fbpx

Elfelejtett videó Diana hercegnőről, Harry és Vilmos hercegről| Szívmelengető

Harry-enjoyed-some-playtime-garden-Highgrove-House-July

Tiktokon kezdett elterjedni egy videó a 80-as évekből, amint Diana hercegnő látható fiaival, egy olyan jelenetet láthatunk, amikor Diana profin kezeli Vilmos herceg dührohamát.

Az 1986-ban forgatott videó jeleneteiben azt látjuk, hogy Diana hercegnő a 4 éves Vilmossal és az 1  éves Harry herceggel játszik.  A gloucestershire-i Highgrove Estate-en forgatták a videót, ahol a játszótéren cukiskodnak a hercegekek desszantos ruhákban:)

A sajtó is meghívást kapott eme ominózus eseményre, de a hercegeket szerencsére nem nagyon izgatta fel a nagy fokú érdelődés.  Vagy mégis?

Vilmos herceg igen határozott 4 éves benyomását kelti a videón, a narrátor szerint energikus, ami abban a z időbben a “túl sok” megfelelője lehetett?

Végül besokalt annak rendje és módja szerint: amikor Diana megpróbálta magához hívni kerek perec megtagadta. Erre Diana jelezte számára, hogy nem gond, akkor Harry fog jól szórakozni majd. Vilmos egy határozott NO!! ordítással utána rohant. Diana szép nyugodtan megy tovább, nem áll le alkudozni, stb.

Diana hercegnő gyakorlatias, elfogadó nevelési stílusa mindkét fiára maradandó hatással volt, még 1997-es párizsi halála után is. Harry herceg egyszer úgy emlegette édesanyját, mint

gyámunk, barátunk és védelmezőnk. Soha nem engedte, hogy irántunk érzett lankadatlan szeretete kimondatlanul vagy bizonytalanul maradjon.”

Diana hercegnő nem engedte, hogy Vilmos herceg aznap a játszótér  kiskirálya legyen. Egyszerűen elsétált kisfia dührohama elől, és a dolgára ment. Ez talán a legjobb lecke egy leendő király számára. Nem azt kapod, amit akarsz, hiába is ordibálsz.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)