néhány évig van már csak a testem.”

Csaknem egy évtizeddel később, 2018-ban azonban Sarandon még több tetoválást kért, és kapott. Ez egy hozzáillő tetoválás volt, amit fiával, Miles-szel készítetett. Egy stilizált A-ból állt, hullám alakúra formálva. Egy gyönyörű fekete-fehér fotót a folyamatban lévő festésről a tetováló művésze, Jessica Mascitti posztolt az Instagramon .

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)