fbpx

AMERIKA LEGHÍRESEBB LAKBERENDEZŐJE – JEFF ANDREWS GYEREKSZOBÁI – MINIMAG KITEKINTŐ

Jeff-Andrewsbelsoterek.minimag5

EGYEDI GYEREK-SZOBÁK

Jeff Andrews az egyik legragyogóbb, legünnepeltebb és legkeresettebb belsőépítész Amerikában. A hírességek tervezőjeként ismert Jeff Andrews élhető belső tereket hoz létre olyan családok számára, akik kifinomult és kreatív környezetre vágynak. És ez alól a gyerekek által belakott terek, azaz a gyerekszobák sem kivételek.

A belsőépítésznek sikerült áthúznia a kreatív határokat minden egyes projektjében. Újradefiniálja a hagyományos formatervezési esztétikát, és egészen sajátos módon képes vizualizálni és értelmezni a sokféle megrendelő igényét.

HÍRES EMBEREK LAKBERENDEZŐJE

Híres ügyfelek hosszú listája van mögötte Kaley Cuoco, Ryan Seacrest, Michael C. Hall, Kris Jenner és Kourtney Kardashian. Jeff Andrews gyerekszobái hihetetlen esztétikusak, kényelmesek és élhetőek.

Jeffet erősen meghatározza, illetve inspirálja a kaliforniai gyökerei. Csapatával  szinte varázslóként hozza létre a belső és külső tereket. Az aprólékos tervezésbem és kivitelezésben egy nagy csapat támogatja, amely ipar- és képzőműveszekből áll.

A tervezési folyamatban részt vevő művészek aprólékos munkája nyomán, egy olyan végeredmény születik, amely teljes mértékben meghaladja az ügyfelek elvárásait. Az elkötelezettség, az erőfeszítés és az eredményességre való törekvés csodás, lenyűgöző eredményt hoznak. Olyan belső tereket látunk, amiket tátott szájjal nézünk.

Képek forrása: Jeff Andrews

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)